Şimdi Ara

GOW3 Chaos mod(bitirebilecek baba yiğitler gelsin) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler benım takıldıgım bı konu var bu tanrılardan aldıgımız esyalara baktıgımız monu varya orda bı tane ? kaldı
    ama butun esyaları topladım
    eksık olan ne var bılmıyorum yardım kafayı yıcem nerdeyse
  • bı oyunu dominus ıle oynuyorum ama hıc tropy vermedı oyun 1000 combo yaptım vermedı neden kostumdenmı kaynaklanıyor acaba
  • Buraya mesaj atan kimse yok mu ya? Sanırım herkes oyunu bir köşeye atmış durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp0307

beyler benım takıldıgım bı konu var bu tanrılardan aldıgımız esyalara baktıgımız monu varya orda bı tane ? kaldı

Google dan bak
  • quote:

beyler benım takıldıgım bı konu var bu tanrılardan aldıgımız esyalara baktıgımız monu varya orda bı tane ? kaldı

Büyük ihtimal Afrodit'in yatağının arkasında (ya da odanın bir tarafı işte) bir bölme var orayı keşfedememişsindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDcdy -- 21 Temmuz 2013; 11:02:37 >
  • Poseidon'u geçemiyorum.Hani Gaia'nın yumruğuna mı sıkımış ne olmuş çıkamıyor.Orda ona saldırmam gerek fakat çok kötü health barım düşüyor.
  • quote:

bı oyunu dominus ıle oynuyorum ama hıc tropy vermedı oyun 1000 combo yaptım vermedı neden kostumdenmı kaynaklanıyor acaba

Kostüm giyersen Trophy kazanamaz olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

Büyük ihtimal Afrodit'in yatağının arkasında (ya da odanın bir tarafı işte) bir bölme var orayı keşfedememişsindir.

yatagın arkasındakınıde bulmsutum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheDcdy

quote:

yatagın arkasındakınıde bulmsutum

Hermes'in düştüğü yerde vardı o da değilse cidden kolay bi' tane kaçırmışsın. En iyisi youtube'dan bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.