Şimdi Ara

gps kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • e66 telefonumda gps yı nasıl kullanıcam yardımcı olacak arkadaslar veya varsa bunla alakalı konu adres verebılırmısınız

• harita uygulaması yüklü olması gerekli hali hazırda.onu çalıştırdığın zaman gps otomatik devreye girmesi gerekli.bir süre sonra yeterli uydu bağlantısı sağlanırsa o anki konumunu yüklü haritada gösterir.varsayılan olarak açık değilse seçenekler(options) kısmından gps i aktif hale getirmen gerekebilir.

eğer telefonunda haritalar yüklü değilse.harita bilgilerini almak için internet bağlantısı isteyebilir.bunun için wi-fi yada gprs kullanabilirsin.
  • tesekkurler bı bakayım
  • herseyı yaptım garmını yukledım ama gps aygıtı bulunamadı dıyor acaba benım cıhazdamı arıza var nokıanın kendı yuklu gps sındede uyduya baglanamıyor
  • Kapalı alanda isen bağlanmaz. Açık alanda bikaç dakikada (ilk seferinde 3-5 dakikada, sonraları daha kısa sürede) bağlanması lazım eğer anlatılanları harfiyyen yerine getirmişsen...
  • herseyı yaptım program calısıyor ama acık alanda denemedım bakalım bıde acık alanda demıyıcem olmazsa bu telefonu parcalayacagım lanet olsun sana e66

not: bu lanet e66 dan kurtuldum 6220 cls aldım tıkır tıkır çalısıyor gps sı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 11 Mart 2009; 21:15:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi, ne diyelim hayırlı olsun
  • hayırlı olsun kaça aldın sorması ayıp..
  • 2 hafta önce benim tanıdık telefoncudan 575 tl ye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.