Şimdi Ara

Gp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gps özellikli pda almak isteyipde internette kısa bir arastırma yapan herkes gerek performans gerekse fiyat uygunlugu acısından fujitsu-siemens pocket loox serisine rastlamıstır....
    ama sorun su ki bu serinin ülkemizde sadece loox 720 ve 600 serisi satılmakta ki bunların da zaten gps i yok...
    benim bahsettigim su anda kimi "pda ranking" tetstlerinde gps klasmanında birinci tüm klasmanda ise 3. sırada...http://www.insidepda.de/ranking.php dan listeye bakabilirsiniz...
    eger hem cep telefonu hem gps li pda arayanlar ise efsane cihaz pocket loox t830 a mutlaka rastlamıs ve bununda ulkemizde satılmadıgını anlamıslardır...(http://www.insidepda.de/pocket-pc,Fujitsu-Siemens-Pocket-Loox-T830,technische-daten,167.html t830 özellikler)

bunlar zaten bilinen bilgiler... benim size duyuracagım ise gecenlerde fujitsu - siemens e bu konu ile ilgili yazdıgım e mail ve aldıgım cevap...
    mailimden hic degisiklik yapmadan asagıda sunuyorum...
    hepimize hayırlı olsun...

-----Original Message-----
    From: halil ozturk [mailto:drhalil@gmail.com]
    Sent: Tuesday, December 26, 2006 9:02 PM
    To: IST: Internet
    Subject: pocket loox serisi

sayın fujitsu siemens yetkilileri
    uzun zamandır kendime GPS özellikli bir pda almak istiyorum..
    internet üzerinden yaptıgım arastırmalar sonucunda performans testlerinden hem basarıyla cıkan hem de fiyat avntajı olarak öne cıkan loox N560 pda da kara kıldım... diger taraftan LOOX T830 modeli ise cep telefon ve pda özellikleri yönünden benzersiz bir ürün...
    sorun su ki bu ürünlerden hiçbiri maalesef ülkemizde bulunmamakta...
    eger türkiye pda tartısma forumlarına bakılacak olunursa benim gibi bu ürünleri almak isteyen ama alamayan bir cok tüketicinin oldugu görülecektir...
    benim size sorum bu ürünlerin ne zaman ülkemiz piyasasına girecegidir... aynı soruyu ana dagıtıcı firmalarınızdan birine sordum ama cevap alamadım. umarım siz bana yardımcı olursunuz..
    cevabınız ve ilginiz icin simdiden tesekkurler...

--
    Halil ozturk

Bingul (External), Derya <derya.bingul.external@fujitsu-siemens.com> bana, Soylu adlı alıcılara
    Diğer seçenekler 08:45 (8 saat önce)

Halil Bey,
    Ürünler Ocak sonu Türkiye stoklarında olacak olup, Şubat başında satışa açılacaktır.

Ürünler 3 büyük proje ile Türkiye ye girdi. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki ürün üzerinde Haziran 2006 dan beri ürün üzerinde Türkiyedeki Turkcell, Avea.. vb kuruluşlarla çalışmalar ve ürün üzerinde Türkiyedeki çalışma şartları test edilmektedir.

Ürünün kanalda problemsiz olması anlamında bu süreç geçmektedir.

İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, 2007 nin başında sizin de belirtiğiniz üstün özellikli ürünümüzü kullanmanızı diler, yeniyıl ve bayramınızı şimdiden kutlarız.

Saygılarımla,

Derya Bingül
    Partner Project Manager

Fujitsu Siemens Computers Türkiye
    Telephone : +90 212 335 67 67
    Direkt : +90 212 335 67 92
    Cep Tel : +90 532 340 86 32
    Telefax : +90 212 335 67 60
    Email : derya.bingul.external@fujitsu-siemens.com
    Internet :http://www.fujitsu-siemens.com

-----Original Message-----
    From: Soylu (External), Aynur
    Sent: Wednesday, December 27, 2006 7:49 AM
    To: Bingul (External), Derya
    Subject: FW: pocket loox serisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.