Şimdi Ara

GÖZ NURUM WEB SİTEMİ ACİLEN SATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bol bol emek verdiğim, kaliteli makale ve kaliteli görsellerle bezediğim, içerisinde hayallerimi sakladığım, iş hayatı ve ek gelirlerle alakalı web sitemi maddi problemlerimden dolayı satıyorum. Satmak zorunda kaldığım için satıyorum. Hayatımın projesi dediğim şeyi satıyorum..

Efendim bendeniz bu siteye 2,000TL'den fazla para harcadım. Kaliteyi korumak adına bazı makaleleri tanesi 20TL'den aldım. Site içi makalelerin tamamı özgündür. Kopyalama önleyici eklenti kullandığım için başka birisi makaleleri kopyalayamaz. Kopyalar ama yapıştırması sistem tarafından otomatik olarak engellenir. Wordpress tabanlı ve SEO uyumludur. Mobil versiyonu da mevcuttur. pc versiyonu için ayrı, mobil versiyonu için ayrı reklam alanları vardır. Sosyal medya eklentileri de kuruludur. Özel hayatımdaki problemlerden dolayı 15 temmuzdan beri ilgilenemedim. Siteyi alacak olan arkadaş 3 ay istikrarlı bir şekilde makale eklerse bu işten ekmek yer..

Dediğim gibi 2,000TL'den fazla masraf ettim. Emek verdim. Bazen sadece uygun görseli bulmak için yarım saat uğraştım.

Satış fiyatım 2,000TL'dir. Site adresiwww.yeniistrendleri.com

Almaya niyeti olanlar yeniistrendleri@gmail.com adresinden iletişime geçebilirler..

Lütfen ciddi olanlar mesaj atsın..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.