Arkadaşım paidverts paylaşımında bulunuyorsun ancak nisan ayında yapılması planlanan swap'tan da bahsedersen kayıt olmayı düşünen arkadaşlar da yatırım yapıp zarar etmezler. Ben de paidverts iki aydır kullanıyorum ve gerek paidverts üyelerine gerekse yeni üye olacak arkadaşlara kesinlikle şu süreçte yatırım yapmalarını önermiyorum.
Lütfen paidverts'e üye olacak arkadaşları şu aşamada reklam satın alarak yatırım yapmaya yönlendirmeyelim.
Yatırım yapılacak zaman da gelecek ancak şimdi vakti değil. Swap zamanından sonra yaparsanız paranızı bir iki hafta gibi bir süre içerisinde 3'e 4'e katlayabilirsiniz. Swap ile ilgili yazacağım yazıda detaylı bir şekilde nasıl olduğunu, artılarından ve eksilerinden bahsedeceğim.
Not: Belki sizin de haberiniz olmayabilir bu konudan. Lütfen siz de yatırım yapmayı düşünüyorsanız reklam satın alarak, yapmayın.
30 Mart itibari ile 700 BAP 0,35$ ile sistem size 1 hisse verecek. Şimdiden yatırım yaparak hisselerenizi çoğaltın ve kazancınızı 1.5 kat arttırın.
güncel
güncel
güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme