Bildirim
GPS in yeri tespit edilebilir mi?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayır mümkün değil... -
her gps kartında pcdeki gibi bimac adresi vardır seri numarasını yurdısındaki üreti şirkete bildirdiğinde bulluna bilio benimde başıma geldi dostum şuan alet bende -
quote:
Orjinalden alıntı: yyigi
her gps kartında pcdeki gibi bimac adresi vardır seri numarasını yurdısındaki üreti şirkete bildirdiğinde bulluna bilio benimde başıma geldi dostum şuan alet bende
Yani yazıyorsunuzda bari açıklamayıda mantıklı yapın Siz hiç GPS kartı (modülü) gördünüzmüde bu şekilde bir yorum yapıp soranın kafasını karıştırıyorsunuz.Bu tip cihazlar servislerine gitmedikçe bulunmaları imkansızdır,sonuçta pasif olarak GPS alıcı sistemleri var.Füzemi bu yada helikoptermi sinyal yaysın. -
babam harita mühendisi gps sistemleri var makinaları kaldırıp altlarına baktığım da mac ...... yazıları var gerçek gps ona deniyo zaten mesela bi poligon var harita ölçümü yapan alete poligonu gösterdiğinizde gğs sistemli makina kordinatlarını verio kısacası mac adresi olmadan ki (s,m kartlı versionlarda var ) onlardada bi id yada mac vardır diye düşünüyorum -
istediği kadar id'si olsun gps cihazı dışarı veri gönderemiyorsa bulunamaz demektir. gps cihazlarının çoğunda da sinyal alma dışında sinyal gönderme özelliği yoktur. -
doğru helikopteri bulamazlar sonra böle :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X