en fazla 1.16 yapabiliyorum, tüm lisansları geçtim süper lisanstayımilerledim baya ama hani 10 dk lik yarış var öldüm onda ya çarparım falan diye daha sonraki son yarış inanılmazdı dümdüz upuzun yer vardı 234 bastım en fazla
Tamamdır serdar, artık sende yarışabilirsin İlk yarışa geç katılmış oldun elinden geleni yap ama bir dahaki yarışta şansın daha fazla olur. Ben henüz solid in rekorunu geçemedim, zaten iki gündür deneme bile yapmadım bu hafta sonu denerim artık.
Hafta sonu da oldu geçebilecek misin vakitte daralıyor, bak neredeyse cumartesi de bitti
Hadi bekliyoruz hocam....
Ben geçebileceğimi sanmıyorum, geriye angelo nun resmi koyabilme ihtimali kaldı Sen şimdiden ikinci yarışı seçebilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: gt_one
Ben geçebileceğimi sanmıyorum, geriye angelo nun resmi koyabilme ihtimali kaldı Sen şimdiden ikinci yarışı seçebilirsin
Karamsarlığa kapılma, geçersin. Gerçi bu insan işi değil, android olmak lazım, ama sen süre bitene kadar bence dene. Çünkü geçersen bir sen geçersin. Zaten bir dahakine bu kadar çoşmayacağım. Sizde eğlenin değil mi abicim?
ben ps2 de oynuyorum bu oyunu iyide derecelerim var ama nasil resim koycam foto makinem yok memory card tan aktariliyormu
Hocam tek çözüm maalesef resim. Ya şimdi sağolsun telefonlar, fotograf çekmek artık çok kolay. Sen de yoksa bile yakınlarda bir yerlerde birinin illaki vardır. Bekliyoruz zamanlarını....
şu ana kadar çok kasmadım ama seni geçmek için çok uğraşmam lazım, iyisimi ilk hafta senin galibiyetini kabullenmek. gelsin yenisi, tabi başka bir arkadaş seni geçmezse
Ya vakit daralıyor, niye katılım yok? Bu zamanı çok iyi diye düşünüp, eğer uğraşmıyorsanız hata ediyorsunuz, zamanlarınızı bekliyoruz.
ya olmuyo tüm lisansları aldım ama 13. görevde yani yarışmadaki yarışda ölüyom ölüyom bir türlü 17 yi geçemedim yani 1.17 yi
quote:
Orjinalden alıntı: serdar_1988
ya olmuyo tüm lisansları aldım ama 13. görevde yani yarışmadaki yarışda ölüyom ölüyom bir türlü 17 yi geçemedim yani 1.17 yi
Artık yeni haftada zamanlarını bekliyoruz. Hata yaptım diye kızma, Gran Turismo bu, herhangi bir oyun değil, kolay olmasını bekleme yani. Oynadıkça eminim daha iyi zamanlara imza atacaksın.
Solid ilk haftanın 1, si sensin kutlarım. Bu gece ikinci yarışın hangisi olacağını senden bekliyoruz, haydi bakalım bekliyorum
Abicim ilk sayfaya bakabilirsin, orada gerekli güncellemeleri yaptım. Hadi bakalım bu hafta biraz daha insaflı davranacağım
quote:
Orjinalden alıntı: SolidRock
Abicim ilk sayfaya bakabilirsin, orada gerekli güncellemeleri yaptım. Hadi bakalım bu hafta biraz daha insaflı davranacağım
tamamdır vakit geç olduğundan yarın denemelerime başlarım. herkese kolay gelsin
Aslında geceleri bir başka oluyor GT, ne dersin?
İlk zaman benden, 1'34.584 fena değil...
bencede fena değil ama ben biraz daha iyisini yaptım. 1.34.551
Elemana bak ya, altında yapmış. 2 saniye az değil muhteşemsin. Diğerini denedin mi, Trial Mountain, R34 '99
onu denemedim, demin eve gelince ilk bunu denedim. yanlışlıkla 1.34.551 yazmışım. ama daha iyisini yapmak benim içinde zor olur. bakalım diğer arkadaşlardan nasıl skorlar gelece
Daha iyi zamanlarını bekliyoruz Biraz uğraş bakalım. Bende şu yuotube'le, cyberscore'a bir bakayım bakalım durum neymiş?
solid şu ana kadar beni geçmiş olmanı bekliyordum doğrusu, geçen sefer hep öyle oldu. nasıl gidiyor
Bugün biraz uğraştım, eh işte fena zamanlar yok. Sende durum aynı galiba? Biraz kasarsan daha iyi zamanlarını görebiliriz diye düşünüyorum. Bu arada diğer katılımcıları da düşünmek lazım değil mi? Bir zaman yapıyorsun millet daha başlamadan bırakıyor. Ben biraz bekleyeceğim, bakalım millet ne zaman çıkaracak, gerçi bu hafta katılım yok ama, zamanla bu turnuvanın katılımcıları artar diye düşünüyorum.
Bu arada dünya rekoru 1'29.600 falan (cyberscroe'a göre) Alman bir çocuk yapıyor bu zamanları, bence direksiyonu var, belli oluyor oynarken, videoları izledim...