Şimdi Ara

GPN Tanıtım : Sende Hizmet Aldıkça Kazan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GPN Tanıtım : Sende Hizmet Aldıkça Kazan

HAKKIMIZDA

GPN için en önemli konu, global değerlerimiz ve ticaret anlayışımızdaki müşteri odaklı sorumluluktur.GPN, ticari faaliyetlerini yürütürken Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına, ahlak anlayışımıza ve dini değerlerimize tam anlamıyla riayet eder. Buna bağlı olarak GPN, tüm sorumluluk alanlarındada üzerine düşen mutlak paydaları titizlikle işleyen bir prensip geliştirmiştir.

KENDİ İŞİNİZE SAHİP OLMAK İSTERMİSİNİZ

ÜYELİK PAKETLERİ

Sistemin tüm avantajlarından yararlanmak için hemen KAYIT OLUN Dilediğiniz üyelik paketini seçin, tasaruf edin ve kazanın.

ELEKTİRİK FATURANIZDAN HİÇ BUKADAR TASARUF ETMEMİŞTİNİZ?

ELEKTİRİK TİCARETİ

2000'li yılların başında elektrik piyasasının özelleşme sürecine girmesi ve son yıllarda yapılan sistem değişiklikleriyle birlikte elektrik ticareti ivme kazandı. Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) tarafından belirlenen minimum elektrik tüketimine ulaşan kullanıcılar " Serbest Tüketici " olarak elektrik tedarikçisini seçme imkanına kavuştu. Sektörün hareketlenmesine paralel olarak, üretilen elektrik enerjisinin dağıtımını sağlamak ve enerji ticareti faaliyetlerinin daha başarılı bir şekilde yürütülebilmesi adına birden fazla enerji ticareti yapan özel şirketler açıldı.

SERBEST TÜKETİCİLİK

1) Özel tedarikçilerle yapacağınız sözleşme ile dilediğiniz şirketten elektrik enerjisini temin etme hakkına sahip olursunuz.
    2) TEDAŞ, BEDAŞ ve AYEDAŞ gibi şirketlerin tarifelerine göre daha uygun fiyata elektrik enerjisi kullanma hakkına sahip olursunuz.
    3) İşyeri veya işletmeniz var ise yapacağınız sözleşme ile üretim veya işletim maliyetlerinizi en düşük düzeyde tutabilme hakkına sahip olursunuz.

NASIL BAŞVURURUM

DOĞAL GAZ İÇİN FAZLA ÖDEME DEVRİ BİTİYOR

DOĞAL GAZ TİCARETİ

“Çevre dostu” özellikleri ve yüksek etkinlikli uygulama teknolojileri nedeniyle tercih edilen yakıt türü olan doğalgaz, özellikle AB ülkelerindeki enerji ihtiyacının karşılanması açısından sürdürülebilir bir enerji kaynağı sağlamak adına köprü vazifesi gören Türkiye,yi önemli bir noktaya taşımış bulunmaktadır. 1980’li yıllarda ısınma amaçlı olarak ülkemizde kullanılmaya başlanılan doğalgaz, bugün başta elektrik üretimi olmak üzere konut, sanayi ve diğer kullanımlarda etkinliğini artırmış ve ülkemiz enerji sektörünün en önemli kaynaklarından biri konumuna gelmiştir. Sahip olduğu belirgin avantajları nedeniyle dünya enerji kaynakları içindeki payı gittikçe artan bir enerji kaynağı olan doğalgaz, uluslararası alanda önemli ticaret akımlarına konu olmaktadır. Gelişmekte olan ve enerji ihtiyacı hızla artan bir ülke olarak Türkiye açısından ise hızlı ve sürdürülebilir ekonomik gelişmenin önemli unsurlarından birini teşkil etmektedir. Ülkemiz, dünyada en hızlı gelişen doğalgaz piyasalarından birine sahiptir. Özellikle 2011 yılındaki tüketim, geçmiş yıllarda yapılan tahminleri de değiştirerek 2010 yılına nazaran yaklaşık %18 oranında önemli bir artış göstermiştir. Enerji piyasasının serbestleştirilerek kaliteli, sürekli, ucuz ve rekabete dayalı esaslar çerçevesinde, çevreye zarar vermeyecek şekilde tüketicilerin kullanımına sunulması için, mali açıdan güçlü, istikrarlı ve şeffaf bir doğalgaz piyasasının oluşturulması ve bu piyasada bağımsız bir düzenleme ve denetimin sağlanması amaçlanarak, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) tarafından yapılan ihaleler sonucunda dağıtım lisansına sahip olan şirketler 2011 yılı içerisinde toplam 1.203.155 adet yeni doğalgaz abonelerine sahip olmuşlardır. Bu aboneliklerin yaklaşık %93’ü konut, %4’ü ticarethane, %2’si resmi daire, sanayi ve diğer aboneliklerden oluşmaktadır.

SERBEST TÜKETİCİLİK

1) Özel tedarikçilerle yapacağınız sözleşme ile dilediğiniz şirketten doğalgaz temin etme hakkına sahip olursunuz.
    2) İGDAŞ gibi şirketlerin tarifelerine göre daha uygun fiyata doğalgaz kullanma hakkına sahip olursunuz.

NASIL BAŞVURURUM

TELEFON FATURASI CEBİNİZİ YAKMASIN

SABİT NUMARA TAŞIMA DEVRİ

Cep telefonlarından bildiğimiz numara taşıma artık sabit telefonlar içinde geçerli. Artık mevcut sabit telefon numaranızı taşıyabilecek, numaranızı değiştirmeden avantajlı telefon hizmetlerinden doyasıya faydalanabileceksiniz. Serbestleşen telekomünikasyon sektöründe, aldığı lisanslarla karasal hatlar üzerinden telefon hizmetlerini bünyesinde barındıran yeni nesil telekom şirketleri sabit telefon hizmetlerini müşterilerine kesintisiz, kaliteli ve ekonomik koşullarla sunmaya başladı. Şu anda Türkiye'de Türk Telekom'un haricinde 20'ye yakın alternatif telekom işletmecisi " Sabit Telefon Hizmeti " vermeye başlamıştır. Numara taşımanın başlaması ile sabit telefon aboneleri kendileri için fiyat, hizmet ya da kalite açısından avantajlı gördükleri yeni bir işletmeciyi seçip numaralarını ve arama şekillerini değiştirmeden sabit telefon hatlarını taşıyabilme hakkına sahip olmuşlardır.

NEDEN GPN TEKOM

Yenilikçi Telekom operatörü GPN Telekom serbestleşen telekomünikasyon pazarında uygun koşullarda kaliteli iletişim imkânı ile bireylere ve kurumlara ses ve data alanında iletişim çözümleri sunmaktadır.

NASIL BAŞVURURUM

İNTERNET GPN İLE HIZLI HESAPLI

GPN NET DAHA AVANTAJLI

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) yalın internet ve toptan hat kiralanması konularında düzenleme yapması ile birlikte, internet aboneliğinin değiştirilmesi yöntemi ve şartları abonelere seçim yapma hakkı tanımıştır. Bu doğrultuda sabit telefon hatlarını kendilerine en avantajlı gördükleri şirketlere taşıyabilme hakkına sahip olan aboneler, aynı şekilde internet hizmetini de diledikleri şirketlerden alabilme özgürlüğüne kavuşmuş bulunmaktadır.

NEDEN GPN NET

Yeni internet aboneliği size kesintisiz, daha hızlı, daha kaliteli, daha ekonomik ve daha güvenli internet kullanım seçeneği sunacak olup, GPN Net ile yapılacak yeni sözleşmenin ardından kısa sure içinde internet hattınız aktif olup kullanımına açılacaktır.

NASIL BAŞVURURUM

DİJİTAL YAYINLARI GPN'DE İZLEMEK DAHA AVANTAJLI

DİJİTAL YAYIN HİZMETİ

Geçtiğimiz yüzyılın en büyük buluşlarından biri olan televizyon, içinde bulunduğumuz iletişim çağında teknolojiye paralel olarak büyük ilerlemeler kaydetmiştir. Bu ilerlemelerden bir tanesi de televizyon yayıncılığında analog yayın sistemi yerine dijital yayın sisteminin uygulanmaya başlamasıdır. Dijital yayın sisteminin uygulanmaya başlamasıyla Türkiye'nin de sorunu olan yayın sıkışıklığı ve frekans tahsis sorununun da önüne geçilmiştir. 20. yy'ın son çeyreğinde haberleşme, iletişim ve yayıncılık alanında kullanılan tekniklerde hızlı ve önemli gelişmeler yaşanmıştır. Özellikle sayısal iletişim tekniği kullanılarak yapılan radyo ve televizyon yayıncılık hizmetlerinde, analog yayın sistemlerine göre ses ve resim kalitesinin üstünlüğü yanında çeşitli bilgilerin de eş zamanlı olarak ve daha ekonomik koşullarla program iletme olasılığı, ülkeleri bu konudaki araştırmalarını derinleştirmeye sevk etmiştir . Başta ABD , Almanya ve İngiltere olmak üzere bir çok ülkede yapılan fizibilite çalışmaları ve saha denemeleri sonuçları 21. yy'ın yeni yayın sisteminin dijital yayın sistemleri olacağını göstermiştir.

DİJİTAL YAYININ AVANTAJLARI

Yerli ve yabancı kanalları ve sinema tarihinin en yeni filmlerini istediğiniz an seyredebilir, canlı yayını durdurup geri alabilir, en sevilen dizileri kaydetmenize gerek kalmadan izleyebilir, binlerce film, dizi, belgesel ve çocuk içeriğine hemen ulaşabilirsiniz. TV izlerken canlı yayında yorum yapabilir, arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, yemek siparişi bile verebilirsiniz.

NASIL BAŞVURURUM

• Ayrıntılı bilgi için gpnnedir.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zokanzi -- 17 Ocak 2013; 9:29:09 >
  • Bu konu hakkında nasıl katılım sağlıyoruz çalışan olarak ?
  • Dediğim adresi ziyaret ederek sistem hakkında bilgi alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar Merhaba;
    Ben ilk üyelerdenim ve katılmak, bilgi almak isteyen herkese elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
    Fazla kafa karışıklığı yaratmamak için burdan bahsetmeyeceğim, sonuç olarak kazanç sistemi ve suistimal edilmesini istemiyorum.
    Özelden mesaj atan herkese yardımcı olurum.Açılan bu konuyu da takip edeceğim, çekinmeden herkes yardım istesin.

E.D.İ.T Your Life....
  • HER TÜRLÜ SORULARINIZA CEVAP OLABİLİRİM GEREKLİ BÜTÜN ARAŞTIRMALARI YAPMIŞ BULUNUYORUM 'GPN' E KATILMAK İSTEYENLER BANA E-MAİL:mehmetvarliertem@windowslive.com ' dan ulaşabilirler. NE KADAR ERKEN GİRERSENİZ BU İŞE O KADAR ÇOK KAZANIRSINIZ!!!

ŞİRKETİMİZİN AMACI ''KAZANNN !!! KAZANDIR !!! "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.