Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 (2010) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.976
Cevap
49
Favori
1.736.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunda çok nadir noktalarda önemsenmeyecek derecede frame düşüşleri var fakat demo olduğundan rahat olun

bu arada ben oyuna diyecek bir söz bulamıyorum..
  • Arkadaslar,
    Yaris sever biri oldugumdan GT5'de de gözum var tabii
    Zaten ilk GT5 demonun ciktigi haberide ben verdim!

Sayfalarca yazdiklarinizi okudum, diger yabanci forumlardada okudum, videolarini izledim GT5 demosunun.

Artilari belli, kucuk hatalariylada olsa araba grafikleri cok guzel, cevre ve pist söyle böyle....

Hic eksisi yokmu oyunun?
    Herseyiyle mukemmelmi?

En önemli olan surus dinamigi, her arabada degisen ve gercekcimi? Bun ne yazikki rumblesiz ps3 el padinda biraz zor anlarsiniz, direksyon en iyisi olurdu bu durumda ama o da optimize edilmemis okuduklarimdan, en azindan cogu yaris severin bekledigi G25 direksyonuna optimizasyon sifir.
    Sesler, araba sesleri, cevre, fren sesleri?

Arabalara ayar yapmak ne kadar derin?
    Bunlar yarista her araba icin fark ediyormu?

Biraz daha yarisci gözuyle aciklarsaniz sevinirim!

• quote:

Orjinalden alıntı: japonozan11

quote:

Orjinalden alıntı: Miex

3-4 kişi var frame-rate düşmesi var diyen, bende olmadı hiç. 1080p de oynayanlar varsa kasıyordur belki yani normal karşılanmalı.

@ japonozan

bence kötü denmez, dogal olarak çözünürlük biraz düşük tabi ama sonuçta arkanda kim var kim yok görebiliyorsun bi sorun teşkil etmez.

Ben 1080pde oynuyorum yani 1050pye düşürüyor monitör ama dönüşlerde falan zorlanıyor makina hani sanki güç bela gösteriyormuş limitte çalşıyormuş gibi bi hava sezdim neyse çok önemli deil...

Dikiz aynaları arabları gösteriyor tamam da ayrıntı olarak hoş deil, yani 200.000 poligonluk araba yap ufacık aynalara hiç özenme olucak iş deil yani

Güç bela limitte çalışıyormuş lafın güldürdü beni, yanlış anlama aksi bi düşünce içinde degilim. PS3 resmen bumudur yani sorusu geliyor aklıma en fazla bunumu yapabilir diye? GT5 te bile kasma yaşanıyorsa aletin sınırları belli gibi bir düşünce çizilebilir akıllarda.

Aynaların kusuruna göz yumulmalı bence o kadarıda olsun artık. Oyun 4 dört dörtlük. Hayatımda gördügüm en iyi yarış oyunu ve en iyi grafikli hatta türüne göre degilde kullandıgı teknolojiye göre karşılaştırırsak bence en iyi grafikli oyun şuana kadar.

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

oyunda çok nadir noktalarda önemsenmeyecek derecede frame düşüşleri var fakat demo olduğundan rahat olun

Demosu neyse oyunuda odur. Frame rate düşmeleri olacaktır. Ama sorun degil.

quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Arkadaslar,
    Yaris sever biri oldugumdan GT5'de de gözum var tabii
    Zaten ilk GT5 demonun ciktigi haberide ben verdim!

Sayfalarca yazdiklarinizi okudum, diger yabanci forumlardada okudum, videolarini izledim GT5 demosunun.

Artilari belli, kucuk hatalariylada olsa araba grafikleri cok guzel, cevre ve pist söyle böyle....

Hic eksisi yokmu oyunun?
    Herseyiyle mukemmelmi?

En önemli olan surus dinamigi, her arabada degisen ve gercekcimi? Bun ne yazikki rumblesiz ps3 el padinda biraz zor anlarsiniz, direksyon en iyisi olurdu bu durumda ama o da optimize edilmemis okuduklarimdan, en azindan cogu yaris severin bekledigi G25 direksyonuna optimizasyon sifir.
    Sesler, araba sesleri, cevre, fren sesleri?

Arabalara ayar yapmak ne kadar derin?
    Bunlar yarista her araba icin fark ediyormu?

Biraz daha yarisci gözuyle aciklarsaniz sevinirim!

Ben Driving Force EX ile kullanıyorum gerçekten simulasyon sınırlarını zorluyor yani en fazla bu kadar gerçekçi olabilir herhalde bir yarış simulasyonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 20 Ekim 2007; 19:09:36 >

• MİEX

umarım gerçekten limitinde deildirama dile kolay bu kadar detaylı 16 arabayı göstermekte her konsolun harcı deil.

Bu arada arkadaşlar demo çok basit geldi bana hemen 1. liğe çıkıyorum sizce de öyle mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japonozan -- 20 Ekim 2007; 19:18:15 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

oyunda çok nadir noktalarda önemsenmeyecek derecede frame düşüşleri var fakat demo olduğundan rahat olun

Demosu neyse oyunuda odur. Frame rate düşmeleri olacaktır. Ama sorun degil.

dostum öyle birşey yok demosu neyse oyunuda odur diye

bu demo demonun demosu yani çoğu şey atlanarak tanıtım amaçlı yapılmış birşey..yani buda full oyunda bize frame rate göstermeyeceğini belirtiyor.gt de imkanı yok frame düşmez oyun sony nin gözde oyunlarından biri bu oyunda da frame düşerse artık yuhh yani

• quote:

Ben Driving Force EX ile kullanıyorum gerçekten simulasyon sınırlarını zorluyor yani en fazla bu kadar gerçekçi olabilir herhalde bir yarış simulasyonu.

dostum saniyorum ona optimize edilmis.

yani simdi ben kendim direksiyon kullanmayı bilmiyor da degilim. colin mcrae dirt'ün carier'ini yüzde yüz tamamladım logitech g25 ile, gayet hakimdim ve cok cok keyif aldım.

ama gt'de bu imkansız. bilmiyorum lastik ayarları filan mı dogru yapamıyorum ama g25 kontrolu iyi gelmedi bana.

senin force ex kac yüz derece donuyor, g25 gibi 900 derecelik mi. dilerim sorun bendedir ve ayarları dogru yapamadıgımdan boyledir. yoksa olacak is degil tarihin en iyi yarıs oyunu, tarihin en iyi direksiyon sistemi ile uyumsuz olması. ki logitech oyunun ekibi arasında, epey moralim bozuldu, force x mı alacagiz g25 in ustune, komedi olur valla.

not: bir arkadas kolay demis valla ben direksiyonla biir araba gecemiyorum.

• yehhuuuuuu:))))))

Yaw GT5 DEMO çıkmış bee. Japon hesabı yapıp indirelim .

Birde arkadaşlar G25 de prüzlü demişsiniz, ya başka DFP var 900 derece alternatif direksiyon seti yok ki.
    Çok mü kötü hassasiyet direksiyon da?

GTHD de option da ayarlar vardı, bu demoda da varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 20 Ekim 2007; 19:33:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

dostum saniyorum ona optimize edilmis.

yani simdi ben kendim direksiyon kullanmayı bilmiyor da degilim. colin mcrae dirt'ün carier'ini yüzde yüz tamamladım logitech g25 ile, gayet hakimdim ve cok cok keyif aldım.

ama gt'de bu imkansız. bilmiyorum lastik ayarları filan mı dogru yapamıyorum ama g25 kontrolu iyi gelmedi bana.

senin force ex kac yüz derece donuyor, g25 gibi 900 derecelik mi. dilerim sorun bendedir ve ayarları dogru yapamadıgımdan boyledir. yoksa olacak is degil tarihin en iyi yarıs oyunu, tarihin en iyi direksiyon sistemi ile uyumsuz olması. ki logitech oyunun ekibi arasında, epey moralim bozuldu, force x mı alacagiz g25 in ustune, komedi olur valla.

not: bir arkadas kolay demis valla ben direksiyonla biir araba gecemiyorum.

Ben dedim kolay diye daha 1. tur bitmeden 1.liğe çıkıyorum ,sonra yalnız kalınca sıkılıp frene basıyorum azıcık yavaşlayıp geçmelerini bekliyorum sonra yine geçiyorum

sanırım traction kontrolü ayarlamadığım için böyle araba hiç kaymıyor yazılar japonca olunca hiç dikkat etmedim traction kontrole onu bi sıfırlayayım

• us e bu perşembe mi geliyor;;;oyundaki Bmw nin serisi nedir acaba?
  • arkadaslar hdd den okudugu icin demo oyunlarda kasma meydana geliyor sakin korkmayin.27 tane bende demo oyun var bircogunda boyle.sakin panik yapmayin.full auto2 demosunda bile cok hizli giderken acayip kasma oluyor...
  • Simulasyon olarak övüldüğünü hiç görmedim. Varsa yoksa araç grafiği. O da oyun içinde o kadar iyi değil.
    Çevre birkaç sene önceki yarış oyunları kadar. (oyuniçi pistlerden bahsediyorum. Oyun oynanmazken garajda grafiğe abanmak kolay)
    Kokpit yine gördüğüm en iyi kokpit değil.

Eğer modifiye ve hasar doğru düzgün olmazsa GT5 ancak The Unreal Driving Simulator olur.

200 ile gelip tilt oynar gibi viraj dönmek ve çimlerde son gaz gidebilmek simulasyon olmasına engel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Simulasyon olarak övüldüğünü hiç görmedim. Varsa yoksa araç grafiği. O da oyun içinde o kadar iyi değil.
    Çevre birkaç sene önceki yarış oyunları kadar. (oyuniçi pistlerden bahsediyorum. Oyun oynanmazken garajda grafiğe abanmak kolay)

Eğer modifiye ve hasar doğru düzgün olmazsa GT5 ancak The Unreal Driving Simulator olur.

200 ile gelip tilt oynar gibi viraj dönmek ve çimlerde son gaz gidebilmek simulasyon olmasına engel.

2008 haziran da belli olur her şey
  • quote:

yav 200 le hangi virajı döndün? nerde çimlerin içinden son sürat geçtin? oynamasak vay be ne olmuş diyicez.
    kokpit kamerasıda kötü,grafiklerde rezalet,çevrede karton,sürüş içler acısı bu oyunun full sürümüde bu demodan kötü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itachi84 -- 20 Ekim 2007; 20:08:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

us e bu perşembe mi geliyor;;;oyundaki Bmw nin serisi nedir acaba?

Bmw 135 var oyunda 1 serisinin coupe versiyonu
  • Ne 200 ü İlker, 50 ile zor dönüyorum virajdan neden bahsediyorsun sen ya
  • yukarıdaki vatandaşın türü öyle he deyip geçin
  • Vallahi olay GT1-2-3-4 de böyleydi maalesef. Virajı gördüğüm gibi duvara yapışır, fren yapmadan, hız kesmeden (bir 15-20 km. düşüş olurdu sadece) duvara sürte sürte giderdim. Serinin tüm oyunlarında bu olayı sömüre sömüre kullandım. Ayrıca çimlerdende neredeyse uçak gibi geçerdim. Umarım bunların hepsi bu oyunda düzelir. Henüz oyunu deneyemedim, allah kısmet ederse 360'ı satıp, PS3 alıyorum bu oyun için. O zaman denerim.

Ben en az Forza 2 kadar iyi bir sürüş fiziği bekliyorum, umarım boşa beklemiş olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnn2 -- 20 Ekim 2007; 20:21:44 >
  • quote:

Simulasyon olarak övüldüğünü hiç görmedim. Varsa yoksa araç grafiği. O da oyun içinde o kadar iyi değil.

İşte buna gülünür

Sen git dandik Forza 2 ni oyna bakiim Ugraşma Gt ile bak 200 ilede viraj dönüyormuşun, senin klasına yakışmaz gt

• 50 ile viraj dönerken oramı buramı kasıyorum 200 ile viraj dönmekten bahsediyor. Ayrıca çimlerde hızlı falan gidildigide yok o bölgeye düştünmü zaten spin atıyor araç direk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 20 Ekim 2007; 20:24:44 >
  • 1-Frame düşüşü hissettim ama yavaşlama değil.....
    2-1080p oynuyorum kadranda aynalarda güzel...
    3-Çevre ve taraftarlar hayatınızdaki görebileceğiniz en dolu dolu taraftara sahip... çimler güzel...Ağaçlarda olsun o kadar....
    4-Bütün oyunları oynamış biri olarak kokpitinin değil benzerini yanından geçebilecek olanını görmedim...Direksiyonun dokusuna aynaların konsolun dokusuna ayrı bi inceleme yapın dediğimi anlarsınız...xboxfanlara kulak asmayın..Grafik olarak şaheser...
    5-GT gerçekçiliğini ispatlamış bir oyundur gerçek hayattaki pistlerle aynı arabayla aynı sonucun alındığı tek oyundur...Pilotlara denetilip pist derceleriyle karşılaştırılır....200 le viraj miraj hikayelere kulak asmayın zira hiçbir oyun GT ile gerçekçilik ile yarışamaz..Simulasyon olarak 1 numaradır...

İzlenimlerim şimdilik bu kadar...Bu arada 135 bayağı güçlü alet olmuş....(ee 3.5 olsun o kadar...)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.