Şimdi Ara

GPS in yeri tespit edilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Magellan Explorist 500LE cihazımı geçen hafta kaybettim yada çalındı??? bilemiyorum. Acaba seri numarasından yerini tespit etmek mümkün olabilir mi? Bu konuda bana yardım edebilecek ya da yol gösterebilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum..

• Hayır mümkün değil...
  • her gps kartında pcdeki gibi bimac adresi vardır seri numarasını yurdısındaki üreti şirkete bildirdiğinde bulluna bilio benimde başıma geldi dostum şuan alet bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: yyigi

her gps kartında pcdeki gibi bimac adresi vardır seri numarasını yurdısındaki üreti şirkete bildirdiğinde bulluna bilio benimde başıma geldi dostum şuan alet bende

Yani yazıyorsunuzda bari açıklamayıda mantıklı yapın Siz hiç GPS kartı (modülü) gördünüzmüde bu şekilde bir yorum yapıp soranın kafasını karıştırıyorsunuz.Bu tip cihazlar servislerine gitmedikçe bulunmaları imkansızdır,sonuçta pasif olarak GPS alıcı sistemleri var.Füzemi bu yada helikoptermi sinyal yaysın.
  • babam harita mühendisi gps sistemleri var makinaları kaldırıp altlarına baktığım da mac ...... yazıları var gerçek gps ona deniyo zaten mesela bi poligon var harita ölçümü yapan alete poligonu gösterdiğinizde gğs sistemli makina kordinatlarını verio kısacası mac adresi olmadan ki (s,m kartlı versionlarda var ) onlardada bi id yada mac vardır diye düşünüyorum
  • istediği kadar id'si olsun gps cihazı dışarı veri gönderemiyorsa bulunamaz demektir. gps cihazlarının çoğunda da sinyal alma dışında sinyal gönderme özelliği yoktur.
  • doğru helikopteri bulamazlar sonra böle :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.