God Of War 3 çok epik bir oyundu. Muhteşemdi. Ares, Hades, Poseidon, Herkül , Zeus gibi tanrılarla kapışmıştık. Yeni God Of War çok basit geldi. Kamera açısı aksiyonu öldürmüş. Epik sahne neredeyse hiç yok. |
GOW 3 > GOW 4
-
-
hee öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Gow 2018’de fov değeri aşırdı kötü çünkü Ps4’ün hiç olmazsa 30 fps verebilmesi için böyle yapıyorlar. Ps4 kısıtlaması olmasaydı eminim gow 3 gibi çıkardı. Yeni çıkacak Gow da böyle maalesef. O da Ps4’e takılıyor. Ps 5’de ise 60 fps oynama imkanı olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski GOW'ların tadı başka yenisinin tadı başka.
Elma ile armut mevzusu..
-
Eski gow oyunlari Hack and slash oyunlar. Yeni reboot ise icerinde RPG dinamikleri barindiran aksiyon oyunu olmus. Serinin eski bir hayrani olarak GOW oyunu sadece isimden ibaret.
sadece karakterin ismini verip, eski oyunculari da icine cekmek icin yapilmis bir oyun. Gameplay acisindan da acikca downgrade var. Bir gow oyununda en son yapacagim sey Kratos un armour istatistiklerini 10 dakika boyunca karsilastirmak olurdu.
Yine gameplay acisindan da cok downgrade var, platform puzzle lari yok, universal block dedigimiz L1 tusuna basip yaptigimiz olay, tamamen kaldirilmis. Artik arkadan gelen dusmanlari sadece indicator olayi ile gorebiliyoruz.
Ancak bu sekilde bir gow oyunu katledilirdi. Sony de bunu cok iyi basarmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GOW 3'te bir sahnede 25 tane düşmanla savaşıyorduk. Müthiş bir deneyimdi.
Poseidon ve Herkül ile savaşımız harikaydı. Yeni GOW oyunu hiç epik değil.
-
Gow 3 savaşın sonu, Gow 2018 yeni savaşın başı olduğunu unutuyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 oyunu da tekrar bitirdim. Yeni God Of War muhteşem bir oyun ama GOW 3 bambaşka bir seviyede.
GOW 3 demek aksiyon demektir. Herkül ile savaştığımız sahne müthişti.
-
Ben gow serisini hiç oynamadan 2018 oynadım ve çok beğendim. Sonra bi hevesle gittim gow3 remake kurdum. Kamera açısına bir türlü alışamadım. Yukarı çaprazdan izleyip dövüşmekten dolayı Gow 3 atari oyunu gibi geldi bi anda. Darksiders tarzı kahramana biraz yakın ve arkadan takip edilse daha iyi olurdu. Oyun 2 boyutlu gibi. Sadece biraz derinlik var. Ben alışamadım ama silmedim de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X