sitede buraya özel başlık açtığın için senden sebep üye oldum yardım maksatlı
Katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: hopesoul2
aferin size! bir "parlak kağıt" üzerine basılan bir resim daha fazla etkileyemezdi beni... ben de yugiohu severim (orjinal kullananlar kusura bakmasın..) ama gidip -ne orjinal ne de korsan - bir kart almadım ve almanın anlamsız olduğunu düşünüyorum... bundan yıllarca önce -burdan bazıları okumayı bile bilmezken!!- pokemon modası wardı; sayısız pokemon kartları aldım (merak eden varsa orjinal!!) peki şimdi ne oldu?? hepsi atıldı veya "akrabalara verildi" ... İşte bu yüzden paramı "bir solukluk modaya yatırmıyorum ve yatırmıyacağım"
edit:orjinal kullanan hataldır demedim pallet 35'in yaptığı hataldır dedim.. insanları buı yüzden suçlayamazsın ok??
abi sana bi şey sölüce mvermesedin pokemon kartlarını ben tekini bile elletmiyom yugioh kartlarımı akrabaların birine bile wermiyom o senn sornun wermen veya wermemen.
quote:
Orjinalden alıntı: pallet_35
quote:
aferin size! bir "parlak kağıt" üzerine basılan bir resim daha fazla etkileyemezdi beni... ben de yugiohu severim (orjinal kullananlar kusura bakmasın..) ama gidip -ne orjinal ne de korsan - bir kart almadım ve almanın anlamsız olduğunu düşünüyorum... bundan yıllarca önce -burdan bazıları okumayı bile bilmezken!!- pokemon modası wardı; sayısız pokemon kartları aldım (merak eden varsa orjinal!!) peki şimdi ne oldu?? hepsi atıldı veya "akrabalara verildi" ... İşte bu yüzden paramı "bir solukluk modaya yatırmıyorum ve yatırmıyacağım"
edit:orjinal kullanan hataldır demedim pallet 35'in yaptığı hataldır dedim.. insanları buı yüzden suçlayamazsın ok??
abi sana bi şey sölüce mvermesedin pokemon kartlarını ben tekini bile elletmiyom yugioh kartlarımı akrabaların birine bile wermiyom o senn sornun wermen veya wermemen.
ciddi misin?? benim söylemek istediğim bu değildi biraaz daha dikkatli okumanı tercih ederim "bir solukluk moda!"... bu benim kişisel tercihimdir almaya imkanım olduğum halde almıyorum.. böyle saçma komular açıp insanları -kendince- aşağılayamazsın ok??
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pallet_35
quote:
ciddi misin?? benim söylemek istediğim bu değildi biraz daha dikkatli okumanı öneririm: "bir solukluk moda!"... Bu benim kişisel tercihimdir; almaya imkanım olduğum halde almıyorum.. böyle saçma komular açıp insanları -kendince- aşağılayamazsın ok??
edit:yanlış anlamda kelime kullanımı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme