Şimdi Ara

GPS Epo Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bu sorunun cevabını arıyorum googleda vs arattığımda pekte açıklayıcı cevaplarla karşılaşmadım. GM Discovery 16gb kullanıyorum GPS i kurcalarken böyle bi seçeneğinde olduğunu gördüm ve merak ettim. A-GPS zaten açık sizce GPS Epo da açılmalı mı ve ne işe yarar tam olarak? Cevaplar için şimdiden teşekkürler

• Many Android smartphones have an additional GPS feature, called EPO (Extended Prediction Orbit). The phone downloads a file to help it locate GPS satellites more quickly and reduce the Time To First Fix.[4]

http://en.wikipedia.org/wiki/GPS_navigation_device

Bir çok Android akıllı telefon Genişletilmiş Yörünge Tahmini (EPO-Extended Prediction Orbit) adı verilen ek bir GPS özelliğine daha sahiptir. Telefon ilk (Uydu) sabitleme süresini azaltmak ve GPS uydularının konumunu belirlemeyi hızlandırmasına yardım etmesi için bir dosya indirir.

Bir çeşit ek özellik hocam.. Şimdi wikipedia dan baktım bu tanım var orada.. Geliştirilmiş/ Genişletilmiş Yörünge Tahmin sistemi diyebiliriz.. Sisteme göre tanımdan da anlaşılacağı üzere bir dosya download ediliyor ve bu dosya hem GPS uyduların belirlenme süresini hızlandırmak amaçlı hem de ilk GPS sabitleme süresini azaltma amaçlıymış.. Bir nev-i sanal geliştirlmiş yapı anladığım kadarı ile..

• anladım teşekkürler :)
  • Mutlaka acmalisiniz gps kullanacaginiz zaman acik ve kapali deneyin farki goreceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.