Şimdi Ara

GRAFIK TASARIM YAPAN BIRINE BI SORUM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben grafik tasarim okuyorum hocamiz grafik tasarim yapan birine 2 soru sormamizi istedi 1.iyi bir tasarim icin gerekli olan sey nedir 2.Tasarim yaparken nelere dikkat ediyorsunuz cevaplarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eso22 E kullanıcısına yanıt
    dostum oncelıkle şunu soyleyım burda benden kat kat daha ıyı bılenler var kesınlıkler umarım onlarda gorurler benım eksıklerımı tamamlarlar...
    öncelikle iyi bir tasarım için tasarımın konusu neyse ona gore bir plan yapıp ona gore footage (resim,video,çizim vs )hazırlamalısın , calısmalarını da yaparken aynı sekılde konuya gore tasarımlar cıkarmalısın yanı kendı hosuna gıden sekılde degil de konu neyse ona sadık kalarak yapmalısın ve tamamen özgün olmalısın baska tasarımlara bakıp da onlardan yola cıkarak bır seyler yapmaya calısma kesınlıkle....
    Tasarım yaparken dikkat ettıgımız seyler de calısma düzeni atıyorum dosyaların klasor klasor ayrı tutulması rahat erısılmesı vs tarzı seylerdır ve yıne aynı sekılde konya sadık kalmadır yapılan tasarımın istenilen kitleye hitap edicek sekilde tasarlanmasıdır genel olarak bu tarz seylerdır yanı ...
  • Çok geniş bir soru ...

1) Göz kırpması, anlaşılabilir olması, renklerin uyumlu kullanışı
    2) Çok şeylere dikkat etmek gerekiyor, ama maalesef ki en önemlisi sunacağın kişi veya kurum. Çünkü en güzel tasarımı sıradan birisine gösterirsen beğenmez, tasarım anlayan birisine normal bişey gösterirsen kayıbedersin.
  • 1. Veya 2.sınıftaysan hala geç kalmış sayılmazsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.