Şimdi Ara

gpu bostayken 42 derece

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce normal mi bu sicaklik bana yuksek geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal, zaten en iyi soğutmayla 36 derecelerde oluyor gpu boşta. Tabi bu gpu nuzun modeli ve kasa içi soğutmanızlada alakalı ama 80 dereye kadar (bazı ekran kartlarında 80 in üstü) sorun olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORUBEY06

Normal, zaten en iyi soğutmayla 36 derecelerde oluyor gpu boşta. Tabi bu gpu nuzun modeli ve kasa içi soğutmanızlada alakalı ama 80 dereye kadar (bazı ekran kartlarında 80 in üstü) sorun olmaz

gpu r7 265 kasa rc-k350 2 adet cm fan var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerant

quote:

Normal, zaten en iyi soğutmayla 36 derecelerde oluyor gpu boşta. Tabi bu gpu nuzun modeli ve kasa içi soğutmanızlada alakalı ama 80 dereye kadar (bazı ekran kartlarında 80 in üstü) sorun olmaz

bende de 8 fan var ama 770 i bu sıcak havalarda 36 37 nın altına çekmek için hepsini fullemem gerekiyor o da aşırı ses yapıyor, 36 -42 arası gezinıyor. Ekran kartları için çok normal bu sıcaklık.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamerant

quote:

bende de 8 fan var ama 770 i bu sıcak havalarda 36 37 nın altına çekmek için hepsini fullemem gerekiyor o da aşırı ses yapıyor, 36 -42 arası gezinıyor. Ekran kartları için çok normal bu sıcaklık.

cevabiniz icin tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bana göre normal değil benim 7870 o.c ghz edition boştayken 29 derece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.