Şimdi Ara

Göz atma ekranı güncellendi (Developer sürüm) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Göz atma ekranındayken ekran kilidi gözüken bir arkadaş görüntü yükleyebilirmi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mernis35

quote:

Orijinalden alıntı: takıntılı bir adam

quote:

Mrb arkadaşlar. Güncelleme yaptım. Hava durumu seçtiğimde göz atma ekranında çıkıyor , resim seçtiğimde hiç bir değişiklik olmuyor

O değilde ben de hava durumunu koyamadım göz atma ekranına. Hangi programı kullanıyorsunuz

Msn hava durumu.

Hocam kilit ekranında Msn hava durumu uygulaması görünsün istiyorsanız şu adımları izleyin:

1)Eğer uygulama yüklüyse kaldırın.
    2)konum açık dursun ve uygulamayı yeniden yükleyin
    3)Yükleme bitince uygulamayı açın bir süre sonra size ''kilit ekranı olarak ayarlansın mı ?'' diye soracaktır evet deyin.

Sorun çözülür umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Göz atma ekranının fonksiyonunu kilit ekranı yapmıyor mu ? Neden ikinci bir ekran ekleyip masaüstüne gelmek için bir adım daha uzatıyoruz ? Telefonu açmadan haberleri ekranda görmek için mi ? Aynı işlevi kilit ekranı da gösteriyor, mesaj falan geldiğinde. Mesajın içeriğini görmemizi mi sağlıyor göz atma ekranı ?

Ben 1320 kullanıyorum. IPS oldugundan şarj tüketimi fazla oluyor. kapattım. Bir de çift dokunma ne kadar şarj yiyor ? Onu da kapatayım ona göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

şu glance ekran mükemmel bir özellik androidde olsa şimdiye ne özellikler gelirdi.. yap gelişmiş pil tasarruf modu ekrandaki pikselleri söndürüp istediğini yakabiliyorsun var mı ötesi. çok beğendim resim koyma olayına renkli ve siyah beyaz seçeneği var çok şık oldu, aralık yaptım cebimden çıkınca açılıyor vs sonra kapanıyor elimi üzerinden geçirirsem ekranın karanlık ve aydınlık farkını anlayıp açılıyor çok güzel olmuş umarım kayan yazı bildirimler ve bu modda dokunmatik özelliği eklenerek gelişmiş pil tasarruf modu çıkar.

Cyanogenmodda var zaten uyku modu olarak geciyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

quote:

Mrb arkadaşlar. Güncelleme yaptım. Hava durumu seçtiğimde göz atma ekranında çıkıyor , resim seçtiğimde hiç bir değişiklik olmuyor

O değilde ben de hava durumunu koyamadım göz atma ekranına. Hangi programı kullanıyorsunuz

Msn hava durumu.

Hocam kilit ekranında Msn hava durumu uygulaması görünsün istiyorsanız şu adımları izleyin:

3)Yükleme bitince uygulamayı açın bir süre sonra size ''kilit ekranı olarak ayarlansın mı ?'' diye soracaktır evet deyin.

Sorun çözülür umarım.

Teşekkür ederim. Sorun çözüldü

Bayağı kibar oldu böyle. Görenin çok hoşuna gidiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

quote:

quote:

Msn hava durumu.

Sorun çözülür umarım.

Teşekkür ederim. Sorun çözüldü

Bayağı kibar oldu böyle. Görenin çok hoşuna gidiyor.

Rica ederim.

Bence de çok hoş görünüyorfakat tek sorun hava yağmurluyken bulutlu göstermesi.

• Çok şarj yiyor mu arkadaşlar?

• Amoledlerde daha az yiyor sanırım ama ne derecede bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Çok şarj yiyor mu arkadaşlar?

L925 kullanıyorum eskiden glanceyi açınca şarj gidiyordu baya.Ama şimdi hiç gitmiyor desem yeridir.
  • Arkadaşlar biraz hortlatmış oldum ama konuyu.
    Göz atma ekranına resim ekleyip Aralık modunu seçtiğimde telefon cebimdeyken bir süre sonra ekranı tamamen kapatıyor, gayet güzel.
    Fakat telefonu düz bir zemine bırakınca ekran ne kadar beklersem bekleyeyim kapanmıyor.
    Eğer göz atma ekranında Özet modunu seçersem ekran her durumda 30 saniye sonra kapanıyor.
    Ben Aralık modunda göz atma ekranını çok kullanışlı buldum ama neden düz bir zeminde ekranı karartmıyor, bu şekilde kullanırsam hem pil ömrünü kısaltacak
    hemde aynı resim ekranda saatlerce duracağı için ekranda lekeler oluşacak.
    Göz atma ekranını Aralık modunda resimle kullanan arkadaşlar bir yardım ederseniz sevinirim.
  • Bir test yapmayı planlıyorum telefonun şarjı 70-80 civarı iken telefonu önce açıp kapatacağım sonra da uçak moduna alıp güç tasarrufunu açacağım. Glance de sürekli açık olacak şekilde ayarlayacağım. Bakalım pil seviyesi 10 saatte % ne kadar azalacak

• Uçan Fin kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyor olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Fin

Bir test yapmayı planlıyorum telefonun şarjı 70-80 civarı iken telefonu önce açıp kapatacağım sonra da uçak moduna alıp güç tasarrufunu açacağım. Glance de sürekli açık olacak şekilde ayarlayacağım. Bakalım pil seviyesi 10 saatte % ne kadar azalacak

Evet test sonuçlarını açıklıyorum.

Telefon yaklaşık 10 saat uçak modunda kaldı ve arka planda başka bir şey açık değildi. Glance ise daima açık modundaydı. Bu süre zarfında %6 kadar bir düşüş oldu. .Telefonu aldım alalı 60 kez civarı şarj ettiğimi düşünüyorum yani pil daha yeni sayılır.

10saat=600dk=150 mah (2500x0.06)

Telefon: Lumia 640
    Ekran: 5'' IPS LCD clearback (HD720 1280x720)
    Pil Kap.:2500 mah

bence hiç harcamamış
  • Ben de şaşırdım %20-25 gider diye düşünüyordum ama öyle çıkmadı

• Abartmayın o kadar da harcasın ben 1seneden fazla kullanırım taş çatlasın 6saatte sabaha kadar açık %3 -4 harcıyor telefon çift tık da açık

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Valla ben de şaşırdım meğersem hiçbir şey harcamıyormuş. Hem de aralık ve özet modunda kullanıyoruz genellikle. Zaten dikkat edersek glance çalışırken ekran ışıklandırması çok çok az ne kadar pil tüketebilir ki

Gece modu da mevcut. Aralık ve gece modu iyi gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.