Şimdi Ara

Gözümün İçine Bakarak Yalan Söyleyen Trafik Memuru ve Sonrasında Yaşananlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yüksek makamdan bir tanıdık bul , sende sıraya dizdir. mesela şu linkten bakabilirsin ; http://forum.donanimhaber.com/m_75927246/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

göz göre göre adam öldürüp yada milleti sakat bırakıyorlar aldıkları ceza 24 maaş ikramiye ...

bence şansınız düşük .

o ikramiyeyi tabiki alacaklar. evlerine gitmediler bazıları yüzünden. sokaklarda yattılar, çeyrek ekmek sandviçle idare ettiler. o ikramiye haklarıydı (her ek göreve giden polisin hakkı olduğu gibi)

ceza konusunda bimer e de dilekçe yazın bence. görevini kötüye kullanmış resmen. trafikçiler arasında böylesi var malesef
  • Sen ne diyorsun biz ışıkkentte full arabada stop renginin bozulmasından ötürü ceza yedik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar, BIMER'e de yazdım.
  • Nerelere gidiyoruz böyle..
  • Aynen bahsedilen yerde, 2012-Temmuz'da da beni durdurdular şerit değiştirirken sinyal vermedim iddiasıyla. Sonunda ufak bir konuşmadan sonra, "istediğiniz cezayı yazın ama mobese kameraları var. ben her türlü bu cezadan yırtarım" diyince "hemşerimsin (61 Plaka), sinyal vermediğin halde sana ceza yazmayacağım" dedi. "ceza yazmanız gerekiyorsa yazın da gideyim" dedim. "UZATMAYALIM" dedi.

Acaba aynı polis miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

o ikramiyeyi tabiki alacaklar. evlerine gitmediler bazıları yüzünden. sokaklarda yattılar, çeyrek ekmek sandviçle idare ettiler. o ikramiye haklarıydı (her ek göreve giden polisin hakkı olduğu gibi)

Ağlattın panpa.
  • buralarda müdürlerin polislere günde şu kadar ceza yazacaksınız dedikleri söyleniyor

hükümet ceza için her yolu kullanıyor mesela bilecik eskişehir yolunda gece radar uygulaması yapan polis arabaları sirenleri yakmıyor bunu nedenide bakanlıktan genelge yayınlaması
  • Gülüyorum sadece. :) Sonucu bekliyorum.
  • Seçimler yaklaşıyor ve hazinede para yok diyeyim siz anlayın.

• Anlaşıldı, Temmuz ayı zam ayır derler ya. Ondan olsa gerek. Lanet olsun böylelerine.
  • Bir çocuğu öldürdüler, bir kadını komaya soktular, sayısını hatırlamadığım kadar insanın gözünü kör ettiler, geçmişte hamile bir kadını döve döve çocuğunu düşürdüler, sen bence ucuz kurtulmuşsun güzel kardeşim.

Sık sık çevirmeye giren ve polisin otoritesini ensemde her an hissettiğim bir yerde yaşasaydım arabama plaka takmaz, çevirmelerde de basar kaçardım.

Motor kullanan bir arkadaşım var, motoruna plaka takmıyor ve aynen dediğim gibi yapıyor, nasıl olsa yakalayamaz beni diyor:)

Güzel memleketimde kolluk kuvvetine güven kalmadı, herkes kendi asayiş ve huzurunu kendisi sağlamak durumunda zaten asayiş ve huzuru kaçıran da kolluk kuvvetleri malesef.

Teşkilattaki güzel insanlar üstüne alınmasın lütfen, sözlerimi sahipleri çok iyi biliyor.

"Biz camdan yazamayınca kemerden yazmayı da iyi biliriz"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 3 Temmuz 2013; 17:09:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Ağlattın panpa.

zoruna gitse de böyle
  • quote:

zoruna gitse de böyle

x 2
  • aynı dilekçeyi olay yerine bakan Cumhuriyet Başsavcılığında nüfus cüzdanı fotokopisi ile veriyorsun. memur hakkında memur suçları savcısınca soruşturma başlayacak. haksız olduğu anlaşılınca görevden uzaklaştırmaya kadar gider. 1 saat vaktini almaz. kolay gelsin. emniyeti emniyete şikayet ederek sonuç alamazsın. araya savcılığı sok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bir çocuğu öldürdüler, bir kadını komaya soktular, sayısını hatırlamadığım kadar insanın gözünü kör ettiler, geçmişte hamile bir kadını döve döve çocuğunu düşürdüler, sen bence ucuz kurtulmuşsun güzel kardeşim.

Sık sık çevirmeye giren ve polisin otoritesini ensemde her an hissettiğim bir yerde yaşasaydım arabama plaka takmaz, çevirmelerde de basar kaçardım.

Motor kullanan bir arkadaşım var, motoruna plaka takmıyor ve aynen dediğim gibi yapıyor, nasıl olsa yakalayamaz beni diyor:)

Güzel memleketimde kolluk kuvvetine güven kalmadı, herkes kendi asayiş ve huzurunu kendisi sağlamak durumunda zaten asayiş ve huzuru kaçıran da kolluk kuvvetleri malesef.

Teşkilattaki güzel insanlar üstüne alınmasın lütfen, sözlerimi sahipleri çok iyi biliyor.

"Biz camdan yazamayınca kemerden yazmayı da iyi biliriz"

• quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

aynı dilekçeyi olay yerine bakan Cumhuriyet Başsavcılığında nüfus cüzdanı fotokopisi ile veriyorsun. memur hakkında memur suçları savcısınca soruşturma başlayacak. haksız olduğu anlaşılınca görevden uzaklaştırmaya kadar gider. 1 saat vaktini almaz. kolay gelsin. emniyeti emniyete şikayet ederek sonuç alamazsın. araya savcılığı sok.

Bunu da deneyeceğim, bilgilendirme için teşekkürler.
  • her zman söylerim polislik zor ve çokönemli bir meslektir insanların son tercihi olmamalıdır hiç bi şey olamazsam polis olurum gözüyle bakılmasına karşıyım!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohbenezor

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

aynı dilekçeyi olay yerine bakan Cumhuriyet Başsavcılığında nüfus cüzdanı fotokopisi ile veriyorsun. memur hakkında memur suçları savcısınca soruşturma başlayacak. haksız olduğu anlaşılınca görevden uzaklaştırmaya kadar gider. 1 saat vaktini almaz. kolay gelsin. emniyeti emniyete şikayet ederek sonuç alamazsın. araya savcılığı sok.

Bunu da deneyeceğim, bilgilendirme için teşekkürler.

Sikayet dilekcesini elden verdinizmi bilmiyorum ama yeri goztepe ozgurluk parkinin yaninda goztepe ssk ya dogru giderken kariniza cikar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.