52 lvl bi arkadaşım var grakonda oynuyor.cafenin birinden +8 raptor aldı tam 1000 ytl para verdi gözümün önünde.güzel ülkemde 600 ytl ye 1 ay boyunca çalışıp evine ekmek götüren insanlar var bu ne bağımlılık bu ne biçim bi saplantı ko dan korkuyorum artık takıldığım bi cafede 2 kere kavga oldu item yüzünden adamlar birbirini yediler.bıraksammı acaba diye düşündürüyorlar insanı
Yuha walla ALLAH akıl fikir versin onlara ne diyelim kardesim
Alan razı satan razı
demek ki 1000 ytl harcayınca mutlu olabilio oyuna ben bronze ile almıorum aylardır ve gayet mutluyum(Soyulduugm halde) çok şükür pazar yeteneklerimle charımı düzmeyi başardım(eskisinin yerini alamasa da )
büyük para aa grakon için +8 raptor iyi almış walla
oyunu bırak gitsin .oyunu ytl ile item almak sardı oynamayı bilmiyenlerde süper itemler var .k2 de her seyi paraya sardı parasız bişi olmuyor hersey tandında kalsın...
zengin olan kişilerde genelde item olur nedenmi gb alıyolar charı diziyolar hatta charını bile parayla alıyorlar
durmu kötü olanlar ( orta yani ) beleş oynuyo yapıyo ama para verenleride vardır mutlakaaaa
gerek yok bence onu alcağına orta yollu bi 75 79 char alsaydı
adam mutluysa sorun yoktur.belki o 1000 ytl yi oyundan kazandi gb satarak,belki itemi gb ye cevirip gb leri satcak olamazmi ?
yaw adam alıyo satıyo dur belki adam mutlu oluyosa bize laf düşmez koyun kendi bacagından asılırmıs
acaba düşünüyorum o 1000ytl veren arkadaşın çarı 2 gün sonra hack yeyince napacaK?? çok merak ediyorum ya 2 gün sonra hack yerse nolur 1000ytl e ? arkasından 1 yıl ağlar ben ne yaptım diye çok kötü olmuş bence
logosta bile +9 raptor 800e satıldı gerçi gırakon ama
quote:
Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3
logosta bile +9 raptor 800e satıldı gerçi gırakon ama
biz ne dioz sen ne dion biz diozki adam 1000ytl verdi baımlı oldu sen dion logosta 800
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme