Şimdi Ara

GÖZLÜK ALMA HAKKI [SİGORTALI- BAĞKUR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben 08.06.2007 tarihinde gözlük aldım. internette hastaneye randevu aldım 08.06.2009 tarihine.. sorum şu alma hakkım var mı şimdi 08.06.2009 tarihinde doktora gidicem? ilk gözlüğümü almıştım 08.06.2007 tarihinde, galiba 0,5 numara ilerleme var şuanda gözlerimde... bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.

• İlerleme varsa bunu karneye yansıtır doktor. Gözlüğün çerçeveliyse çerçeveyi değiştirmezler, yalnızca camını değiştirirler ücret almadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GelenekBizim -- 5 Haziran 2009; 12:53:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hardcore*No.1

ben 08.06.2007 tarihinde gözlük aldım. internette hastaneye randevu aldım 08.06.2009 tarihine.. sorum şu alma hakkım var mı şimdi 08.06.2009 tarihinde doktora gidicem? ilk gözlüğümü almıştım 08.06.2007 tarihinde, galiba 0,5 numara ilerleme var şuanda gözlerimde... bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim.

gözlük almadan önce bir optikçiye gidin tc numaranız ile hakkınızın olup olmadığını sordurun şuanda çerçeve hakkı 3 yıla çıkarıldı ama bazen 2 yıl olanlarada sistem yeni olduğu için verebiliyor çam çerçeve hakkınız var ise 40 tl civarında bir hakkınız olur yanlız hakkınız varsa dahi ücret ödemesi için 0,50 derece eski gözlük camlarınızdan diyoptirinin değişmesi gerekiyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • tam olarak bu konu hakkında bılgısı olan var mı camlar ve cerceve hakkımız nedır 1 hafta once aldıgımızda 40 lıra uzerıne para verdım devlet sadece dandık camları karsılıomus vs dedıler
  • camlar ve çerçeveler düşük kaliteli dogrudur. aradaki farkı siz ödeyerek daha iyi birşey alabilirsiz.
  • www.gozlukhakki.com adresinden sorgulama yapabilirsiniz. Formu doldurun 10 saniye sonra mail geliyor. Hakkınız var mı yok mu hemen öğreniyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.