Şimdi Ara

gragas'a rework düşündüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler birkaç gündür düşünüyorum bu ayyaşı riotun da istediği gibi şişman bir büyücüden ayyaş bir kavgacı temasına nasıl çeviririz diye . ve bir iki fikrim var ;

öncelikle w skillini ön plana çıkarıyoruz , nasıl diyecek olursanız w ile gragas fıçısından içki içiyor ya, fıçının 2 hali olucak dolu ve boş

fıçı dolu iken w yeteneği ile canını dolduracak bir miktar, biraz armor ve mr kazanıcak ve cc'lerden daha az etkilenicek birkaç saniyeliğine , boş iken ise kullanamayacak bu yeteneği .ve de bir süreliğine as ve ad kazanıcak gragas

q yeteneği ise bir skillhot olucak , w ile bağlantılı olarak fıçı dolu iken ve boş iken ayrı etkiler olucak yani fıçı dolu iken atarsak bir miktar ap ve ad vurucak ve rakibi yavaşlatıcak , ve de yerde beklemicek graves ultisi gibi belli bir doğrultuda çarptığı ilk rakibte patlayacak , fıçı dolu ise alan etkili büyü ve fiziksel , boş ise sadece çarptığı rakibe fiziksel hasar vericek, . ve fıçı dolu iken normal hızla boş iken ise daha hızlı gidecek ,

e yeteneği aynı olucak

ultisi ise neredeyse aynı kalacak ama varus q su gibi gragas en güçlü atışını yapmak için dönmeye başlayacak ve belli bir süre sonunda seçilen yönde atıcak fıçıyı , ve bol miktarda fiziksel hasar verip az bir miktar büyü hasarı ile alan etkili slow atıcak ve tabiki rakibi geri savurucak

şimdilik bunları düşündüm, hasarlar daha sonra netleşir, pasifine daha karar vermedim ama olaf'ınki gibi olabilir , şuanki pasifine ek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U Mad BRO -- 7 Ocak 2015; 23:47:02 >

• Fıçıyı nasıl dolduracağız peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Fıçıyı nasıl dolduracağız peki?

+1
    Bunu soracaktım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nehire gidince otomatik dolacak. Ama suyla.
  • Q su minyona dmg vursun yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Pasifinde her bir birim öldüğünde stack lenebilir belki

• quote:

belli bir süre için boş kalacak , o süre içinde q yeteneği kullanırsak, yeni ve dolu bir fıçı hazır olacak zaten, eğer kullanmazsak süre sonunda gragas yeni ve dolu bir fıçı alıcak kendiliğinden
  • Marketten kirmizi tuborg potlarindan alicaz ficiyi doldurmak icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Marketten kirmizi tuborg potlarindan alicaz ficiyi doldurmak icin

şarap fıçısını kırmızı tuborgla mı dolduracan bro ?
  • Pardon bro nasusu oldurup kopek olduren sarabi yapcaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Pardon bro nasusu oldurup kopek olduren sarabi yapcaz

nasusu öldürebilen şarap yapın yani ölü köpek şarabı değil, köpek öldüren şarap yapın qnq
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.