Şimdi Ara

Gösterge Paneli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gösterge panelinde bulunan göstergenin ne anlama geldiğini bilen var mı ? İnternette çok araştırmama rağmen bulamadım.
     Gösterge Paneli

• kilometre/litre diye tahmin ediyorum.Eski avensislerde yol bilgisayarında böyle bir bölüm vardı.
     Gösterge Paneli
  • Benim de genelde 13.0 yazıyor bazen 13.4 falan oluyor. eğer dediğiniz gibiyse kilometre başına 13 lt biraz fazla değilmi ? Bu biraz saçma geldi. Suzuki Swiftlerin fabrika çıkışlarına 100/6 lt yazıyor. O zaman avarage 13tl yazması biraz saçma geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypalanici

Benim de genelde 13.0 yazıyor bazen 13.4 falan oluyor. eğer dediğiniz gibiyse kilometre başına 13 lt biraz fazla değilmi ? Bu biraz saçma geldi. Suzuki Swiftlerin fabrika çıkışlarına 100/6 lt yazıyor. O zaman avarage 13tl yazması biraz saçma geldi bana.

hayır arkadaşım tam tersi senin dediğin litre/km ama aracın km/litre gösteriyor bu da demek oluyor ki 1 litre ile 13 km gidiyorsun yani aracın 100 km de 7.6litre tüketiyor
  • Yol bilgisayarı menüsünden değişmiyormu acaba bu durum? lt/km olmuyor mu acaba?
  • sinoplu kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çok teşekkür ederim bilgin için. Şimdi aracımı daha ekonomik kullanabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cypalanici

Arkadaşım çok teşekkür ederim bilgin için. Şimdi aracımı daha ekonomik kullanabilirim

Rica ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lpg Gösterge Işıkları
    13 yıl önce açıldı
    İ20 gösterge sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.