Şimdi Ara

Göz Atış: Call of Duty: Black Ops 2 - Single Player (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir Call of Duty geldi, hoş geldi. Hem de bu sefer gelecekten geldi, ama ne geliş. Güzel bir senaryo, hikayenin gidişatını değiştiren seçimler… Sanırım bu sefer Call of Duty dersini iyi çalışmış ve ortaya farklı sayılabilecek bir oyun çıkmış. Gelecek sizi ürkütmesin, değişen çok bir şey yok, ama her şeyin çok daha karanlık olduğu kesin. Buyrun, Call of Duty Black Ops 2′nin şu güzeeel mi güzel “single player”ına bir bakalım. Zombies ve Multiplayer videomuz ÇOK yakında !

• Telefondan baktim video uzun eve gidince pc den izlerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık arkadaşlar, güzel uzun olmasına rağmen sıkmadan kendini izlettiren bir video olmuş, teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ELİNİZE SAĞLIK GÜZEL OLMUŞ
  • Teknoloji Devri CoD un Yapısına Uygun Değil..
  • Güzel olmasına karşın güzel video olmuş fakat insanda da küfür dağarcığını geliştirmeye yönelik bir sunum olmuş.
  • adamın ses tonu benim uykumu getirdi resmen
  • Şu video tarayıcısını değiştirseniz keşke.PS3'te 240p hiç bişey anlamıyorum incelemeden.

• Teşekküler ! Bu arada videomuzu 720 p izleyebilrsin, 720p olarak kaydediliyor onlar zaten, tam olarak onu mu kastettin bilmiyorum. Ama video kaydedicimizi değiştirmemiz pek söz konusu değil, eğer onu kastediyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dessan

Teşekküler ! Bu arada videomuzu 720 p izleyebilrsin, 720p olarak kaydediliyor onlar zaten, tam olarak onu mu kastettin bilmiyorum. Ama video kaydedicimizi değiştirmemiz pek söz konusu değil, eğer onu kastediyosan

PS3'ten giriyorum ondan 240p dedim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.