Şimdi Ara

Gragas - The Rabble Rouser [Fıçıdan Kork] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • main herom dur gragas.rehber için sağol.hemen hemen bende böyle kasıyodum.gragas denemeyenler kesinlikle tavsiye ederim.eğlenceli herodur.sağlam ap kastıgıdınızda varil ile yarı can götürmek gerçekten çok eğlenceli.bi varilde bütün team i geri kaçırdığımı bilirim
  • Gragas almaya teşvik etttin.
  • oyundan sıkıldım bırakmayı düşünüyordum hatta herolardan soğumuştum son paramla gragas aldım build bakıyordum senin buildini buldum ilk maçımda 12 ye 4 oynadım felaket bir build yapmışsın seni gönülden tebrik ederim.herkese bu buildi tavsiye ediyorum 10 üzerinden 10 !
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuraka

quote:

Orijinalden alıntı: XavionS

Pek Gragas dikkatimi çeken bir hero değildi ama bir göz atacağım, bir alıp deneyeceğim ileride. Bu arada bir build de Dr. Mundo'ya yapabilirsin.

hayatımda toplasam 30 kere oynamadığım heroya build yapmak bana doğru gelmiyor fakat renekton - cho gath - le blanc - brand gibi herolara yani üzerinde hakimiyetimin sağlam olduğu herolara güzel build düşüncelerim var.

Brand rehberi acaip iyi olur henüz yok bir arkadaş açacam diyordu oda açmadı.Açarsan sevinirim.Almayı düşündüğüm bir hero

Edit: Rehber gayet iyi olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 22 Ekim 2011; 12:43:58 >
  • Ben ilk q sonra e fulluyorum daha iyi olduğunu düşünüyorum.E q sonra ulti atıp turrete atarsanız killi aldınız ya da elemanın spellerini harcadınız demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JuccAs

quote:

quote:

Pek Gragas dikkatimi çeken bir hero değildi ama bir göz atacağım, bir alıp deneyeceğim ileride. Bu arada bir build de Dr. Mundo'ya yapabilirsin.

hayatımda toplasam 30 kere oynamadığım heroya build yapmak bana doğru gelmiyor fakat renekton - cho gath - le blanc - brand gibi herolara yani üzerinde hakimiyetimin sağlam olduğu herolara güzel build düşüncelerim var.

Brand rehberi acaip iyi olur henüz yok bir arkadaş açacam diyordu oda açmadı.Açarsan sevinirim.Almayı düşündüğüm bir hero

Benimki hazır sayılır, paylaşıcam 1-2 güne.

Ayrıca build olarak baya iyi ama oynayamıyorum şu Gragas'ı nedense.

• quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

quote:

Orijinalden alıntı: JuccAs

quote:

quote:

Benimki hazır sayılır, paylaşıcam 1-2 güne.

Ayrıca build olarak baya iyi ama oynayamıyorum şu Gragas'ı nedense.

Hmm bekliyoruz diyelim. Gragas ile midde çok etkili olmuşumdur ben.Sürekli q ile harrasladınmı karşıdakide combolarını bilmiyorsa kaçması zor oluyor.Q yu atıp tam düşmanın yanındayken q ile patlat kaçması inan cok zor.

• yorumlar icin tesekkur ederim. oyunla pek fazla ilgilenemiyorum malum uni cok yogun fakat en kisa zamanda bir brand build hazirlamaya calisicam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmed1459

güzel anlatmışsın gragas kullanmadığım için pek bişey diyemiyorum ama gragas almaya teşvik ediyor

Teşekkürler elimden geldiğince bilgimi yansıtmaya çalıştım beğenilirse başka karakterlerinde buildlerini yapıp paylaşıcam.

rica etsem pantheon rehberi de hazırlar mısın
  • Hort .
  • quote:

Orijinalden alıntı: PussyEater

quote:

quote:

güzel anlatmışsın gragas kullanmadığım için pek bişey diyemiyorum ama gragas almaya teşvik ediyor

Teşekkürler elimden geldiğince bilgimi yansıtmaya çalıştım beğenilirse başka karakterlerinde buildlerini yapıp paylaşıcam.

1 yıllık konu. fazla söze gerek yok
    -.-

• quote:

Orijinalden alıntı: PussyEater

quote:

quote:

Mobafire'dan bakmak zor geliyor demi.

• hayatımda gördüğüm en amatör, en saçma gragas buildi. nolursun bu heroyu oynamayı bırak hatta mid oynama. rabadon rush atanları gördükçe kafayı yiyorum. ben ilk 10 maçımda felan rabadon rush atardım rabadon çıkınca ooo ben oyunun en güçlü item'ını aldım felan en güçlüyüm sanardım. yol yakınken git ad carry felan oyna işte bırak midi nolursun bırak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doufeelachill

hayatımda gördüğüm en amatör, en saçma gragas buildi. nolursun bu heroyu oynamayı bırak hatta mid oynama. rabadon rush atanları gördükçe kafayı yiyorum. ben ilk 10 maçımda felan rabadon rush atardım rabadon çıkınca ooo ben oyunun en güçlü item'ını aldım felan en güçlüyüm sanardım. yol yakınken git ad carry felan oyna işte bırak midi nolursun bırak.

Konu bir yıllık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

quote:

hayatımda gördüğüm en amatör, en saçma gragas buildi. nolursun bu heroyu oynamayı bırak hatta mid oynama. rabadon rush atanları gördükçe kafayı yiyorum. ben ilk 10 maçımda felan rabadon rush atardım rabadon çıkınca ooo ben oyunun en güçlü item'ını aldım felan en güçlüyüm sanardım. yol yakınken git ad carry felan oyna işte bırak midi nolursun bırak.

Konu bir yıllık.

yeni açıldı sandım. o zaman ki meta farklıydı normaldir o zaman.

• quote:

EPIC FAIL
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.