Şimdi Ara

Grafik kartı performans sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dizüstü bilgisayarımda ilginç bir sorunla karşılaştım.Şarja taktığımda oyunlarda inanılmaz bir derecede fps drop var.Fakat şarjdan çıkardığımda stabil hale geliyor.

İşletim sistemi: Windows 10/64 bit
    İşlemci: İntel core i5-5200u 2.4 ghz
    Entegre grafik kartı: İntel 5550
    Yüksek performans grafik kartı: Nvidia geforce 940m
    RAM: 8 GB
    Çok iyi bir sistem olmasada lol ve cs:go gibi düşük sistem gereksinimine sahip oyunlarda bile fps droplar yaşıyorum.Hemde ağır bir şekilde.Batarya ayarlarını denedim.Sürücü güncellemelerini yaptım.Windows orijinal.

Şarja takılıyken gpu hareketleri resimdeki gibi.

Şarjdan çıkarınca aşağıdaki gibi

Isınma sorunu kesinlikle yok.Ne yapıcağımı bilemedim.Gariptirki önceden 120 fps aldığım oyunlar şimdi en fazla 60 fps çalışıyor.Ve üstüne fps drop ile uğraşıyorum.Böyle bir sorun yaşayan varsa veya çözümü tahmin eden varsa bilgilendirirse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoftGreen -- 6 Nisan 2018; 9:31:14 >

• Şarj cihazı orjinalmi ? Kullandığım iphone 5 ve java kurulu dokunmatik samsung telefonlarımda yan sanayi şarj kabloları ile şarja taktığımda telefonlar cidden yavaşlıyor ama şarjdan çıkınca olması gerektiği gibi oluyor. Belki sorun şarj cihazınızdan kaynaklı olabilir.
  • Hocam bilgisayar.Ve orijinal.
  • SoftGreen kullanıcısına yanıt
    Ürünün laptop olduğunun işlemci ve e. Kartı modelinden anladım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • leptop telefon vb cihazlar şarj da iken zaten kullanılmaz tavsiyem bataryayı devreden çıkar o şekilde kullanman batarya ile evde iken önemli bir dosya ile çalışmıyorsan zaten evde batarya takılı kullanmamanı öneririm özellikle oyun oynuyorsan batarya yı cıkarıp kullanman iyi forumlar
  • i3 u serisi işlemci,4gb ram ve gt820 ile csgo'yu low'da sıkıntısız sabit 70-100 fps arasında oynuyordum.kesinlikle daha fazla performans alman lazım.Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bataryayı cıkarıp sadece prizde kullan birde yapmadıysan güç seçeneklerinden "performans" ı seç dostum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard ekran ile performans
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.