Şimdi Ara

gozlukten lense gectim miyop astigmat bilen arkadaslar yardimci olurmusunuz 1 dk ayirip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
13.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Lazer ameliyatı olmayı düşünüyor musunuz?

Suan degil hocam zaten numara artisi devam ediyor kac gun aliyor su merete alismasi😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bağtiyar

quote:

Suan degil hocam zaten numara artisi devam ediyor kac gun aliyor su merete alismasi&#128512;

İki hafta falan sürüyor. Geceleri mutlaka çıkar. Ben bir ay falan hiç çıkarmıyordum başta sıkıntı yoktu ancak sonradan gözlerim kurumaya başladı. Dışarıda lens, evde gözlük tak hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Suan degil hocam zaten numara artisi devam ediyor kac gun aliyor su merete alismasi&#128512;

İki hafta falan sürüyor. Geceleri mutlaka çıkar. Ben bir ay falan hiç çıkarmıyordum başta sıkıntı yoktu ancak sonradan gözlerim kurumaya başladı. Dışarıda lens, evde gözlük tak hocam.

Hocam gozluk cok sikinti ya kucuk gosteriyo sonra lensi takinca etraftaki hersey buyuk gozukuyo galiba 3 sinden 2ini tercih etmem lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Alışır alışır hergun yaşıyorum senin yaşadığın durumu, hatta benim göz numaraları seninkinden çok daha yüksek.

Hergun bu buyuk gormek gibi bisey cok kotu olur hocam normale donmuyosa hic birakayim bende zorlamadan yani buyuk gormeye mi alistiniz yadirgamiyomusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: yLceu

Merhabalar, 2010 yılından beri Toric lens kullanıyorum. Lens ile Cisimler büyük yada küçük gözükmez , gözlük kullanımı ile lens kullanımı çok farklıdır , göz mesafesi, görüş açısı vb. siz alışamamışsınız.. bu çok normal , zamanla alışırsınız.

Tesekkur ederim hocam vakit ayirdiginiz icin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam gozluk cok sikinti ya kucuk gosteriyo sonra lensi takinca etraftaki hersey buyuk gozukuyo galiba 3 sinden 2ini tercih etmem lazim

Maalesef böyle bir sıkıntı var.

Ben ilk gözlük kullanıyordum. Lense çok meraklıydım, çok sıkılmıştım gözlükten. Sonra Lense geçiş yaptım yaklaşık bir buçuk yıl falan kullandım. Son zamanlarda işkence gibiydi sürekli gözüm kuruyordu durmuyordu gözümde. Lanet etmiştim.

Son olarak gözlük en iyisi dedim gidip bir buçuk yıl aradan sonra gözlük aldım tekrar. Numaram büyüyordu zaten sürekli. Bir yıldır hem gözlük hem lens takıyorum. Ama kesinlikle ikisi de uzun vadede benim için kötü sonuçlar verdi. Bu yüzden ameliyat olmayı düşünüyorum.

En büyük sıkıntı lensi çıkarıp gözlük takınca veya gözlüğü çıkarıp lensi takınca baş dönmesi sorunu oluyor. Gözlüğün kenarları düz yerleri yamuk gösterdiği için baş dönmesi oluyor. Sonra gözlüğü çıkarıp lensi takınca her şey normal oluyor ancak beyin gözlüğün görüşüne alıştığı için yine baş dönmesi oluyor. Astigmat olduğum için toric lens kullanıyorum bu yüzden lenste sürekli odaklanmama sorunu yaşıyorum. Gözü sürekli kırpınca da yoruluyor gözlerim.

Şuan 3.50 miyop 1.75 astigmatım var.

Keşke gözlerim hiç bozulmasaydı. Sağlık cidden çok önemli.

• Bende de astigmat ve miyop var. Astigmat için lens önermiyorlar dediler yine de aldım ama alışamadım. Odaklanma problemi, gözü çok yorması vs. çok sıkıntılı. Normal lensten daha kalın zaten aksam 8de uykum geliyor gözlerim kapanıyordu. Gözlük de kullanmak istemiyorum şuan sadece araba kullanırken gözlük takıyorum onun dışında kullanmıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antares -- 12 Mayıs 2017; 23:46:24 >
  • Antares kullanıcısına yanıt
    Hocam numaralarınız ne durumda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Bayadır muayeneye gitmedim ama en son 2, 2.5 miyop 1.5 gibi astigmat vardı. Yükselmiştir diye düşünüyorum üşengeçlikten gidemedim
  • Bende miyop'um yaklasik 3 yil oldu gozlukten lense geceli fakat astigmat yok bende. Cisimlerin buyuk gozukmesi buyuk ihtimalle gozlukten lense gecisten dolayi olmustur cunku lens saglikli bir goz gibi , cisimleri oldugu gibi gosterir gozlukte ki gorus farklidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EED0B5B75 -- 13 Mayıs 2017; 0:21:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.