çok objektif yorum yapmışsın bu forumun senin gibi üyelere ihtiyacı var +rep
Oyuna IGN'un verdigi 8.5 not cok yerinde olmus acikcasi. Oyunda cok buyuk eksiklikler var, Prologue'un bir tik ustu gibi oyun.
Evet oyun güzel ancak bekleneni veremiyor ne yazık ki.Bu kadar bekledik forza 3 ün bile şu oyundan çok üstün yanları var bilirsiniz...
Bugatti Veyron hediye olarak bir yarıştan geldi hemen kullanayım dedim,giden araba Bugatti veyron evet ama sesi BMW E60 M5'di
quote:
Orijinalden alıntı: eMRePasHa
Bugatti Veyron hediye olarak bir yarıştan geldi hemen kullanayım dedim,giden araba Bugatti veyron evet ama sesi BMW E60 M5'di
Hangi yarışmış o yahu ? Kaç levelsin ?
Satsan kaç para geliyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Valla ps'yi kapattım birazdan yatıcam kaç paraya gittiğine bakmadım.Level'ım 17,galiba profesyonel yarışlardan birinde geldi.Gran Turismo turnuvası var galiba onda verdi.
@plantamax
Bende öyle düşündüm ama belki de ben yanılıyorumdur,arabayı aldığınızda birde siz bakın.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: eMRePasHa
Satsan para etmiyor :) Ciddiyim satılmıyor araba, istersen garajdan siliyorsun.
Bu arada araba understeer manyağı, süper hızlı bir angus gibi. Sürat var başka bişey yok, 250hp üzeri araçlara karşı hiç bir yarışı kazanamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: blackgod
Oyuna IGN'un verdigi 8.5 not cok yerinde olmus acikcasi. Oyunda cok buyuk eksiklikler var, Prologue'un bir tik ustu gibi oyun.
Prologue' dan bir tık üstünmü Şakamı yapıyorsun eğer ciddiysen buralara uğrama bir daha her mesajında bu lafını hatırlatırım
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Gt5'i oynadım ve çöp olduğuna kanaat getirdim..
/>
quote:
Orijinalden alıntı: SONY_55
Gt5'i oynadım ve çöp olduğuna kanaat getirdim..
Katılıyorum prologue' dan bile çöp olmuş
GT serisi zaten hep çöptü, ne yenilik ne bi gelişme... nesini beğeniyorlar anlamadım ?
Oyuna uyuz oldum, satıyorum. ()
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme