Şimdi Ara

GPRS gibi servislerle Dizüstünden internet..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ; iş dolayısıyla önümüzdeki 15 günü bir dağ başında geçircem desem daha doğru olur ..
    Bu alanda sadece Vodafone ve Turkcell çekiyor; bu konuda hiç bir bilgim olmadığım için soruyorum elimde SonyErics W810i ve Acer5920g var bu ikisini kullanarak nasıl internete girebilirim dizüstü üzerinden? Gprs Kart filan var dediler ama şirket onu almaya yanaşmıyor..

Lütfen bir çözüm yolu, teşekkürler...

• turkcell faturasız ve vodefone faturasız hatlara sahibim.
  • peki anladığım kadarıyla benim, telefonun modem özelliğine sahip olması gerekiyormuş, peki W810i model telefonun böyle bir
    özelliğe sahip olup olmadığını nasıl anlarım?

ayrıca bilgisayar, üstünden internete bağlanmak için yapılan ayarlar karışık mıdır?

--- verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
  • eğer ki interneti çok kullanacağım diyorsanız
    vodafone 1 gb paket 300 kontör aylık olarak
    almak isterseniz my vodafonedan alabilirsiniz.
  • teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Telefonunuzun wap/gprs özelliği olduğundan data kablonuz var ve bilgisayarınızda ilgili yazılım kurulu ise internete girebilirsiniz. Sony-ericsson telefonlar hakkında pek bilgim olmadığından bilgisayara bağlantı konusunda yardımcı olamıyorum. Eminim bu telefonu kullanan biri cevap verecektir.
    quote:

Orjinalden alıntı: c4timer

peki anladığım kadarıyla benim, telefonun modem özelliğine sahip olması gerekiyormuş, peki W810i model telefonun böyle bir
    özelliğe sahip olup olmadığını nasıl anlarım?

ayrıca bilgisayar, üstünden internete bağlanmak için yapılan ayarlar karışık mıdır?

--- verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/mobilinternet/bilgisayardaninternet/ceptelefonunumodemolarakkullanmak

Faturasız hatlar için turkcell haftalık 50 mb internet paketini (25 kontör) kullanabilirsiniz. Ayrıca günlük paket 30 mb'ı 10 kontöre satın alabilirsiniz. Günlük paket için her gün paketinizi yenileyerek (mesaj göndererek) internete giriş yapabilirsiniz.

Connect card vs. uygulamalar için faturalı hatta sahip olmanız gerekmektedir.

Connect card için faturalı hat şart değil. Sadece CC aldığında sana data hattı veriyorlar , ister kullanırsın ister kullanmazsın.
    BT ile bağlantı için aşağıdaki dökümandan bilgi alınabilir.

http://www.turkcell.com/c/docs/services/cep_modem/SonyEricssontelefonlardaBluetoothbaglantisi.pdf

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayardan internete bağlanmak için turkcell online işlemler bölümünden şifrenizle girin

telefon ayarları bölümünden telefonunuzu ve modelini seçin sonra sonra da bilgisayardan internet ayarlarını işaretleyin gönder e tıklayın

bu kadar

tabi telefonun modem olarak bilgisayara tanıtılmış olması gerek sürücülerini ilgili markanın sitesinden veya size verilen cd den yükleyebilirsiniz

kolay gelsin
  • nokia olsaydı çok kolay bikaç gündür online oyun oynuyorum bi sorun da yaşamadım(trkcll)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.