Arkadaşlar ps3 gran turismo alacağım ama kafam karıştı bu oyunun en yeni versiyonu hangisi araştırdım biraz 1.5 2.0 gibi ayrılıyor bide gran turismo 5 prologue diye var bu en yeni versiyonumu acaba ve gran turismo türkçemi bilgilendirirseniz sevinirim
Hocam gran turismo 5 prologue yarım oyun gibi bişey 5 çıkana kadar idareten çıkarıldı onu almayacaksın.o 2.0 filan tahminen güncellemedir yani sen oyunu alınca zaten güncelleyeck o sayılara takılma evet gran turismo 5 türkçedir.(oyunun üstünde ibare olması lazım ''şimdi türkçe'' diye)
Cevabın için teşekkürler bilgilendirdiğin iyi oldu bende prologue yeni diye onu alcaktım
quote:
Orijinalden alıntı: BORNOVALIKAAN
Cevabın için teşekkürler bilgilendirdiğin iyi oldu bende prologue yeni diye onu alcaktım
2. el düşünürsen satabilirim türkçe gran turismo 5
bana gt5 lazım satan varmı
quote:
Orijinalden alıntı: _rayman_
Hocam gran turismo 5 prologue yarım oyun gibi bişey 5 çıkana kadar idareten çıkarıldı onu almayacaksın.o 2.0 filan tahminen güncellemedir yani sen oyunu alınca zaten güncelleyeck o sayılara takılma evet gran turismo 5 türkçedir.(oyunun üstünde ibare olması lazım ''şimdi türkçe'' diye)
evet aynen öyle yazıyor kapakcığında şimdi baktım.
quote:
Orijinalden alıntı: taner__1903
bana gt5 lazım satan varmı
Satabilirim aslında. Pek oynadaığım söylenemez. Yaklaşık 3 aydır öyle duruyor. :D