Şimdi Ara

Gothic, Doom, Black Metal İçin Gitar Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3-4 sene idarelik kullanacağım ve o süre içerisinde grupta ilk albüm çalışmalarını yapacağım bir gitara ihtiyacım var arkadaşlar. 3-4 sene sonra en az 25.000 TL lik gitar bile alabilirim ama şimdi yurt dışına okul okumaya gideceğim için idarelik bir gitar istiyorum. İdarelik dediysem öyle dandik bir şey değil. Başlıkta belirttim tarzımı... Karamsar, sert ve duygusal tonların hakkını veren bir gitar arıyorum. Elimde şuanda 5.000 lira var fakat gitarı alacağım ülke ile bizim ülkemiz arasında 1000-1.500 TL fark var. Yani orada daha ucuz. O yüzden diğer ekipmanlar içinde öneri verirseniz çok sevinirim. Amfi vs...

Gibson Les Paul Gothic Morte gitarına baktım distortion tonları normal geldi kulağıma. İsme bakıp da aldanmamak lazım. Sizlerin benden daha bilgili olduğunuza inanıyorum.

• kardeş şu sağlamdır infernus bunu kullanıyor bildiğim kadarıyla

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Les-Paul-Custom.aspx
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

kardeş şu sağlamdır infernus bunu kullanıyor bildiğim kadarıyla

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Les-Paul-Custom.aspx

Yok hocam 4.000 dolar beni aşar. hadi 1000 lirada ülkenin ucuzluğundan çıkar diyelim yine olmuyor. Üstelik yan ekipmanda almam gerek.
  • Schecterin gitarlarina bak derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

Schecterin gitarlarina bak derim

Teşekkür ederim fakat yine olumlu bir sonuca ulaşamadım diyebilirim.
  • Güncel
  • Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.