Şimdi Ara

Grado Sennheiser AKG Sizce 100-150$ a hangi model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100$-150$ arası bir bütçem var. Kulağın çevresini tam saran (kulak içi veya mini istemiyorum), açık yapıda olması tercihim olan bir kulaklık arıyorum.

SENNHEISER HD 515
    AKG K-530
    AKG K-414 P (mini bir model ama yorumunza sunmak istedim)
    GRADO SR-80
    GRADO SR-125

Bu 5 seçenek arasında kaldım...
    Grado nun bu modellerini AKG ve Sennheiser ile karşılaştırrsak nerede olur?

• --Öncelikle kullanmak istediğin bu kulaklıklar için iyi bir altyapı oluşturman gerektiğini hatırlatmak
    isterim. Misal sr 125 i tam potansiyeli ile dinlemek istiyorsan bir amfiye ihtiyacın var.
    Akg k414 p kapalı tip bir model olduğu için karşılaştırmaya almıyorum.
    --Listene hd515 yerine hd555 i eklemeni tavsiye ediyorum. Kişisel görüşüm hd515 sr125,sr80 ve hd555 in
    gerisinde bir model,basları da biraz zayıf kalıyor. Hd515 in türkiye fiyatı da çok fazla amazon com da 70
    dolarken türkiyede 270 lira. Söyleyecek söz bulamıyorum ..
    --Hd555 i uzun süre kullanmamakla birlikte denedim. Oldukça dengeli bir kulaklık,basları yeterince iyi
    yalnız tam performansla kullanman için amfiye ihtiyacın var. Yime türkiye fiyatı biraz uçuk malesef
    amazon.com da 90 dolar iken türkiye de 323 lira. Bu üründe karar kılarsan yurtdışından getirtmek
    daha iyi bir tercih olabilir..
    --Sr 80 detayları iyi veren bir kulaklık. Özellikle tizleri oldukça başarılı. Tam performans alman için
    amfiye ihtiyacın var. Amazon.com fiyatı 95 dolar türkiye de 200 lira civarı,yalnız gradoları türkiyeye
    getiren elmasepeti nin sitesinde stokta görünmüyor bu yüzden bulmak zor olabilir.
    --Sr125 benimde severek kullandığım bir model. Basları yeterince iyi. Tizlerde bozulma yok
    ses çözünürlüğü yüksek,enstrüman sesleri birbirine karışmıyor basları yeterince iyi.
    Tüm gradolar gibi rock-metal müzik severler için tavsiye ediliyor. Benim görüşüm
    pop tan tut klasik ya da caz müzik severleri bile oldukça memnun edebilecek bir kulaklık.
    Tabi amfiye ihtiyaç duyuyor. Amazon.com fiyatı 150 dolar,türkiyede 313 lira,fiyatı fena değil.
    --Sr 60 kendi klasmanında en çok tavsiye edilen kulaklık. Gradoların tüm özelliklerini gösteriyor.
    Basları yeterli,tizler başarılı ses çözünürlüğü de oldukça iyi. En önemli özelliği doğrudan mp3 çalar
    ile sürsen bile potansiyelini vermesi. Bu yüzden amfiye ihtiyacı yok. Amazon.com da 70 dolar
    türkiyede 160 lira civarı ki fiyatı fena değil.
    --sr125 vs Hd555..
    İki kulaklık ta oldukça başarılı öncelikle bunu eklemeliyim. Benim tercihim sr 125 ten yana oldu
    (gradolara karşı herzaman sempatim vardır bu da önemli bir etmen). Ben memnunum. Bas konusunda
    hangisi daha başarılı dersen ikisi de iyi demekle yetiniceğim çünkü aynı anda denemedim bu iki modeli
    bu yüzden kesin bir sonuca varamıyorum.
    Tizlerde ve ses çözünürlüğünde sr125 bir adım önde. Herşey daha açık ki benim istediğim buydu.
    Kullanım rahatlığı konusunda hd555 kesinlikle daha iyi,sr 125 ile birkaç saat müzik dinledikten sonra
    kulaklarım rahatsız oluyor,hd555 tam tersine çok rahat.
    Malzeme kalitesi de hd555 te daha iyi,kullanılan plastik göze hoş görünüyor,kesinlikle daha sağlam
    duruyor.
    Dvd film izlemek için kullanacak isen yine hd555 derim. Çünkü hem daha rahat,hemde sahne derinliği
    biraz daha iyi.
    Yine de müzik dinlemek için (doğrudan ses kalitesini değerlendirirsem) sr 125 derim....

• Gradolar en iyi tizlere sahip olabilşir ama tizleri dinleyiciye çok yoruyormuş.vede ergonomik açıdan konforu(gs-1000 ve ps-1000) hariç bir çok kullanıcı dert yakınıyor maalesef.Bu kriterler sizin için kayda değermi yoksa değil mi bunu kendiniz karar verin...

Belki biraz daha bütçe atttırılıp AKG k601 alınabilir..Ama sürebilmeniz için amfi şart...
  • Ses kalitesi ve ergonomi cok goreceli konular. Cesitli yerlerde ayni kulaklik icin tamamen zit yorumlar okuyabiliyorsunuz. Grado SR125'i almadan once epey arastirmistim ve yapilan yorumlardan genel cikarttigim sonuc kulakligin ses kalitesinin cok iyi oldugu ancak ergonomik acidan rahatsizlik verdigi yonundeydi. Tabi tam tersi yonde de yorumlar vardi ama benim inceledigim yorumlarda genel kani bahsettigim yondeydi.

Ozellikle komforu icin olumsuz yonde o kadar cok yorum yapilmis ki kulakligi taktigimda kafamda hemen agrilar olusacak diye dusunmustum :) Kulakligi denedigimde (almadan once deneme firsatim oldu) insanlarin biraz abarttigini dusundum. Kulaklik dusundugumden daha hafifti ve bahsedildigi gibi bir rahatsizlik vermedi.

Kulakligi aldiktan sonra da 2-3 saat hic cikartmadan kullandigim oldu. Bugune kadar benzer tarzda Creative, Sony, Pioneer, Philips, Sennheiser marka kulakliklarin bazi modellerini kullandim. Ve cogunda belli bir sure sonra rahatsizlik hissettim. Grado'nun verdigi rahatsizlik bence digerlerinden fazla degil, hatta birkacindan daha rahat oldugunu soyleyebilirim.

• Lizkin e katılıyorum öyle yorumlar varki gradolar hakkında sanki mengene sanıyor insan. sr 125 i kullanırken 2 saate yakın bir
    süre sonra kulaklarımda baskı hissediyorum,5 dakika ara verince bir sorun kalmıyor.

Açıkçası tizleri beni rahatsız etmedi. Ama bas temelli müzik sevenler beğenmeyebilir. Herkezin duymak istediği ses aynı değil
    malesef,bu yüzden seçim yaparken ne duymak istediğinizi iyi öngörmeniz gerekiyor. Benim sr 125 te en çok sevdiğim
    aynı anda yüksek ve düşük frekansların yoğun olduğu bir müzikte bile ne baslar tizleri bozuyor nede tizler basları.....
    Her ses ayrı ayrı bozulmadan kulağa geliyor.

akg k 601 harika bir kulaklık, sesi oldukça dengeli malesef türkiye fiyatı çok fazla (700 küsür lira) ve 120 ohms luk
    empedansı nedeniyle tam performans almak için cep amfilerinden fazlasına ihtihacınız var. (fazladan 200 dolar demek bu)

Bu arada arkadaşlara "alessandro ms1" i incelemelerini tavsiye ediyorum. Sr80 temelli geliştirilmiş bir kulaklık. Tizleri biraz daha
    geride ve basları daha güçlü, karakteri sr80-125-325i den çok sr225 e benzetilebilir.

• İlk olarak hepinize yorumlarınız için çok minnettarım. Çevremde oturup tartışabileceğim pek fazla insan olmaması çok sıkıntı yaratıyor bana. Sizlerde olmasanız ne olacaktı halimiz...

Almak istediğim kulaklıktan beklentim tiz ve mid başarısının iyi olması. Cevaplarınız anladığım kadarıyla GRADO bu konuda oldukça başarılı.
    Dinlediğim müzik türlerini soracak olursanız, daha çok slow tarzda dinliyorum (vokaller ön planda). Kulaklığı bir CD Çalarla veya müzik anfisiyle kullanmayı planlıyorum, içlerinde dahili anfi olduğu için sorun çıkmaz sanırsam. Tabi derseniz "Ege saçmalama ordaki anfilerin performansı kulaklığa yetmez." kendime ayrıca bir kulaklık anfisi araştırmaya başlarım. (Bu arada daha CD çalar almadım kendime onu da araştırmaktayım, tavsiyeniz olursa eklemekten çekinmeyin.)
    Rahatsızlık konusuna gelirsek, neticede hepsi kulağınıza ve başınıza basınç uygulayan doğal olmayan bir şey, uzun süre (kişiden kişiye değişir elbette) kullandıktan sonra rahatsız etmemesi işten bile değil.
    Genel olarak Sennheiser HD555 ve GRADO (fiyatına göre) taraftarı olduğunuzu farkettim. Tabi benim tiz mid beklentimle beraber...

AKG K-530 hakkında ki görüşlerinizide isterim...

• Açıkçası cd çalarlar hakkında bir bilgim yok, ev tipi cd çalarlar(hani şu müzik sistemlerinde kullanılan) elbette yeteri kadar
    başarılı sonuçları verir. Sr125 asıl bu tip sistemler için üretildiği için (profesyonel sistemler)bağlantı jakı 1/8 inç lik klasik
    mp3 çalarlara bağladığımıztürden değil, 1/4 inçlik büyük tipte.

Eğer düşündüğün taşınabilir cd çalar ise, bu benim kişisel görüşüm tabi,bunun yerine line out çıkışlı bir mp3 çalar + amfi
    çok daha fazla mutlu eder seni. Amfi+kaliteli ara kablo+line out aparatı 150 dolar gibi bir fiyata maledebilirsin.

Line out çıkışını destekleyen ve en çok kullanılan mp3 çalar ipod lar. Yine benim kullandığım sansa fuze de destekliyor.

akg k 530 hakkında doğrudan yönlendirme yapmak istemiyorum. Pek araştırmadım ama söylenenler çok olumlu yorumlar
    değil. (head fi yorumlarından bahsediyorum) Amazon com da da bulamadım. Dinlediğin müzik türlerini de göz önüne alırsam
    sr 125 i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bazı "uzmanlar" (tırnak içinde söylüyorum de demek istediğimi anlamışsındır)
    Sahne derinliği yok türünden sözlerle klasik müziğe uygun bulmuyorlar(çoğu da bu türü dinlemez) ama ben çok çok çok
    mutluyum bu kulaklıkla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Shure SE215 SE-215 %100 ORJİNAL!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taşınabilir bir şey düşünmüyorum aslında. Yani kalite açısından konuşmam gerekirse evdeki CD Playerımda dinlerken ya da bilgisayarımda o zaman tam performans beklerim. Ama elbette dışarı falan çıktığımda elimdede bir kulaklık olsun, dizüstü bilgisayarımdır MP3 oynatıcımdır onla da ses çıkarta bilsin
    O sahne değirinliği olayınıda hiç anlamamışımdır... senin kaydında sahne derinliği yoksa bunu hoperlörden beklemek doğru değil bence. Her şeyden önce zevk meselesi elbette! Benim kulağım sesi önde duymak ister
    Son olarak şu AKG K-530 hakkında da detylarını okumak istiyorum. Az buz para değil nede olsa, çöpe atmak istemem.
    Listeye 1 isim daha eklemeye karar verdim JBL REFERENCE 420...

• Şu müzik sistemlerindeki cd playerlar ile gayet güzel anlar yaşayabilirsin,bir sorun yok bence.

Evet k 530 hakkında pek olumlu yorum bulamadım açıkçası,rakiplerinin gerisinde olduğu düşünülüyor.
    Kullanan birileri olsa da yorum yapsa keşke. Çok fazla tutulmadığı için fazla kullanan da yok malesef.

Jbl referance 420 fiyatına göre ortalama bir kulaklık. Tabi yurtdışı fiyatını söylüyorum yani 45 dolara göre
    Bu yüzden listenden çıkar derim 320 liraya çok daha iyileri varken hele. Benim düşünceme sr 60 çok daha
    iyi bir seçim olur.

Sahne derinliği konusunda sana katılıyorum. Söylemesi güzel olduğu için herkez dilinden düşürmüyor heralde
    Hele açık tip kafaüstülerde (arada farklar var tabi) dağlar kadar ayırım olduğunu zannetmiyorum. Asıl basıklık hissini
    kulakiçilerde yaşarsın ki hakikaten bu konuda çok başarısızlar....

• Yurt dışı fiyatların bakınca bütün şevkim kaçtı resme .
    Fırsatım olursa ya HD555 i getirtirim ya da SR125 i, olmadı o kadar fazla vermem SR60 ı alırım.
    Sendeki SR125 in yapısı nasıl? (Şimdi aklında tonla soru işareti oluşmuştur.) Yapı derken mesela GRADO PRESTIGE SERIES yazan kısım plastik falan mı yoksa metal mi? Kafama çok takıldıda
  • Yazılar metal görünümlü plastik Malesef plastik kalitesi 10 dolarlık kulaklıklar gibi görünüyor,hele bu işlere
    meraklı olmayan biri 300 lira verdiğini öğrenince şok geçirebilir. Kafa bandıda geyet kalitesiz ince plastikten yapılmış.
    Ama iş kritik noktlardaki malzemelere gelince biraz değişiyor Gayet kalın bir kablosu var,kabloyu nekadar çekersen
    çek sürücülere bağlanan yerde koruyucu bir plastik parça olduğu için içerdeki kablolar zorlanmıyor,bu yüzden kopması çok çok zor.
  • Yurtdışından HD555 i getirtmeye çalışacağım, olmazsa sr60 ı alırım artık
  • Arkadaşlar ;
    HD 555 in kulaklık padleri kadifeden. Rahatlık için iyi ama temizlerken sorun olmaz mı?
    Zamanla toz biriktiğinde nasıl temizlenir, zamanla değiştirmek istersek ayrıca orjinal kadife pad satılır mı?
    Ayrıca bu ürünü yutdışından getirip bize satacak arkadaşlar yok mu forumda? Ben hemen alırım ...
    İlla bu ürünleri yurt içinden fahiş fiyatlarla alıp kazıklanmayalım ...
    Teşekkürler ...
  • Kadife değilmiş padlar kadife taklidi. Açıkçası temizlemenini çok sorun olacağını sanmıyorum ıslak medille belirli aralıklarla
    silmek yeterli olur. Sana katılıyorum etymotic,shure,sennheiser gibi markalar türkiyede gereksiz yere pahalı. Bunları türkiyeye
    getirtmek için amrekiya gitmek lazım,toplu halde sipariş olayında hem gümrükte sorunlar oluyor hem de kargo parası oldukça
    yüksek. Eğer ebay dan express mail seçeneği ile satın alırsan bir hafta gibi sürede eline geçer. (gümrüğe takılmaması için gift
    seçeniği işaretlenmesini ve fatura bedelinin düşük tutulmasını rica edersen işin daha kolay olur)
  • @witness kulaklık bölümünde bize yararlı bilgiler veriyorsun, sağol eksik olma.
    Şunu sormak istiyorum. Bilgisayarda müzik dinlemek için HD 555 nasıl bir tercih olur?
    Bilgisayarda kayıtlı parçalar mp3 formatında, audio cd kalitesinde değil haliyle.
    Ama bu dejavantajlar, x-fi titanium ses kartı ve kaliteli bir amfi alarak ortadan kalkar mı?
    Kaliteli amfi olarak önerin nedir? Meselahttp://www.ampli-fi.com/ adresinde Alper Bey
    kendi ürettiği amfileri satıyor bildiğim kadarıyla. Sence bu amfinin kalite oranı nedir?
    Yoksa senin imzanda bulunan veya daha başka bildiğin kaliteli amfi seçenekleri var mı?
    Trance türü, bass karakterli parçalar dinliyorum ... Farklı ürün önerilerine açığım ...

E-bay konusunda @EXcom_Zkko adlı arkadaş forum iyibeye bak dedi. Biraz göz gezdirdim.
    Ama dil konusu beni düşündürüyor. Yani satıcıya derdini anlatman için veya onun yazdığını
    anlayabilmen için dil bilgisi gerekiyor. İnsan cesaret edemiyor ve ben bu konularda işin ehli bir
    arkadaşın çevremde bulunmamasından dolayı üzülüyorum. Sizler belki tüm kulaklık, amfi gibi
    cihazları yurt dışından alıyorsunuz, bu konuda tecrübelisiniz. Bizlere bu konuda yardımcı olamaz
    mısınız? Yani ürünü siz powerseller denilen güvenilir kişilerden sipariş verseniz ve ücreti biz size
    versek böyle bir durum söz konusu olamaz mı? Yoksa bu işi illa benim mi yapmam gerekiyor?
    Yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum ... Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ...

• Öncelikle olumlu yorumların için teşekkür ederim. Kayıt kalitesi düşük bir müzik parçası ile 10000 dolarlık ses sisteminden müzik dinlemek
    15 şeritli otobanda traktörle yol almaya benzer. Benim düşüncem kaliteli ses sisteminin hakkını vermesi için mp3 kayıtlı parçalarının
    en azından 256kbps ve üzeri olması gerekir. Ben genellikle dinlediğim parçaların ya sıkıştırılmamış ya da .flac uzantılı olmasına dikkat ederim.
    Belki 320 kbps mp3 ile arasında çok küçük farklar var ama sıkıştırılmamış bir ses parçası dinlerken herzaman
    mutlu olurum. Birbaşka önemli ayrıntı sesin dijital ortama aktarılırken nekadar iyi kaydedildiği. Öyle kötü cd kayıtları biliyorum ki insan dinlerken
    zor tahammül ediyor

Düşük kalitede mp3 lerinin kusurlarını ses sistemini iyileştirerek kapatamassın. Yani traktör aynı traktör....Bahsettiğim türde kaliteli mp3 ler
    ya da flacları örnek verdiğin ses sistemi ile çok büyük keyifle dinlersin. Alper beyin ürettiği amfilerin özellikle earbud türü kulaklıklarda ses seviyesini
    arttırmak için başarılı olacağı türünden yorumlar okudum. Dinlemediğim içi kesin bir yönlendirme yapamayacağım ama bende böyle olduğunu düşünüyorum. Kullandığım go vibe v6 bile öyle çok iyi bir amfi sayılmaz. 10 üzerinden not versem 6 falan alır heralde. İyi bir amfi derken burada
    işin içine bütçe giriyor. 100 doların için mi iyi bir amfi yoksa 1000 doların için mi. Benimde satın almak istediğim littledot mki ya da mkii türünden bir amfi seni mutlu eder. Böyle iyi bir ses sistemi kurmak istiyorsan hd555 yerine grado sr225i ya da sennheiser hd595 öneririm. Hd 555
    çok iyi bir kulaklık ama saydığım bu iki modelden birisi ile müzik zevkini katlayabilirsin. DENON AH-D1001K yı da bir incele güçlü basları ile trance
    türü müziklere uygun olabilir.

• @witness yanıtlar için teşekkürler.
    Traktör örneği konuyu kavramama çok yardımcı oldu ...
    HD 555 ve 595 in sloganı ''Kayıpsız müzik severler''. Bu anlamda audio cd dinlerken iyi,
    ama mp3 dinlerken aynı etkiyi yaratmaz demek mi oluyor? Mp3 arşivim 192-256 kbs falan.
    O zaman bu tür kulaklık sahibi olmak, gereksiz ve yanlış bir tercih mi olur? Mp3 formatını audio
    cd formatına çeviren kulaklık, amfi v.b ekipman icat olmadı mı daha? Bu açıdan nasıl bir tercih
    yapacağım bilemiyorum. Senin bu konuda görüşlerini yazmanı bekleyeceğim.
    ----------------------------------------------------------------
    Nette bu konularda gezintilerim devam ediyor. ''Best Headphones for a PC?'' başlığı altında
    http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=88497 bu forumda HD 555, HD 595 ve
    diğer marka kulaklık isimleri geçiyor. Sen bu forumu okuyup neler tavsiye edilmiş bizlere
    aktarabilir misin acaba? İngilizce bilginin bizlerden daha iyi olduğunu varsayarak yazdım.
    -------------------------------------------------------------------
    Dostum özellikle head-fi.org adresindeki forumda trance müzik için öneriler istenmiş.
    Burada önerilen kulaklıkları bizlere aktarırsan çok makbule geçer.
    http://www.head-fi.org/forums/f4/best-headphones-bass-type-music-trance-techno-etc-d-406106/
    Bu forum hariç Trance müzik için kulaklık ve amfi önerileri, beğenilen ürünler varsa,
    bizleri haberdar etmeyi ve bilgilendirmeyi unutma dostum. Bilgi paylaştıkça çoğalıyor.
    ------------------------------------------------------------------
    HD 555 ve SR 225 modelleri elmasepetinde stokta yok. Bahsettiğin Little Dot MK I veya MK II
    amfi de burada satılmıyor. Önerdiğin DENON AH-D1001K modeli de yok. Ne kadar da üzücü.
    Senn 280 Pro, Beyerdynamic ürünleri, Denon ürünleri, AKG ürünleri yok. Bu da üzücü bi durum.
    Bu anlamda sen bana E Bay'dan HD 555 veya 595 veya DENON AH-D1001K veya başka bir model
    kulaklık ve bunun yanında Little Dot MK I veya MK II amfi siparişi verebilir misin?
    Ücretini sana vereceğim. Yardımlar, ayrıntılı, detaylı yorumlar için teşekkürler ...

• 256 kbps lik bir müzik arşivi ile gayet mutlu bir şekilde müzik dinleyebileceğini düşünüyorum. Bence 192kbps sınır bir değerdir,daha aşağısında
    insan kulağının kolaylıkla hissedebileceği frekans aralıkları kırpılmaya başlandığı için fark daha belirgin oluyor. Müzik arşivini ileride .flac ya da
    320 kbps değerli mp3 ler ile yenilersen sesten aldığın zevk daha da artacaktır. Kayıpsız ses ile 320 kbps lıl bir mp3 dosyası arasında ses farkı
    var olmasına vardır ama kaç kulak bunu ayırt edebilir orasını bilemem...

128 kbps ses dosyası saniyede 128 kilobyte lık veri kayıdı içerir. Misal 256 kbps yi 128 kbps ye sıkıştırmak demek saniye de 128 kilobyte veriyi
    kırpmak anlamına gelir. Yani 128 kbps lik ses dosyasını 320kbps a çevirsen bile saniyede 320 kilobyte veri yolu olan ses dosyasından 128 kilobyte
    lık ses geçiriyorsun anlamına gelir. Sanal birkaç iyileştirme yolu var ama kötü kayıtlı bir müzik dosyası kötüdür. Ama dediğim gibi 192 ya da
    256 kbps lik ses dosyalarını küçümseme çoğu kullanıcı için fazla fazla yeterli gelir.

Bahsettiğin forumda hd555 i övenler çoğunlukta çok bilmişlik yapmak istemem ama çok güvenilir gelmedi yorumlar.
    Head fi de Audio-Technica ATH-A700 öne çıkmış,hd280 pro yu da öven çok.

Dostum şunu unutma bu işlere para harcayanların kredi kartı limitleri asla boş olmaz O yüzden benim satın almam pek mümkün görünmüyor.
    Hem böyle bir sorumluluğa girmek istemem malum gümrük gibi bir çok sorun var.

Eğer hd595 + little dot mki gibi bir kombinasyon yaparsan çok iyi bir ses sistemin olur, daha önce hangi kulaklıkları dinlediğini bilmiyorum,ama orta vadede
    ebay dan alışveriş yapmak senin için zorsa bas karakterli müzikler için koss portapro yu yurtiçinden temin edip kullanabilirsin. Bence seni tatmin edecektir.
    Daha sonra bahsettiğin bu sistemi kurabilirsin.

• Sennheiser hd280 pro türkiyede var.http://elmasepeti.com/product.php?pID=7123
    Elma sepetine mail at indirim yapıp yapamayacaklarını sor,belki 50 lira kadar indirim yapabilirler.
    Yine 12 taksitle falan alırsan bir nebze uygun hale gelebilir Ama yurtdışında 100 dolar ve altına bulunabiliyorken türkiyede
    400 lira ya satılıyor. Seçim senin
  • HD 280 Pro'yu geçiniz müzikal bir kulaklık değil ha çok sağlam ve anormal derecede iyi izolasyonu var ayrıca çokda baskı yapmıyor yanlardan bu özelliklerin hepsini birden arıyorsanız birinci sıraya koyarım.

Kulaklık seçiminde her zaman dinleyeceğiniz müzik çok büyük önem icra ediyor, ömrüm boyunca kullanabilirim dediğim Ms1'imi oyunlarda ve pop müzikte ksc75'in altında görüyorum mesela. Müzik türü, kullanım şekli ve kaynak belirtin daha iyi yardımcı olunabilmesi açısından.

Değişiklik: Grado komforsuzluğunu esneyebilir metalden yapılmış kafabandını kafanıza göre gerdirerek çözebilirsiniz. Alessandro serisinin tizlerinin gradolar kadar keskin olmadığı söyleniyor kısa sürede (10 dakika civarı) edindiğim sr225 deneyimimi saymazsak, bundan yükseklere uzanan tiz ciddi şekilde kulak yorucu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifo -- 12 Nisan 2009; 11:06:20 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.