Şimdi Ara

GRAFİTİCİLER BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • grafiti ile ilgilenenler buraya millet.gereken ilgi görülürse en yakın zamanda ve bir topluluk oluşursa bir topluluk kurulup düzenleme yapılabilir

• Yok galiba. İşin kötüsü sadece 6 kişinin bu kadar saat bu konuyu okuması, forumda grafitiye olan ilginin 0 olduğunun göstergesi. Peki o kadar grafitiyi kim yapıyor yau? İyi saatte olsunlar mı?
  • Grafiti pek çizemiyorum ama yapılanlar çok ilgimi çekiyor.Güzel paylaşımlar bekliyoruz.Şahsi çizimler filan varsa gönderin, görelim DH grafiticilerini.
  • Bende çizmiyorum ama fazlasıyla hoşuma gidiyor. Birkaç site var yapımı ile ilgili ama link vermek yasak. Gerçi araştırma yapmışsınızdır sanırım.
  • kesinlikle çalışmalar var ortada sokak çizimleri olarak pek yok çünkü yeterli malzememyi bulmak gerçekten zor ama bulduğumuzdada ortaya güzel işler çıkarmıyoruz değil.
    iler ki günlerde kendi çizimlerimin resimlerini forumda yayınlarım(kağıt çizimi)

şimdilik youtube dan bir iki link vermek daha iyi olacak

toronto festivalinden bir kaç görünti arka plandaki müzikde eminem var yanılmıyorsam.veya bir taklitcisi
    http://www.youtube.com/watch?v=ixeVv8kGZ5g
    birkaç tiss çalışmasıda iyi olur tabii bu daha çok öğretim amaçlı bir link(şöyle açıklayayım vagon yazısı)
    http://www.youtube.com/watch?v=dqAC6Ta9qAY

bir kaç tanede resim graffitisi yolamak gerekir heralde.
    2pac

GRAFİTİCİLER BURAYA

• kendi ismimi koyuyum

GRAFİTİCİLER BURAYA
  • quote:

Orjinalden alıntı: paolo_

kendi ismimi koyuyum

GRAFİTİCİLER BURAYA

çok güzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eywallah dostum ama ben yazıyı anlayamadım
    kendim için hiç çizim yapmadım hepsi arkadaşlarda,bi bulursam onları
  • Caner yazıyor sanki ismimi bilmion
  • quote:

Orjinalden alıntı: paolo_

kendi ismimi koyuyum

GRAFİTİCİLER BURAYA

çok güzel
  • tamam dostum şaka yaptım ne diye kızıyon,harbiden güzel olmuş bak ne yazdığını anlıyınca böle oluyor demek

GRAFİTİCİLER BURAYA
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.