Şimdi Ara

Göz atma ekranı ( Glance screen ) Ana Konusu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Glance Background uygulaması Göz Atma Ekranı uygulamasının güncel sürümünde çalışmıyor. Yani şu durumda çöp...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanburak61

Glance Background uygulaması Göz Atma Ekranı uygulamasının güncel sürümünde çalışmıyor. Yani şu durumda çöp...

Benimki güncel olmasına rağmen çalıştırıyor ;)

• Benim ki de çalışıyor hatta dün denemiştim

• Oled lerde olup ips lerde olmaması gerekirken neden böyle zıt? 830'da var 930'da yok bu nasıl çalışıyor yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

Oled lerde olup ips lerde olmaması gerekirken neden böyle zıt? 830'da var 930'da yok bu nasıl çalışıyor yahu.

735 amoled onda da yok sanırım, iş telefonu olarak 735 almayı düşünüyorum bu özellik olsa güzel olurdu

• Arkadaşlar biraz hortlatmış oldum ama konuyu.
    Göz atma ekranına resim ekleyip Aralık modunu seçtiğimde telefon cebimdeyken bir süre sonra ekranı tamamen kapatıyor, gayet güzel.
    Fakat telefonu düz bir zemine bırakınca ekran ne kadar beklersem bekleyeyim kapanmıyor.
    Eğer göz atma ekranında Özet modunu seçersem ekran her durumda 30 saniye sonra kapanıyor.
    Ben Aralık modunda göz atma ekranını çok kullanışlı buldum ama neden düz bir zeminde ekranı karartmıyor, bu şekilde kullanırsam hem pil ömrünü kısaltacak
    hemde aynı resim ekranda saatlerce duracağı için ekranda lekeler oluşacak.
    Göz atma ekranını Aralık modunda resimle kullanan arkadaşlar bir yardım ederseniz sevinirim.
  • Sensörü el ile kapanır cebinde kapatıldığı için kapalı kalıyor senin durumunu en iyi özet karşılar

• Sorun bendemi acaba bu uygulamayı bir türlü bulamadım yok arkadaş

Not: şimdi baktım olmuş yalnız şöyle bir durum var kilit ekranı ile aynı fotoğraf oluyor bunu değiştirme imkanı varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 15 Kasım 2015; 15:39:05 >
  • Maalesef yok hocam kilit ekranında ne varsa o.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaramaz o yüzden bana hava durumu filan eklemiştim iyi oluyor öyle :)
  • Bir hava durumu var zaten diğer şekil güzel durmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.