Halen Sivas Var diyenler var . Gs alır 2-0 Bunu burayada yazdım
FENERLİLER HİÇ HEVESLENMESİN ... BU MAÇ BİZİM ........ ŞAMPİYON GALATASARAY ....
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
Sivas kazanir ve FB sampiyon olur
+1907
bir Beşiktaşlı olarak CimBom un şampiyon olmasını gönülden istiyorum
Çıldırın bence GS için çıldırın az kaldı ....
Galatasaraylıyım ama korkum yok değil... umarım şu maçı kazasız atlatırız da son hafta elimizde biralarımız çılgınlarca kutlarız :D Bu arada, GS kazanır, FB ise berabere kalırsa biz gelecek hafta ne olursa olsun şampiyonuz di mi?
Sivas büyüklere karsı etkili olamıor.
gs sivas engelini rahat geçer.
skor tahminim: 3-1
quote:
Orjinalden alıntı: BTMWTMP
Galatasaraylıyım ama korkum yok değil... umarım şu maçı kazasız atlatırız da son hafta elimizde biralarımız çılgınlarca kutlarız :D Bu arada, GS kazanır, FB ise berabere kalırsa biz gelecek hafta ne olursa olsun şampiyonuz di mi?
evet
sivas alır rüyamda 2-1 sivas alıyordu biz tura çıkıyorduk içimden la salaklar daha trabzon maçı var önümüzde diyordum sonra
benim rüyamda 4-1 3-1 3-2 gibi skorlar vardı Galatasaray kazanıyordu Valla
Yeneriz gibime geliyor ama zor olucak
sivasspor kendi için oynasa eywalla dicem fener için oynicaklar adamların şampiyonluk umudu yok. Keşki fener yenilse gençlere sivas da bizi 3-0 yense o zaman iyi olur ama öyle olmicaği kesin onun için o dandik 4 eylul stadina gömmek kalır bize sivasi :)
Gs Alır macı.Sivasa sans bile vermiyorum.Sonucta karsısındaki takım türkiyenin en büyük takımlarından biri. MActa 1-0 GS lehine biter.
bi fenerli olarak sivasa şans tanımıoyorm açıkçası bana öyle geliyor ki bu maçı sivasa vermezler (artık kimler oldğunu anladınız siz )
quote:
Orjinalden alıntı: Peacifullord
quote:
evet
Ona gerek yok ki Gs bu maçı alırsa (İnşAllah) şampiyon. Son maçı kaybetsede olur. Çünkü 2li averajda Gs fbden üstün.
quote:
Orjinalden alıntı: Yesilimsim
quote:
quote:
evet
Ona gerek yok ki Gs bu maçı alırsa (İnşAllah) şampiyon. Son maçı kaybetsede olur. Çünkü 2li averajda Gs fbden üstün.
2li averajda maalesef fb üstün GS'den ilk mac 2-0 bitmişti
quote:
Orjinalden alıntı: Yesilimsim
quote:
quote:
evet
Ehehe son hafta kaybetsin bakalım kim şampiyon oluyo İkili averajda gs nereye üstün İlk maç 2-0 ikinci maç 0-1
quote:
Orjinalden alıntı: thekeys
quote:
Orjinalden alıntı: [DMC]
Sivas kazanir ve FB sampiyon olur
+1907
Sonrada rüyadan uyanıp yataktan kalkarsınız
Bir Galatasaray'lı olarak yenmesini arzu ediyorum. Fenerbahçe'de Gençlerbirliği ile oynuyor arkadaşlar puan kaybetmesi ihtimaldir. Ama Gs bu maçtan puan alabilirse çok iyi olur