Şimdi Ara

grakonda +8 raptor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 52 lvl bi arkadaşım var grakonda oynuyor.cafenin birinden +8 raptor aldı tam 1000 ytl para verdi gözümün önünde.güzel ülkemde 600 ytl ye 1 ay boyunca çalışıp evine ekmek götüren insanlar var bu ne bağımlılık bu ne biçim bi saplantı ko dan korkuyorum artık takıldığım bi cafede 2 kere kavga oldu item yüzünden adamlar birbirini yediler.bıraksammı acaba diye düşündürüyorlar insanı

• Yuha walla ALLAH akıl fikir versin onlara ne diyelim kardesim
  • Alan razı satan razı
  • demek ki 1000 ytl harcayınca mutlu olabilio oyuna
    ben bronze ile almıorum aylardır ve gayet mutluyum(Soyulduugm halde)
    çok şükür pazar yeteneklerimle charımı düzmeyi başardım(eskisinin yerini alamasa da )
  • büyük para aa grakon için +8 raptor iyi almış walla
  • oyunu bırak gitsin .oyunu ytl ile item almak sardı oynamayı bilmiyenlerde süper itemler var .k2 de her seyi paraya sardı parasız bişi olmuyor hersey tandında kalsın...
  • zengin olan kişilerde genelde item olur nedenmi gb alıyolar charı diziyolar hatta charını bile parayla alıyorlar

durmu kötü olanlar ( orta yani ) beleş oynuyo yapıyo ama para verenleride vardır mutlakaaaa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ronarkda +8 Shell
    18 yıl önce açıldı
    MD+9 SHARD+8
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerek yok bence onu alcağına orta yollu bi 75 79 char alsaydı
  • adam mutluysa sorun yoktur.belki o 1000 ytl yi oyundan kazandi gb satarak,belki itemi gb ye cevirip gb leri satcak olamazmi ?
  • yaw adam alıyo satıyo dur belki
    adam mutlu oluyosa bize laf düşmez
    koyun kendi bacagından asılırmıs
  • acaba düşünüyorum o 1000ytl veren arkadaşın çarı 2 gün sonra hack yeyince napacaK?? çok merak ediyorum ya 2 gün sonra hack yerse nolur 1000ytl e ? arkasından 1 yıl ağlar ben ne yaptım diye çok kötü olmuş bence
  • logosta bile +9 raptor 800e satıldı gerçi gırakon ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

logosta bile +9 raptor 800e satıldı gerçi gırakon ama

biz ne dioz sen ne dion biz diozki adam 1000ytl verdi baımlı oldu sen dion logosta 800
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.