Şimdi Ara

GOW: Ghost of Sparta PROMO Edition

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyundan Kareler:

Giriş:

Oyuna ilk girdiğimizde karşımıza dört seçenek geliyor. New Game, Load Game,Options ve Treasures. İlk defa başlayacağımız için New Game diyoruz ve zorluk derecesi seçmemiz isteniyor. Eğer kendinize çok güveniyorsanız GOD (Very Hard) modunda oynamanızı tavsiye ederim. (her ne kadar kendime güvensemde spartan da oynuyorum benim için yeterli ) Ve hikayemiz başlıyor..Kısa bir intro videosu izliyoruz ardından hikayemiz başlıyor. Oyuna Atlantis'te başlıyoruz ve Kratos bu sefer kendini burada ispatlamaya çalışıyor..

Kontroller,Grafikler ve Sesler:

Kontroller chains of olympus'a göre daha çok iyileştirilmiş gibi geldi özellikle ikili dövüşlerde daha seri silah kullanımı ve çabuk savunma yapabilme özelliği de gözden kaçmıyor.
    Grafik konusunda ne söylesem diye düşünüp durdum çünkü şu ana kadar PSP üzerindeki en iyi grafik özelliklerine sahip oyun olmuş diyebilirim. Zaten chains of olympus'ta çıktığı dönemde büyük bir yankı uyandırmıştı bu seride de aynı şeyleri söylemek mümkün. Gölgelendirmeler, efektler neredeyse Ps2 üzerindeki oyunlarla birebir diyebilirim (hatta daha iyi derim ama çok iddaalı olur diye demiyorum ) Ses konusuna gelirsek oyunu sesi kapalı oynayanlar kendine büyük bir haksızlık etmiş olur çünkü atmosferi birebir yaşamanız için sesi sonuna kadar açıp oynamanız gerek.. Mesela, Oyunun başında gemiye çıkarken yağmurun ve şimşeklerin şiddetini duyarak oynarsanız daha çok gaza gelirsiniz.

Şimdilik bu kadar bilgi yeter gidip biraz daha oynayayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impala_vs_Tiger -- 24 Ekim 2010; 16:20:27 >

• Indırıyom falan yanlıs olmus...
    Barı promo UMD sı elımde resımlerı paylasıcam falan deseydın hemsom :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Indırıyom falan yanlıs olmus...
    Barı promo UMD sı elımde resımlerı paylasıcam falan deseydın hemsom :)

Ben onu dersem burda beni taşlarlar nerden aldın, kimden aldın diye yalana söylemeye gerek yok hepimiz biliyoruz gerçekleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.