Şimdi Ara

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***/// (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.002
Cevap
10
Favori
274.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsun maçının tv yayını yoktur. herkes stada..

2 eylül pazar saat 20:00
    Atatürk Stadı
  •  ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • Göztepe'ye ne kadar sempatim varsa Kalpar'a o kadar nefretim var puansız dönmeyiz İzmir'den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

Göztepe'ye ne kadar sempatim varsa Kalpar'a o kadar nefretim var puansız dönmeyiz İzmir'den.

90 dakika küfür yedikten sonra hala göztepe'ye sempatin varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_ÖmeR_|

quote:

Göztepe'ye ne kadar sempatim varsa Kalpar'a o kadar nefretim var puansız dönmeyiz İzmir'den.

90 dakika küfür yedikten sonra hala göztepe'ye sempatin varmı?

Altay atkısı açılırsa maçta ankaragücü diye bağrıp dururlarsa + o abartılı gol sevinci sencede normal değil mi ?
  • Samsun taraftarı bizim maçımızada geldi. Ben ne altay atkısı gördüm ne tezahüratı duydum. Keza bizde samsuna gittik bizi ağırladılar forma, atkı değiştirdik, hiç bir tatsızlık yaşanmadı senelerdir. Demek ki herkese hakettiği gibi davranılıyor. .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Samsun taraftarı bizim maçımızada geldi. Ben ne altay atkısı gördüm ne tezahüratı duydum. Keza bizde samsuna gittik bizi ağırladılar forma, atkı değiştirdik, hiç bir tatsızlık yaşanmadı senelerdir. Demek ki herkese hakettiği gibi davranılıyor. .

O zaman buraya gelipte 90 dk küfür edildi demiceksin önce sebebini öğreneceksin sonra konuşacaksın.
  • Sizin nasıl bir tribün olduğunuzu herkes biliyor. O yüzden her takımla olay yaşıyosunuz araştırma yapmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizin nasıl bir tribün olduğunuzu herkes biliyor. O yüzden her takımla olay yaşıyosunuz araştırma yapmaya gerek yok.

Diyelim öyle bundan sanane o zaman?Bizim derdimiz seni niye geriyor?Git kendi konunuzda oyna.
  • quote:

Niye nefretin var lige çıkardığı için mi ?
  •  ///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • quote:

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///

Sizde de yüzsüzlük tavan yapmış kendi konuna git dedikçe buraya geliyorsun.
  • Konuyu canlandıralım arkadaşlar haftaya denizli maçı nolur sizce ?
  • 2-0 alırız
  • Ligin en istikrarlı takımısınız . İyisiniz iyiiii
  • Göztepe'miz 3 - 0 Gölcükspor
  • PTT 1. Lig'de "Gol Krallığı" yarışı büyük hızla devam ediyor. 5. hafta sonunda Fatih Şen'in 3 golü, Göztepe'nin 2 golü bulunuyor.

///***///GÖZTEPELİLER DÜNYASI///***///
  • Ulan Ömer niye koydun bu resmi, göztepe'ye bakayım dedim, boyun fıtığı oldum ya.
  • Affedersin kardeşim düşünemedim, en iyisi bi dahakine resmi ters çevir öyle bak. Bende de kireçleme oldu boyunda.
  • göztepelilerle çok dalga geçmişsiniz ama söylim bu dalgalar ters teper sonra playoffa kalıp penaltılarda elenince ağlamayasınız, yaşanmıyor değil hepbirlikte yaşadık bunları
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.