Şimdi Ara

GPR 5 Siteye 3 Aylık Reklam 15 YTL PR5 oLduğunda 4 Katı Fiyat Alcam! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • o kadar webmaster var hiçbişi bilmio ben web tasarımdan filan anlamam seodan anlarım ama site pr5 olunca hit fazla oluosa sanıosanız yanılıosunuz bilgilenmeniz acısından anlatım pageranklı sitenin hiti fazladır diye bişey yok bu 1incisi bunu kafanızdan silin böle bişi yok bende pr6 domaın var 1 kişi girmio pr2 sitem var gunde 6,000 tekil hiti var 6 k yanı tekrar ediorum pagerank demek hit demek degildir amacım konuyu baltalamak degil bilgilendirmek kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asi_YAKISIKLI -- 20 Ekim 2007; 14:09:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asi_YAKISIKLI

o kadar webmaster var hiçbişi bilmio ben web tasarımdan filan anlamam seodan anlarım ama site pr5 olunca hit fazla oluosa sanıosanız yanılıosunuz bilgilenmeniz acısından anlatım pageranklı sitenin hiti fazladır diye bişey yok bu 1incisi bunu kafanızdan silin böle bişi yok bende pr6 domaın var 1 kişi girmio pr2 sitem var gunde 6,000 tekil hiti var 6 k yanı tekrar ediorum pagerank demek hit demek degildir amacım konuyu baltalamak degil bilgilendirmek kolay gelsin..

Ya bilader sen niye bukadar bagırıp çıgırıyorsun boş ver gitsin onu yazanlar onun anlamını bilirler heralde, çok gelenim gidenim olsun isteyenler için buyur size adreste vereyim Link ortaklığı için tıkla... bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranbey -- 21 Ekim 2007; 9:48:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.