Şimdi Ara

Göz rengi konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caGATay89 -- 24 Şubat 2014; 14:18:50 >

• kör oldum
  • Benimde kenarlar mavi orta ya dogru yeşil bir bölge var.

Edit ss:
     Göz rengi konusu

Benim durum ne acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 24 Şubat 2014; 13:55:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahverengi de soranlara, ancak gerçek adı kehribar.
    Edit:ela sanırım ama kıytırığından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 24 Şubat 2014; 13:51:43 >
  • çok itici rengi ıyk

• Benimde bi yeşil, bi mavi çözemedik ne renk daha arkadaşlarla.
  • duruma gore degisir de

• Yil 2014 foto koymayi bilmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Benimde kenarlar mavi orta ya dogru yeşil bir bölge var.

Edit ss:
     Göz rengi konusu

Benim durum ne acaba.

oha lan benımkının aynısı

• benimde karanlık yerde yeşil güneşli günlerde açık mavi oluyor. sorun yok.

• quote:

Edit ss:
     Göz rengi konusu

Benim durum ne acaba.

Göz rengi konusu
    Bizim gözler aslında "hazel" diye geçiyor, ela demek ama Türkiye'de pek renkli göz olmadığından sanırım öylesine geçiştiriliyor, mavi gözlüsün sen onlar için, ben de yeşil gözlüyüm.
    Gözdeki melanin seviyesiyle alakalı bi durum bu mavi yeşil ve kahverengi gözlerin karıştığı coğrafyalarda görünüyor kahverengi ile diğer bir rengin kombini oluyor gözünüz.
    Caucasian ırklarda görülürmüş, kafkasları demek değil beyaz ırkı niteliyor bu kelime.
    Europe, North Africa, the Horn of Africa, Western Asia, Central Asia and South Asia.

•  Göz rengi konusu

Göz rengi konusu

Göz rengi konusu

Editlemiş

• Iyide bunlarin hepsi kahverengiflashla cekilmis olani bosver bormal isikta ve karanlikta kahverengi gorunuyor

• selam.

Göz rengi konusu
  • Mavi gözlüleri blokladım. Evet kıskancım.
  • göz bozukluğudur renkli göz.
  • Hocam hazel diyorlar ela göze.Yani farklı bir alanda değerlendiriyorlar.O yüzden de green yerine hazeli çıkarmışlar.Demek ki bizim gözler aslında yeşil değil.Ama shanexxx'in gözlerinde farklı olması gerek bu durumda.Blue değilde Bazel gibi birşey olcak galiba Benim gözlerim küçükken yeşildi.Sonradan ela oldu.Kötü bi durum.Bazen yeşil renk giyince ve güneşli havada herkes ''yeşil mi'' diye soruyor mesela.Acaba ortadaki kahverengi renk neye göre çıkıyor.Tamamen yeşil olmasını tercih ederdim şahsen.
    @ZeroSystem

Mavi
    @ShaNexxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 24 Şubat 2014; 15:09:43 >
  • quote:

Edit ss:
     Göz rengi konusu

Benim durum ne acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Hocam hazel diyorlar ela göze.Yani farklı bir alanda değerlendiriyorlar.O yüzden de green yerine hazeli çıkarmışlar.Demek ki bizim gözler aslında yeşil değil.Ama shanexxx'in gözlerinde farklı olması gerek bu durumda.Blue değilde Bazel gibi birşey olcak galiba Benim gözlerim küçükken yeşildi.Sonradan ela oldu.Kötü bi durum.Bazen yeşil renk giyince ve güneşli havada herkes ''yeşil mi'' diye soruyor mesela.Acaba ortadaki kahverengi renk neye göre çıkıyor.Tamamen yeşil olmasını tercih ederdim şahsen.
    @ZeroSystem

Mavi
    @ShaNexxx

Benim göz her ortamda öyle duruyor, kahverengi görünmüyor rahatım

Sonradan ela olmasının sebebi melanin seviyesinin artması, 0-3 yaş arasında göz rengi tamamen bile değişebiliyor bazen, ben küçükken sarışınmışım olayı da sanıldığı gibi yalan değil.
    Hazel bu arada aslında kahverengimsi bi bitkiden geliyor ama elayı tanımlıyor, o yüzden maviye de yeşile de söyleyebiliriz.
    Örnek:hazelnut.

• ZeroSystem kullanıcısına yanıt
    Hazel yazdım, Megan Fox çıktı Hazel Plant yazmaya gerek duymadım sonra Ama mesaj sürem bitene kadar bakayım bi.Melaninide araştırayım.Neden artıyormuş acaba Küçükken sarışın olayı zaten yalan değil.Foto.larım var küçüklük.Gitgide koyulaşmışım ama şuanda iyi sayılır.Bitkiye baktım.Ortası kahverengi olarak başlıyor.İlginç aslında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.