Bildirim
Gösterge Paneli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Benim de genelde 13.0 yazıyor bazen 13.4 falan oluyor. eğer dediğiniz gibiyse kilometre başına 13 lt biraz fazla değilmi ? Bu biraz saçma geldi. Suzuki Swiftlerin fabrika çıkışlarına 100/6 lt yazıyor. O zaman avarage 13tl yazması biraz saçma geldi bana. -
quote:
Orijinalden alıntı: cypalanici
Benim de genelde 13.0 yazıyor bazen 13.4 falan oluyor. eğer dediğiniz gibiyse kilometre başına 13 lt biraz fazla değilmi ? Bu biraz saçma geldi. Suzuki Swiftlerin fabrika çıkışlarına 100/6 lt yazıyor. O zaman avarage 13tl yazması biraz saçma geldi bana.
hayır arkadaşım tam tersi senin dediğin litre/km ama aracın km/litre gösteriyor bu da demek oluyor ki 1 litre ile 13 km gidiyorsun yani aracın 100 km de 7.6litre tüketiyor -
Yol bilgisayarı menüsünden değişmiyormu acaba bu durum? lt/km olmuyor mu acaba? -
Arkadaşım çok teşekkür ederim bilgin için. Şimdi aracımı daha ekonomik kullanabilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: cypalanici
Arkadaşım çok teşekkür ederim bilgin için. Şimdi aracımı daha ekonomik kullanabilirim
Rica ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X