Arkadaşlar ben solidworks 2010 kullanıyorum. Makina tasarımı ve yana kayar otomatik bahçe kapı motorları üretimi ve bayi olarak satışını gerçekleştiriyorum. Makina tasarımlarımı rahatlıkla gerçekleştirebiliyorum. Tek sorunum şu an render alamıyorum ve yeni aldığım siparişleri solidworks ile gerçekleştiremiyorum. Gerçeğe yakın 3D hareketli vide isteniyor. Araştırmalarım neticesinde Lumion 3D programını buldum. Mimarlar için bir program. Şuan kişi kapı yapracağı zaman önce arazi üzerinde görmek istiyor. Bunu daha iyi şekilde Lumion 3D ile gösterebileceğimi düşündüm.
Yeni almak istediğim anakart Evga - SR2 ama fiyatına rastlayamadım. Nerden bulup alacağımıda bilmiyorum. Ayrıca Evga - SR2 toplanmış hali 10 Bin TL civarında tutacak gibi görünüyor.
Soru 1. Evga - SR2 alıp ilk önce tek işlemci ile çalışmak daha sonra işlemci sayınını ve ram sayısını yükseltmekmi daha uygun olur?
Soru 2. Yoksa Evga - SR2 dışında tam performans sağlayabilecek bir toplama bilgisayarmı benim için daha iyi olur?
Soru 3. toplama bilgiyasar için hangi özelliklere dikkat etmeliyim?
Şuanda 5 Bin TL gibi bir rakamda kalmak istiyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim. Herkese Bol forumlar :)
profseyonel olarak bu işle ugrastıgınız belli. bu yüzden 5 bin tl gibi bir rakamın sizi kurtaracagını pek sanmam. senin için olabildiğince güçlü işlemci bol bol ram. quadro serisi ekran kartı.