Şimdi Ara

GPS NAVİGASYON SORUN CEVAPLAYALIM!!! (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.415
Cevap
55
Favori
363.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu anda İstanbul Ankara İzmir için trafik yoğunluk sistemi en iyi çalışan navigasyon cihazı hangisi ??
  • kemuco K kullanıcısına yanıt
    İstanbul dahil 9 Merkezde doğru ve etkili Trafik Uyarıları yayınlanıyor.
    www.traffic.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

İstanbul dahil 9 Merkezde doğru ve etkili Trafik Uyarıları yayınlanıyor.
    www.traffic.com

Bunu navigasyon cihazında nasıl kullanıyoruz ?
    Hocam bunu kullanmak için Android veya iOS tabanlı akıllı telefonunuza mağazalardan HERE Maps uygulamasını bularak yüklüyorsunuz; ücretsiz olarak kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Hocam bunu kullanmak için Android veya iOS tabanlı akıllı telefonunuza mağazalardan HERE Maps uygulamasını bularak yüklüyorsunuz; ücretsiz olarak kullanıyorsunuz.

teşekkürler ama ben telefondan kullanmak istesem navigasyon uygulaması yazardım, navigasyon cihazı arıyorum.
    Garmin cihazlara bakın o Zaman. Aynı yapıyı kullanırlar.
    Eleştirinize cevaben şunu yazayım; ucuzdan pahalıya doğru bir öneri zinciri oluşturmaya özen Gösterdim.
    Hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar
    Kullandığım GPS özellikli bir araçiçi kamera var. Bu görüntü kaydı yaparken aynı zamanda geçtiğim rotaları da kaydediyor.
    Ancak maalesef ben cihazın kaydettiği ".map" uzantılı rotaları bilgisayarda açamıyorum.
    ".map" uzantılı rotaları bilgisayarda nasıl açarım, bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz.
    Teşekkürler
  • Hayaldi gerçek oldu

http://www.haberturk.com/video/ekonomi/izle/teslanin-otomatik-pilotunun-turkiye-yollarinda-imtihani/155057

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 13 Kasım 2015; 10:52:39 >
  • ucuz yollu hangi marka model navigasyonu tavsiye edersiniz?
    max:100 tl
  • Telefunken TLF GPS 350 navigasyon kullanıyorum. Naviextras Toolbox proğramı ile güncellemek istiyorum fakty program cihazımı tanımıyor. Konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var....
  • madem b u konu açılmış
    ACİL cevap lütfen mesajıma.

istanbulan ankaraya aracımı getirdirm.
    ankarayı hıç bi,lmiyorum.
    aracım tipo .
    ucuzz yollu işimi görücek bir
    navigasyon cıhatı arıyorum.
    su lingini verdiğim en ucuzxunu alabıllım.. yada sizin tavsıyelerrınız ne olur.bu konuda cahilim. bilmiyorum. o yüzden sıze danıştım.
    http://www.vatanbilgisayar.com/arama/gps/navigasyon-cihazlari/?srt=PU
    acil cevap; bana lütfen 1-2 gün içinde almalıyım.
  • merhabalar volkswagen transporter 2012 model aracımız içim navigasyon multimedia cihazı düşünüyorum ama hala bakıyorum ki çözünürlük 480 x 800 lerde geziyor 3 4 senedir hala böyle

full hd ye en yakın çözünürlüğü olan araç ile tam uyumlu varsa 8" ve daha yukarı büyüklükte bir cihaz düşünüyorum

Bütçem : 1500 tl ye kadar 2. el de olur
  • Merhaba galaxy e5 telefon kullanıyorum. Çevrimdisi heremap yükledim fakat konumu çok geç buluyor. Ben telefonu alirken sim kartini kestirdin acaba sim kartlarinin telefon gps sine bir etkisi oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtkisizEleman95 -- 17 Aralık 2015; 0:38:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pirhana strado navigasyon aldım. ilk kullanımda yapmam gereken bir şey mi var basiyorum açılmıyor. bilgisayara takiyorum görmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: canınıyerim

pirhana strado navigasyon aldım. ilk kullanımda yapmam gereken bir şey mi var basiyorum açılmıyor. bilgisayara takiyorum görmüyor

Evet var.Geri iade ya da başka marka ile değişim yapabiliyorsanız yapmak,Camdan atıp kurtulmak bir daha piranha markasından uzak durmak

http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/mpage_115//tm.htm#113100814
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    hepsiburada dan almistim geri yolladım umarım sorunsuz iade ederler

• Arkadaşlar bu cihazı (Prestigio)4 sene önce aldığımda içinde başarsoft vardı ben igo kullanmak için şimdi hatırlamıyorum ama nasıl yaptıysam cihaza igo yükledim.

Ama şimdi Cihaz açıldıktan sonra ekranda çıkan 4 ana butondan, navigasyon butonuna basınca, bastığıma dahil sinyal sesi geldiği halde navigasyon programı çalışmıyor. . ne yapabilirim acaba
  • Igo primo 2.4 ve 9 navigasyon yuklu 2 adet Navigasyon cihazi CIN den satin aldim ama farkli kisilerden olmasina ragmen ayni sorunu yasiyorum acaba anlatacagim sorunu yasayaniniz oldumu?
    Cihazlar calisiyor sonra araci kapattigimda otomatik olarak IGO 10 saniye icinde kapatiyorum diyor ve kapaniyor.Aracimi tekrar calistirdigimda cakmakliktan elektrik gelince cihaz otomatik aciliyor ama bu defa IGO yazisinda kaliyor, arka planda ise sesli yol yardiminin seslerini duyuyorum.
    Yardimlariniz icin tesekkurler.....
  • idrisinan70 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bulduysan banada yollarmısın?
  • navitech QX-b433 primo cihazını 4-5 senedir sorunsuz kullanıyordum ama ekranın sağ üst kısmı bozuldu,dokunmatiği çalışmıyor, tamiri var mıdır, ekranı değişse pahalıya mı patlar.
    eğer öyleyse ucuz yollu bir model önerisi alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.