Merhaba, sorunum şu ki, bir küçüğü misafir edeceğim fakat Steam hesabımdaki her oyunu oynamasını istemiyorum. Bu yüzden yeni bir steam hesabı açtım ücretsiz oyunlardan bir kaçını indirdim fakat kütüphanede benim kendi hesabımdaki oyunlar da görünmekte. Bu oyunları kütüphanemde gizleyebilmek için ne yapmam gerekiyor? Açıkçası CS:GO ve GTA5 gibi oyunları oynamasını istemiyorum, zamanında emek verdim. Hem kendi Steam hesabımda da fazla kalabalığı sevmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim, iyi forumlar.
Ya da şöyle mi sormalıydım, bilgisayardaki farklı steam kullanıcıların oyunlarını kendi kütüphanemden nasıl kaldırabilirim?
chesteR-
kullanıcısına yanıt
Yeni hesaba gerek yoktu kütüphanede oyuna sağ tıklayın, Kategorileri Ayarla'ya tıklayıp bu oyunu kütüphanemden gizle dediğinizde bulabilceğini sanmıyorum. Oynamasını istemediğiniz oyunlara bunu yapın o gidince eski haline çevirirsiniz
Anladım çok teşekkür ederim.
Steam i açtıktan sonra sol üstteki kütüphane yazısının üstüne gel. Oyunlarım a bas sadece o hesaptaki oyunlar gözükür.
quote:
Orijinalden alıntı: The Rainmaker
Steam i açtıktan sonra sol üstteki kütüphane yazısının üstüne gel. Oyunlarım a bas sadece o hesaptaki oyunlar gözükür.