Şimdi Ara

GPU-Z v1.18.0 Güncellemesi (AMD Radeon RX 580, RX 570, RX 560, RX 550) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ortalama %10'a yakın performans artışı bekliyorum. Asıl merak ettiğim üst seviye Vega'lar bu konuda çok yavaş davranıyor Amd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Mart 2017; 19:30:25 >
  • Bu konularda AMD nedense avel gibi davranıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rx 480 çıkalı 1 sene olacak neredeyse daha Vega'ları göremedik hocam. Bu kadar yavaş davranmasının bir çok nedeni vardır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Mart 2017; 19:53:9 >
  • Arada ufak tefek yayınları oluyor AMDnin oturuyoruz 2 saat raja kodurinin konuşmasını dinliyoruz vegadan eser yok boş muhabbet sinir ediyor bazen. Geçen fuarda ekran kartının büyük bir kısmı tamamlanmış olmalı ki o performansı verebildi. HBM2 dışında bir şey bilmiyoruz 500 serisi bile meydanda hala Vega çıkacak bekliyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vega çıkacak da, özel modelleri çıkacak da, sürücü optimizasyonları çıkacak da, çıkacak da çıkacak!
    Amd'nin şu yavaşlık olayına kıl oluyorum. Ryzen'leri piyasaya sürdüğünde, Vegaları da sürecekten ki, Double Kill yapacaktın!
    Vega Mayıs sonu-Haziran başı gibi çıkacak ama adam gibi kartın gelmesi yazın sonunu bulur!
    Ben RX580 düşünüyorum. Eğer iyi OC olma yeteneği varsa, bana üst seviye AMD GPU'lar gelene dek yeter. Basarım OC'yi bakarım keyfime!
  • Eğer VEGA doğru düzgün bir mimari olsaydı 580 rename kart olarak çıkmazdı, sıfırdan kart olurdu. RX 480 denen kart 1060 ile aynı performansı veriyor, 1070'den daha fazla güç tüketiyor, daha bunu bile düzeltememişler.

Size tavsiyem Vega kartdan ( RX 590 ) birşey beklemeyin, hayal kırıklığına uğrarsınız. Umarım Fury X gibi ölü çıkan bir kart olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.