Şimdi Ara

GÖZLER GS SİVAS MAÇINDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halen Sivas Var diyenler var . Gs alır 2-0 Bunu burayada yazdım
  • FENERLİLER HİÇ HEVESLENMESİN ... BU MAÇ BİZİM ........ ŞAMPİYON GALATASARAY ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Sivas kazanir ve FB sampiyon olur

+1907
  • bir Beşiktaşlı olarak CimBom un şampiyon olmasını gönülden istiyorum
  • Çıldırın bence GS için çıldırın az kaldı ....
  • Galatasaraylıyım ama korkum yok değil... umarım şu maçı kazasız atlatırız da son hafta elimizde biralarımız çılgınlarca kutlarız :D Bu arada, GS kazanır, FB ise berabere kalırsa biz gelecek hafta ne olursa olsun şampiyonuz di mi?
  • Sivas büyüklere karsı etkili olamıor.

gs sivas engelini rahat geçer.

skor tahminim: 3-1
  • quote:

Orjinalden alıntı: BTMWTMP

Galatasaraylıyım ama korkum yok değil... umarım şu maçı kazasız atlatırız da son hafta elimizde biralarımız çılgınlarca kutlarız :D Bu arada, GS kazanır, FB ise berabere kalırsa biz gelecek hafta ne olursa olsun şampiyonuz di mi?

evet
  • sivas alır rüyamda 2-1 sivas alıyordu biz tura çıkıyorduk içimden la salaklar daha trabzon maçı var önümüzde diyordum sonra
  • benim rüyamda 4-1 3-1 3-2 gibi skorlar vardı Galatasaray kazanıyordu Valla
  • Yeneriz gibime geliyor ama zor olucak
  • sivasspor kendi için oynasa eywalla dicem fener için oynicaklar adamların şampiyonluk umudu yok. Keşki fener yenilse gençlere sivas da bizi 3-0 yense o zaman iyi olur ama öyle olmicaği kesin onun için o dandik 4 eylul stadina gömmek kalır bize sivasi :)
  • Gs Alır macı.Sivasa sans bile vermiyorum.Sonucta karsısındaki takım türkiyenin en büyük takımlarından biri.
    MActa 1-0 GS lehine biter.
  • bi fenerli olarak sivasa şans tanımıoyorm açıkçası bana öyle geliyor ki bu maçı sivasa vermezler (artık kimler oldğunu anladınız siz )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord

quote:

Galatasaraylıyım ama korkum yok değil... umarım şu maçı kazasız atlatırız da son hafta elimizde biralarımız çılgınlarca kutlarız :D Bu arada, GS kazanır, FB ise berabere kalırsa biz gelecek hafta ne olursa olsun şampiyonuz di mi?

evet

Ona gerek yok ki Gs bu maçı alırsa (İnşAllah) şampiyon. Son maçı kaybetsede olur. Çünkü 2li averajda Gs fbden üstün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yesilimsim

quote:

quote:

evet

Ona gerek yok ki Gs bu maçı alırsa (İnşAllah) şampiyon. Son maçı kaybetsede olur. Çünkü 2li averajda Gs fbden üstün.

2li averajda maalesef fb üstün GS'den ilk mac 2-0 bitmişti

• quote:

Orjinalden alıntı: Yesilimsim

quote:

quote:

evet

Ehehe son hafta kaybetsin bakalım kim şampiyon oluyo İkili averajda gs nereye üstün İlk maç 2-0 ikinci maç 0-1

• quote:

Orjinalden alıntı: thekeys

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Sivas kazanir ve FB sampiyon olur

+1907

Sonrada rüyadan uyanıp yataktan kalkarsınız

• Bir Galatasaray'lı olarak yenmesini arzu ediyorum. Fenerbahçe'de Gençlerbirliği ile oynuyor arkadaşlar puan kaybetmesi ihtimaldir. Ama Gs bu maçtan puan alabilirse çok iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.