Bildirim
Gözünüz Gibi Baktığınız Arabayla Uzun Yola-Memlekete-Gitmek (6. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Evlenipte gerdeğe girmemek gibi bisey senin olayin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 11 Ağustos 2015; 1:48:54 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen arabayı kullan araba seni değil. Dünya malı değil mi bu teneke kutusu. Ha garajda eskiyecek ha seni canından çok seven baban için yollarda. Nasıl eskimesini istiyorsan sen karar ver. Arabana bişey olsa yaptırırsın olmadı yenisini alırsın. Fakat babana birşey olsa yenisini alman imkansız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
senin yerinde olsam arabami birine bagislar ya da yakar bir daha da araba kullanmazdim, psikolojik sorunlar yaratmaya baslamis araba sende ve ileride daha da buyuk sorunlar olusturabilir
Bana komik derecede absürt geldi sorunuz. Araba size bakmalı sizin ihtiyaçlarınızı gidermeli, siz onun değil. Arabaya yok toz değermiş, taş batarmış, kıl girermiş. Ne diye alıyorsun o zaman arabayı. Malınız çok kıymetli anladığım kadarıyla ama bence akışına bırakın, cana bir şey olmasın. Kısacası kesinlikle gidin. -
Mala bukadar tamahkar olmayin. Bi isinize yaramayacaksa isinizi gormeyecekse almayin kardesim. Paran degerliyse sar pamuga basinin altinda yastik yap...
arkasından üzüleceğim arabaya binmiyorum kafam rahat -
Arabayı uzun yol gibi keyifli bir yolculukta kullanmayacaksak neden alalım ki ? Geçen hafta İstanbul-Bodrum,Bodrum-İstanbul gibi çok keyifli bir yolculuk yaptım.
Geçen yılda memlekete gitmiştim. -
Babanın hatırını kırdıktan sonra, o 60.000₺'lik araba neye yarar? Bas git tatil yap. Araba bu yahu. Süs olsun diye alınmıyor ya?.. -
Herkesin malı gibi benim de malım kendime göre değerli. Arabama daima temiz ve bakımlı binerim. Titiz kullanıcıyım. Ama babam köye gidelim desin bastıra bastıra giderim. Köy yolunda altı vururmuş, taş eziği olurmuş, horoz gagasıyla çizermiş, camış üstüne sıçarmış umurumda olmaz. Yemişim arabasını, 4 lastikli teneke babamdan kıymetli değil ya. Hatta babamın bir istekte bulunmasına bile gerek yok, kendim çok gezen biriyim zaten. Özellikle senelik izinlerimde cayır cayır kilometre yaparım. Gideceğim yerin yol durumu ne olursa olsun, canım oraya gitmek istiyorsa giderim olay bitmiştir.
İster 20 binlik ister 200 binlik araç olsun, araç satın alan herkes o araçla trafiğe çıkacağını ve her tür kazaya olumsuzluğa maruz kalabileceğini kabullenmek zorunda. Başkalarını bilmem, ben arabayı vitrin süsü niyetine almadım. Hele bayramda tatilde köyüme arabamla gidemeyeceksem kapımda durmasının bir anlamı yok. Bazıları gibi çok para verdim deyip kendimi kısıtlamak yerine, madem o kadar para verdim o zaman o arabadan dibine kadar faydalanırım, dünyaya bir daha mı gelicem diye düşünenlerdenim.
-
Otomobil bir araçtır. Gelişmiş ülkelerin hepsinde otomobilin amacı bir noktadan bir noktaya gitmektir. Fakat Türkiye'de devletimiz sağolsun otomobil fiyatlarını uçurduğu için insanlar otomobil değil de başka bir şey(!) alıyormuş gibi hissediyor.
Mesela Amerika'da 35-40 bin dolar olan Mercedes C 180 bizim ülkemizde de bu fiyatlara satılsa o zaman insanlar belki otomobil aldığını hatırlar. Gerçi hava ve gösteriş için 2 senede bir araba değiştiren insanlarla dolu olan bir toplumda bu biraz zor...
Yazilanlari okudukca arabayi teneke parcasi olarak gormeye baslamis herkes aranizdan bu kardes gibi arabayi daha cok onemseyen yok mu
Sonra bu insanlar, otopazarında ve malum sitede temiz araba bulamamaktan dem vurur. Eee siz değilmisiniz kullan,teneke parçası,dünya malı, nasıl olsa, hede, hüde diyenler? Çeksenize her fırsatta sıfırı altınıza,o zaman,madem o kadar kolay alıp,harcayabiliyorunuz. Bu forumda, yok tamponuma kuş mıçtı, yok ikinci elde hasar kaydı olmayan araba yok,kalmamış diye ağlayanlar... Hiçççç ağlamayın ağalar millet de sizin kafada zaten,s.ç , mıç , sat , gitsin he deee...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
O değilde şehirda kaza riski daha yüksek.Üstelik tinerci,çakal,size sinir olan birinin araca zarar verm ihtimalide daha yüksek.Üstelik ben durduk yere araca kafa atan öküz ya da koç görmedim.
Edit: Çok kıymet veriyorsanız aracınıza araba kiralayıp gidin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 11 Ağustos 2015; 4:57:29 >
Araba kullanılsın diye alınıyor. Kaldıki ne kadar özenirseniz özenin sakınılan göze çöp batar burası Türkiye burada mahallenin çöp kamyonu geçerken aracınızı boydan cizebilir yada saglam bi dolu yağmuru aracın ger tarafında göcüklere sebep olabilir. Yani aracın başına bişey geliceği varsa gelir zaten. Bu kadar takmayın derim. -
Beğenmediğin köyde hiç bişi olmaz, tertemiz mis gibi düzgün otobanda göbekten girerler perte çıkar trafik şans işi bu, herkesin malı kıymetli ama bu kadar takılmamak lazım yoksa aracın kenarında çizik görsen uyuyamazsın -
ağlayıp zırlayacaksanız neden araba aldınız. illaki başına birşeyler gelicek. -
NatGeo'da arabaya tapan, evlenenler gördüm. Yalnız değilsiniz. Bir ulaşım aracına "köle" olmaya devam...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bizde aracımızı 11 ay garajda saklıyoruz. Yazın 1 aylığına memlekete götürüyoruz. Bu 1 aylık süreçte eğer bir arızası varsa ortaya çıkıyor bence fazla kafanıza takmayın olacağı varsa olur engel olmak imkansız. Memlekete gitmezsiniz ama garajda dururken bile araç zarar görüyor çalışmayan demir paslanır misali.
Niye gidilmesin ki?araç bu araç. Süs eşyası değil!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X