Bildirim
Gözlerin Görebileceği En Güzel Şey
Samsung Galaxy S25 Ultra, Yapay Zeka(AI) Telefon, 12GB RAM, 512GB Hafıza, Titanyum Siyah, Android Akıllı Telefon, 200MP Kamera, S Pen, Uzun Pil Ömrü (Samsung Türkiye Garantili) : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT6WQHHR
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
''67 Shelby GT 500 -
bir de 69-70ini deneyin,quote:
Orijinalden alıntı: Santino Santorelli
''67 Shelby GT 500
-
boss'larda güzel evtquote:
Orijinalden alıntı: daturkishulan
bir de 69-70ini deneyin,
Alıntıları Göster
-
fastback olsa gerekti boss 302 fastbackler vardıquote:
boss'larda güzel evt
Alıntıları Göster -
Güzel de çok abartılıyor be.
Ben Stingray'i daha çok seviyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Ben Stingray'i daha çok seviyorum.
bence hiç abartılmıyor hocam..aradan 30 senenin üzerinde bir zaman geçmiş ve halen güzelliğini koruyabiliyor..şahsen stingray'lar için bunu diyemeceğim..yeni cortvette'ler daha güzel ama yeni mustang mı yoksa 67 serilerimi derseniz göz var nizam var -
Bu araç boyalı. Alınmaz.quote:
Orijinalden alıntı: Santino Santorelliquote:
bence hiç abartılmıyor hocam..aradan 30 senenin üzerinde bir zaman geçmiş ve halen güzelliğini koruyabiliyor..şahsen stingray'lar için bunu diyemeceğim..yeni cortvette'ler daha güzel ama yeni mustang mı yoksa 67 serilerimi derseniz göz var nizam var
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Bu araç boyalı. Alınmaz.
araç custom bir shelby'dir özel bir boya atılmıştır u.s.a satış fiyatı 150.000$ tr'e rahatlıkla gettirebilir ve sürebilirsiniz fakat bu size 300.000$ mal olur..ilk önce bu rakamları denkleştirinde sonra alırmısınız almazmısınız boyalımı boyasızmı kuşkonmaz mı karar verirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Santino Santorelliquote:
Orijinalden alıntı: topaz42
Bu araç boyalı. Alınmaz.
araç custom bir shelby'dir özel bir boya atılmıştır u.s.a satış fiyatı 150.000$ tr'e rahatlıkla gettirebilir ve sürebilirsiniz fakat bu size 300.000$ mal olur..ilk önce bu rakamları denkleştirinde sonra alırmısınız almazmısınız boyalımı boyasızmı kuşkonmaz mı karar verirsiniz
Alıntıları Göster
-
quote:
quote:
bence hiç abartılmıyor hocam..aradan 30 senenin üzerinde bir zaman geçmiş ve halen güzelliğini koruyabiliyor..şahsen stingray'lar için bunu diyemeceğim..yeni cortvette'ler daha güzel ama yeni mustang mı yoksa 67 serilerimi derseniz göz var nizam var
Zevk meselesi. Bence C3 Stingray'ler yeni C6'dan güzel.
http://www.flickr.com/photos/q8500e/3248675833/in/photostream/
Şöyle bir şey yapma hayalim var birgün. 1200 HP falan
-
quote:
quote:
quote:
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok hoşuna gitti demi itiraf et
http://www.youtube.com/watch?v=ksOVcgUvgD4
Stingray hastalıktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 19 Ekim 2012; 8:21:52 >
-
biz galeri ile uğraşıyoruz..klasik ve amerikancı bi galerici abimiz daha var..onda camoro ss playmouth barracuda mercury dodge stingray mustang shelby fastback elenor boss tr'nin en kapsamlı klasikleri mevcut..sürdüm de fakat hiç biri mustang'lerin yerini alamaz..tabi ki güzel bir araç stingray ama 3.tercihim olurdur..''67 ''69 series mustang camoro ss sonrası stingrayquote:
Orijinalden alıntı: L.Jquote:
quote:
quote:
quote:
Çok hoşuna gitti demi itiraf et
http://www.youtube.com/watch?v=ksOVcgUvgD4
Stingray hastalıktır
Alıntıları Göster
-
quote:
biz galeri ile uğraşıyoruz..klasik ve amerikancı bi galerici abimiz daha var..onda camoro ss playmouth barracuda mercury dodge stingray mustang shelby fastback elenor boss tr'nin en kapsamlı klasikleri mevcut..sürdüm de fakat hiç biri mustang'lerin yerini alamaz..tabi ki güzel bir araç stingray ama 3.tercihim olurdur..''67 ''69 series mustang camoro ss sonrası stingray
Vette o zamanların SS'i ama Camaro ve Mustang coupe sadece. Dediğim gibi zevk meselesi ben saf spor araçları seviyorum
Kimisi E46 M3 veya C63 AMG falan sever(büyük spor coupe) ben F355, belki daha yavaş kalır ama olsun
-
ama resimdekide custom stingray :) haliyle zevk renkler her yerde..quote:
Orijinalden alıntı: L.Jquote:
biz galeri ile uğraşıyoruz..klasik ve amerikancı bi galerici abimiz daha var..onda camoro ss playmouth barracuda mercury dodge stingray mustang shelby fastback elenor boss tr'nin en kapsamlı klasikleri mevcut..sürdüm de fakat hiç biri mustang'lerin yerini alamaz..tabi ki güzel bir araç stingray ama 3.tercihim olurdur..''67 ''69 series mustang camoro ss sonrası stingray
Vette o zamanların SS'i ama Camaro ve Mustang coupe sadece. Dediğim gibi zevk meselesi ben saf spor araçları seviyorum
Kimisi E46 M3 veya C63 AMG falan sever(büyük spor coupe) ben F355, belki daha yavaş kalır ama olsun
Alıntıları Göster
-
quote:
ama resimdekide custom stingray :) haliyle zevk renkler her yerde..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
allah aşkına, yılların efsanesi, yılların eskitemediği ford mustangı, karşılaştırabileceğin araç bu mudur yani? o audiden 10 tane yan yana diz, bir tane mustang etmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
quote:
Orijinalden alıntı: azizerkan07
[image][/image]
[image][/image]
allah aşkına, yılların efsanesi, yılların eskitemediği ford mustangı, karşılaştırabileceğin araç bu mudur yani? o audiden 10 tane yan yana diz, bir tane mustang etmez.
Zevkler kişiden kişiye değişir. Mustang'ın tasarımı bana aykırı geliyor A7 çok güzel geliyor. Sana tam tersi gelebilir. Ama bu A7 nin o kadar da kötü olduğu anlamına gelmez bence. -
quote:
Hiç bi c6'ya bu kadar heveslenmedim.Harika valla.c3<3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r0x -- 20 Ekim 2012; 1:26:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X