Şimdi Ara

Gprs-wap neden internet kotama dahil değil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea'da 1gb internet paketim var 1 gb'ı asıyorsa hızım 128 e düşüyor ekstra ücret ödemiyorum.

Dün iPhoneumun şarjı olmadıgı için n73e taktım kartı İnternete girdim sanırım gprs üzerinden girmiş bana da 30 tl girmiş.

Bu nasıl bir saçmalık yahu. Ha 3g ha Edge ha gprs ne fark eder sınırsız internet paketim yok mu benim. Basına böyle bı şey gelen oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiçbiri -- 25 Şubat 2013; 19:56:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu tur cinslikler genelde aveada oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takma ad

Avea'da 1gb internet paketim var 1 gb'ı asıyorsa hızım 128 e düşüyor ekstra ücret ödemiyorum.

Dün iPhoneumun şarjı olmadıgı için n73e taktım kartı İnternete girdim sanırım gprs üzerinden girmiş bana da 30 tl girmiş.

Bu nasıl bir saçmalık yahu. Ha 3g ha Edge ha gprs ne fark eder sınırsız internet paketim yok mu benim. Basına böyle bı şey gelen oldu mu?

faturan çıkmadan girdiğini nasıl anladın. yeni jet modem kampanyalarında bile artık her türlü kullanım kotaya dahil ediliyor. 3g-2g-umts-gprs-edge-hspa bu kullanımların hepsi pakettin kapsamındadır.

• quote:

Avea'da 1gb internet paketim var 1 gb'ı asıyorsa hızım 128 e düşüyor ekstra ücret ödemiyorum.

GPRS le ilgisi yok başka kullanımın vardır şahsen 7 aydır ben kullanıyom bişi olmuyor dahil çünkü ayrım yapamaz çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber71khan

Aveada internet olayı biraz farklı.İnternet APN üzerinden internete girerseniz sıkıntı yok 1 gb den düşüyor.Ancak WAP APN üzerinden girerseniz ücret kesiyorlar. 1 gb lik paketinizin açıklamasındada yazıyor.

söylemiş olduğunuz gibi wap apn ve internet ap'nin farklı uygulama içinde olduğunu yani wap ap'nin ücretlendirildiğine dair bilginin yer aldığı linki buraya yazabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 26 Şubat 2013; 22:56:04 >
  • quote:

Bu benim arkadaşımada oldu 80 lira fark ödedi avea bunu sık sık yapıyor bununla ilgili bir kısıtlama yapılabiliyor gprsi kapatabiliyorlar sanırım arayın kapattırın.
  • " Paket kapsamında sunulan internet kullanım hizmeti sadece WAP APN ve İNTERNET APN üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. MMS ve Blackberry APN üzerinden yapılacak kullanımları kapsamamaktadır. "

Seç Bağlan ve Yeni Nesildeki açıklama bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Avea hat almadan önce bir kez daha düşünün arkadaşlar ben kendi mağduriyetimi aşağıda belirtiyorum,

23.02.2013 Tarihinde cep telefonuma mesaj gelmiştir mesaj içeriğinizi aynı şekilde yazıyorum,

MODEL KULUP
    aboneliğiniz baslamistir.Birbirinden atesli kizlarin USTSUZ resim ve videolarini cebine limitsizce indirmeye baslayabilirsiniz!Ucreti haftalik 14.4TL olup otomatik yenilenir,iptal etmek icin IPTAL model yazip 3033e gonderebilirsiniz.MH:02129873017

Bu mesajdan sonra hattımdan 14.4 TL abonelik parası alınmıştır, ben bu servisin ismini bile duymazken nasıl üye oldum? nasıl onay verdim? hiç haberim yokken hafalık 14.4 TL ye üye edilmişim! Bu firma ile belliki ortak çalışan avea müşteri hizmetlerini aradığımda şikayetim için talep açacakları söylendi ve bir gün sonra geri dönüş yaptılar ve bu görüşmede 3033 vibramobil servisine benim üye olduğum söylendi,ne kadar anlatmaya çalışsamda telefonda görüştüğüm avea müşteri hizmetlerindeki hanımefendi her defasında üyeliği benim yaptığımı söylemekteydi, en sonunda bu dolandırıcı vibramobil ortağı avea müşteri hizmetleri personeline dayanamayarak yapılan bu haksızlığı şikayet edeceğimi söyleyerek telefonu kapattım.

Vibramobil firmasından gelen mesajdaki telefon numarasını aradım, zaten öyle güzel çalışan sistemleri varki hemen müşteri hizmetleri bant kaydından aynen şunları duydum ilk kelimesi İPTAL etmek için 1 e basın, o kadar çok arayanları varki arkadaşlar ilk menüye iptal etmeyi koymuşlar nede olsa 14.4 TL yi aldılar ve bir kaç ay sonra yine aynı numarayı yapacaklar, nede olsa o kadar çok avea abonesi varki!!!! Bana nasıl üye olduğumu hangi saatte mesaj atmışım veya hangi saatte internetten abone olmuşum bu bilgileri versinler vardır herhalde ip numaraları ???

Telefonuma gelen mesajların ekran görüntülerinide ekliyorum

Diğer avea abonelerinin mağdur olmaması için şikayetimi bildiriyor ve hattımdan kesilen 14.4 TL nin tekrar geri iade edilmesini istiyorum. Ve müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmeden sonra kesinlikle karar verdim bu saatten sonra avea hat kullanılmaz hattımı farklı bir firmaya taşımayı düşünüyorum

İyi çalışmalar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.