Şimdi Ara

Göz mutasyon geçirir mi durup dururken? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Joong

Sarılık olabilir doktora görün

kesinlikle evet ihmal etmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FightTheSystem

quote:

Orijinalden alıntı: DDS Emmesen

Aklıma edaisy geldi göz rengini kırmızıya çevirdiğini iddaa etmişti yanılmuyorsam

nasıl olmuş peki?

biyokinezi bunun adı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şöförefısıldayanadam

quote:

quote:

Aklıma edaisy geldi göz rengini kırmızıya çevirdiğini iddaa etmişti yanılmuyorsam

nasıl olmuş peki?

biyokinezi bunun adı

biyokineziyi arastirdim da ben oyle ozel bi caba gostermedim fakat gozlerim bikac hafyadir acamayacagim derecede aciyodu birkac saniyeligine ve aci falan yedigim zaman goz akım kipkirmizi oluyordu. bi de oyle biyokinezideki gibi asiri bi degisim olmadi zaten kahverenginin açik tonuydu iyice açik oldu sariya yaklasti

• quote:

Orijinalden alıntı: O'brien

quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Sarılık olabilir doktora görün

kesinlikle evet ihmal etmesin

her ay doktora gidiyorum zaten. kan vermek icin. karaciger degerlerim iyi cok sukur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şöförefısıldayanadam

quote:

quote:

nasıl olmuş peki?

biyokinezi bunun adı

biyokineziyi arastirdim da ben oyle ozel bi caba gostermedim fakat gozlerim bikac hafyadir acamayacagim derecede aciyodu birkac saniyeligine ve aci falan yedigim zaman goz akım kipkirmizi oluyordu. bi de oyle biyokinezideki gibi asiri bi degisim olmadi zaten kahverenginin açik tonuydu iyice açik oldu sariya yaklasti

goz dokturuna gorun hocam en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Enişten was here

quote:

Orijinalden alıntı: Semper-Fidelis

Senin durumun nedir bilmiyorum da göz rengimiz her zaman değişebilir.

her zaman derken?

Her yaş olabilir yani. Ama genelde doğumdan sonra bir kaç ay içinde değişir.
  • v ye bas eagle sense i kapat
  • quote:

son birkac haftadır gözlerim kahverengiden sarıya doğru bi geçiş yaptı ilk başta her zamanki halidir dedim bikac kisi daha sordu senin gozun sarı mı dedi. noluyo acaba bugunlerde telefonla fazla uğrasiyorum radyasyondan dolayi mutasyon olabilir mi? ciddiyim dalga amacli acmadim boyle bir sey mumkun mu yasim 17

Büyük ihtimal sarılık..Sarılıkta mukoza deride ve göz sklerasında sararma görülüyor.Bence bir iç hastalıkları yada hepatologa git.

Hepa:K.C

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 27 Ocak 2013; 11:41:56 >
  • Benimde 5-6 yaş gibi değiştirmiş renk.Ama yinede ne olur ne olmaz doktora görünmelisin
  • Birisi senden habersiz lens takmış olabilirmi
  • bende de bi ara asiri pc + telefona bakmaktan goz rengim koyulasmisti ama sonradan geri duzeldi guzel gozlerim geri geldi ama bi doktoraa gorun

• korkuttunuz yav ne sarılığı bikac gun sonra doktora gitcem sorarim

• quote:

Hocam yanılıyorsunuz kırmızı değil yeşil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mamontenka

quote:

Hocam yanılıyorsunuz kırmızı değil yeşil

Kırmızı diye hatırlıyorum yeşil olsa çok garipsemezdim hatta kırmızıyı duyunca şaşırmıştım.
  • joe bizim buralarda bir laf vardır
  • wilson hastalıgı olabilir. arastırın.
  • quote:

son birkac haftadır gözlerim kahverengiden sarıya doğru bi geçiş yaptı ilk başta her zamanki halidir dedim bikac kisi daha sordu senin gozun sarı mı dedi. noluyo acaba bugunlerde telefonla fazla uğrasiyorum radyasyondan dolayi mutasyon olabilir mi? ciddiyim dalga amacli acmadim boyle bir sey mumkun mu yasim 17

Gözünün beyaz kısmı olan yerde sarıya döndüyse sarılık olmuşsundur. Yok sadece göz bebeği ise düşünerek değiştirdiğini iddaa eden kişiler var. Aslında değişmeden önceki resmini ve şuan ki göz resmini koyarsan daha iyi anlayabiliriz. Suratın gözükmesi gerek yok gözünün fotosunu koy merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.