Şimdi Ara

gözüm çıkıyordu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kız arkadaşım merakımı öğrenip bana bir e-sky big lama almış eksik olmasın..

biraz önce odamda denerken pili taktım, biraz fazla yaklaşmışım... şu an sol gözüm %70 kapasiteyle çalışıyor, sabaha geçer inşallah..

neyse.. tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu ki, bu meretin pilini takar takmaz ne halt etmeye döner bu pervaneler? neyi yanlış yaptım anlamadım?

bir manual pdf linki falan var mıdır paylaşabileceğiniz, çince herşey kutudan çıkan..

saygılar sevgiler

• Kumandanı açmadan araç(Helikopter,uçak,araba) ne olursa olsun açmaman lazım.

http://www.esky-heli.com/download.php?download_type=manual&download_brand=esky&download_ext=zip&download_file=000054_EK1H-E020.pdf sanırım aradığın bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnlee

merhaba..

kız arkadaşım merakımı öğrenip bana bir e-sky big lama almış eksik olmasın..

biraz önce odamda denerken pili taktım, biraz fazla yaklaşmışım... şu an sol gözüm %70 kapasiteyle çalışıyor, sabaha geçer inşallah..

neyse.. tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim şu ki, bu meretin pilini takar takmaz ne halt etmeye döner bu pervaneler? neyi yanlış yaptım anlamadım?

bir manual pdf linki falan var mıdır paylaşabileceğiniz, çince herşey kutudan çıkan..

saygılar sevgiler

heli (ya da herhangi rc araç ) ile ilgili daha çok bilgi içinhttp://www.hobbyrc.com/forum/index.php 'a bak derim

• teşekkürler arkadaşlar..

aslında kumandayı açıp da denedim ama yine sorun oldu..

acaba pili takmayı mı beceremiyorum anlayamadım..

neyse bu pdf 'i biraz daha inceleyelim..
  • bir deneme daha..

pervanelerin üzerine yastık yığdım bu sefer..

kumandayı açtım; throttle vs. geri cektim herseyi..

sonra pili taktim. pervane bir tırt etti sonra durdu.. bu arada pili taktığım elim yanıyordu, pil bir anda inanılmaz ısındı, tabii ince kablo da..

bu normal midir? neden olabilir fikri olan var mı ?

syg.
  • Kumandadan gaz vermediğin sürece pervanenin dönmemesi lazım, ürünü garantiye yollaman en iyisi yoksa kendini sakatlayacaksın.
  • benzeride bana oldu. pervane kendi kendine dönüyordu kumanda açık olduğu halde. çözümünü bulamamıştım.
    gerçi aleti 1 gün sonra uzay tavana çarptırıp kırdım ayrı konu..
  • TRİMLERİ KSIMAYI DENEYİN ÖZELLİKLE GAZ TRİMLERİNİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnlee

bir deneme daha..

pervanelerin üzerine yastık yığdım bu sefer..

kumandayı açtım; throttle vs. geri cektim herseyi..

sonra pili taktim. pervane bir tırt etti sonra durdu.. bu arada pili taktığım elim yanıyordu, pil bir anda inanılmaz ısındı, tabii ince kablo da..

bu normal midir? neden olabilir fikri olan var mı ?

syg.

Tahminimce ESC bozuk!

eğer gaz kolu en aşağıda iken kumandayı açtıkdan sonra siz pili heliye takar takmaz o an paller birden tam gaz dönüyorsa
  • katiliyorum esc bozuktur eger 0 aldiyla heliyi aldigi yere goturmesini tavsiye ederim. baslangic icin idere edebilicegin bir helikopterdir indoor icin en stabil helilerden 1 tane secmis.

aklinda olsun herhangi bir rc arac icin soyledigim sey gecerlidir araba heli ucak farketmes kumanda acilmadan kesinlikle kullandiginiz aracin alici pilini yada pilini takmayin. ve gercek bi hobby araci kullaniyor iseniz internet gerekli bilgileri edinmeden kullanmayiniz en kotusu su konudaki gibi kendinizi yaralar yada araciniza zarar werebilirsinis.

gecmis olsun bu arada helikopter cok tehlikelidir allahtan 6. kanal ve ustu bir helikopterle basina gelmemis en kucuk motoru 2500 devirle cevirir pervaneyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.