Şimdi Ara

gps yukleme problemi yardimm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benim Myguide 3000 marka bir pna m var. bu alete kendi orijinal cdsinden navigasyon programi yukluyorum karti alete taktigimda Hardwareiderror seklinde bir hata veriyo.

birincisi bu hatayi ortadan kaldirmama yardimci olabilirmisiniz.

ikincisi bu pnada desktopa girme sansim varmi acaba, bunun icin onerebileceginiz programlar varmi.aletin bilgisayar baglantisi yok.

elimde Tomtom , igo, mio neredeyse butun navigasyon programlari mevcut ama bir turlu aleti calistiramiyorum yardimci olursaniz cok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jilet03 -- 16 Mart 2008; 15:42:56 >

• ugur kardesim yardimin icin tesekkur ederim. verdigin linkten desktopa girmeyi basardim. ama benim programlarin hicbirini calistiramadim alette ekstradan yapmam gereken birseymi var sence
  • Bu cihaz hakkinda fazla bir bilgim olmamasina ragmen,tomtom kurulumu hakkinda bir yerlerde soyle birsey okumustum;

PDA larda calisan tomtomun kurulum dosyasi .cab uzantili.Bu cab dosyasini pc'ye kurdugu PPC EMULATOR de calistiriyor ve tomtom kuruluyor.Ppc emulator'un "program files" inden kurulmus olan tomtom "NAVIGATOR" dosyasini alip,Myguide 3000'in hafiza kartina kopyaliyor ve sonra gerekli olan voice,harita,raster,vs...dosyalarini da karta kopyalayip tomtomu calistiriyor.

Bu islem belki sana bir fikir verebilir....
  • ugur dostum benim pna ya vermis olgun Igo8 i yukledim normal calisiyo fakat content dosyasi full olarak karta yukledigim zaman program acilmiyo bunun nedeni ne olabilir sence. Igo8 pc versiyonuda ayni sekil problem cikariyo. turkiyede dahil olmah uzere haritalari tek tek yukledim ve denedim hepsi calisiyo . yardimlarin icin tesekkur ederim. unutmadan elimde content dosyasi full(1.51 gb) olarak var senin veya baska arkadaslari ihtiyaci olursa yazmaniz yeterli
  • tahminim,problem content dosyasinin icindeki "speedcams"dan kaynaklaniyor.Sil de bir dene.
  • dostum buldum problemi buildings dosyasiymis. building dosyasini sildim sorun cozuldu.

birde dostum bu poi leri nasil aktif edecez bende su anda gostermiyo radarlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jilet03 -- 18 Mart 2008; 15:52:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BIOS Update Dosyalari Hic Yok
    13 yıl önce açıldı
    WhatsApp problemi (yardim)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de speedcams'lari yukleyince program takilip kaliyor acilmiyordu,neyse....

poi'leri aktiflestirmek icin;menu-->verilerim-->poi-->hangi poinin ekranda gorunmesini istiyorsan,sag tarafinda "duzenle"-->hangi mesafeden gorunmesini istiyorsan,orta-uzak-uydu, birini sec-->alt gruplarida ekleye bir tik,

Sesli radar uyarisi icin;menu-->ayarlar-->uyarilar-->hiz kamerasi uyarisina bir tik,tamamdir........
  • takilma speedcam larda degil building dosyasindaymis silmis dosyayi bir sorun kalmadi

ama dostum benim cozemedigim nokta radarlari gosteriyo degilmi bu program. radarlari gostermesi icin hangi poi yi aktif etmem lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jilet03 -- 18 Mart 2008; 18:51:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.