Şimdi Ara

Göstermelik Steam Hesabı - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sorunum şu ki, bir küçüğü misafir edeceğim fakat Steam hesabımdaki her oyunu oynamasını istemiyorum. Bu yüzden yeni bir steam hesabı açtım ücretsiz oyunlardan bir kaçını indirdim fakat kütüphanede benim kendi hesabımdaki oyunlar da görünmekte. Bu oyunları kütüphanemde gizleyebilmek için ne yapmam gerekiyor? Açıkçası CS:GO ve GTA5 gibi oyunları oynamasını istemiyorum, zamanında emek verdim. Hem kendi Steam hesabımda da fazla kalabalığı sevmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.

• Ya da şöyle mi sormalıydım, bilgisayardaki farklı steam kullanıcıların oyunlarını kendi kütüphanemden nasıl kaldırabilirim?
  • chesteR- kullanıcısına yanıt
    Yeni hesaba gerek yoktu kütüphanede oyuna sağ tıklayın, Kategorileri Ayarla'ya tıklayıp bu oyunu kütüphanemden gizle dediğinizde bulabilceğini sanmıyorum. Oynamasını istemediğiniz oyunlara bunu yapın o gidince eski haline çevirirsiniz
  • Anladım çok teşekkür ederim.
  • Steam i açtıktan sonra sol üstteki kütüphane yazısının üstüne gel. Oyunlarım a bas sadece o hesaptaki oyunlar gözükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Steam i açtıktan sonra sol üstteki kütüphane yazısının üstüne gel. Oyunlarım a bas sadece o hesaptaki oyunlar gözükür.

Sağol hocam en net çözüm bu sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şahsi Steam hesabı
    2 yıl önce açıldı
    Steam büyük hesap satışı.
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.