Şimdi Ara

GRAN TURISMO 5 VE 6 FAN CLUB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
4
Favori
3.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: V-FouR

Bunu kullanıyorum çok memnunum
    TIKLA!!!

Teşekkürler Uyum Sağladığına Göre Bunu Alabilirim. Bende baktmda Bu iyi Gibi Gelmisti Zaten Sende Kullaninca Problem Yok Ozaman :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben alalı 10 ay falan oluyor.60 liraya almıştım.Şimdi ucuzlamış
  • Kağan öncelikle gösterdiği çaba için teşekkürler. Umarım oyunun da sorunsuz şekilde çalışır.

Dün grubumuzun ilk turnuvasının ilk yarışı geçti. Ekip 16 kişi pistteydi, kurallarıyla, hakem heyeti ile dört dörtlük bir yarış oldu. Yaptığımız organizasyonun ilk bölümünü layikiyle hallettik. Emeği geçen herkese ve tüm üyelerimize teşekkürler. Konumuz güncel, yazışmalar daha çok facebook üzerinden yapıldığı için, grubumuza katılmak isteyenleri oraya bekliyorum. Hepinize iyi günler.
  • Konumuz güncel.
  • Herkese merhaba
    Psn : fatmasakarya
    isim :Raşit sakarya
    Yer :ankara
    Seviye : 30
    Donanım : DFGT playseat değil
    el yapımı :))
  • Ozaman Aramiza Hoşgeldin Diyeyim :)

• Arkadaşlar merhaba ;

Konu altıda iken yazmak istedim konu açmaya gerek duymadım.
    Ps den çok anlamıyoruz ve yeni ps3 sahibi olduk. gt5 i hep duyduk ama ayrıntılı bilgi sahibi değiliz ve almak istiyoruz.
    bi kac sorum olacak sadece. birincisi hangi paketi ve hangi özelliklerde olan paketi almalıyım.
    bir diğeri paketler arasındaki fark nedir (: şimdiden teşekkür ederim ilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brahitma

Arkadaşlar merhaba ;

Konu altıda iken yazmak istedim konu açmaya gerek duymadım.
    Ps den çok anlamıyoruz ve yeni ps3 sahibi olduk. gt5 i hep duyduk ama ayrıntılı bilgi sahibi değiliz ve almak istiyoruz.
    bi kac sorum olacak sadece. birincisi hangi paketi ve hangi özelliklerde olan paketi almalıyım.
    bir diğeri paketler arasındaki fark nedir (: şimdiden teşekkür ederim ilginize.

Ben Normal GT5 oynuyorum. digerleride oyle sanirim. GT5 prologue demosu
    GT5 Academy Edition u bende bilmiyorm hic denemedim. Grup yetkilileri daha bilgigiler onlar seni.bilgilendirir.

• Teşekkür ederim ilgin için. sabahtan beri aramadığım gitmediğim dükkan kalmadı. bu konu hakkında bilgi almaya çalışmama rağmen hala sonuca ulaşamadım. şunu merak ediyorum Gran turismo 5 mi alacağım yoksa gran turismo 5 acedemy editionmu ? arasındaki fark nedir hangisini almalıyım bilmiyorum ve soruduğum herkez bilmiyor (: satan yerleri gezdim ama bilgileri dahilinde değil. lütfen sipariş vermek istiyorum bu gun ama hala çelişkideyim arasındaki fark nedir ve hangisini almalıyım konusunda. bugün sipariş vermek istiyordum ama cevap bulamadım (:
  • quote:

Teşekkür ederim ilgin için. sabahtan beri aramadığım gitmediğim dükkan kalmadı. bu konu hakkında bilgi almaya çalışmama rağmen hala sonuca ulaşamadım. şunu merak ediyorum Gran turismo 5 mi alacağım yoksa gran turismo 5 acedemy editionmu ? arasındaki fark nedir hangisini almalıyım bilmiyorum ve soruduğum herkez bilmiyor (: satan yerleri gezdim ama bilgileri dahilinde değil. lütfen sipariş vermek istiyorum bu gun ama hala çelişkideyim arasındaki fark nedir ve hangisini almalıyım konusunda. bugün sipariş vermek istiyordum ama cevap bulamadım (:

gt5 academy edition içinde fazladan 25-26 adet araba var..

*complete pack
    *car pack 2
    *car pack 3
    *course pack 2 ( burada özel pistler açılıyor , arabanın son hızını falan test edebileceğin dümdüz pist var)
    * Nissan GT-R

Ayrıca farklı yarış ntipleri açılıyor.

Oyun kutusunun içinde 2 adet kod çıkması lazım . O kodlar olmazsa direkt geri yolla oyunu.

• zala'nın bahsettiği gibi academy edition alın. Dlc'ler dahil o oyunda.

• Eğer Gt Academy Edition alırsanız Dlc'lerde için de olur, bu da ne demek? Oyun çıktıktan sonra eklenen paketlerinde oyuna dahil olması demek, bu paketler yeni araçları ve yeni pistleri içermektedir. Ancak oyuna yeni olduğunuzu yazmışınız, şu an için bu ne kadar gerekli tartışılır. Oyunda zaten yeterince araç ve pist mevcut, oyuna yeni olduğunuz için sadece bu araçaları ve pistleri bile tam anlamıyla çözmeniz oyuna harcadığınız zaman göre 3-6-9-12 ay arasında değişebilir. Ayrı bir dünyadır Gran Turismo ve sadece bu oyun için bile Ps 3 alınır. Kendim senelerin Pc oyuncusu olarak, Ps 3 konsoluna sadece Gran Turismo 5 oynamak için geçtim ve çok memnunum.
  • quote:

Teşekkür ederim ilgin için. sabahtan beri aramadığım gitmediğim dükkan kalmadı. bu konu hakkında bilgi almaya çalışmama rağmen hala sonuca ulaşamadım. şunu merak ediyorum Gran turismo 5 mi alacağım yoksa gran turismo 5 acedemy editionmu ? arasındaki fark nedir hangisini almalıyım bilmiyorum ve soruduğum herkez bilmiyor (: satan yerleri gezdim ama bilgileri dahilinde değil. lütfen sipariş vermek istiyorum bu gun ama hala çelişkideyim arasındaki fark nedir ve hangisini almalıyım konusunda. bugün sipariş vermek istiyordum ama cevap bulamadım (:

İmkanın yoksa Academy Edition eğer imkanım var dersen bu paketi tavsiye ederim Collectors Edition
     GRAN TURISMO 5 VE 6 FAN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On7Lee -- 27 Mart 2013; 20:31:20 >

• Bu arada GT5 arayan varsa ben Academy Edition almak için satıyorum.Aklınızda bulunsun

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal4180 -- 10 Nisan 2013; 22:40:52 >
  • Katılımların devamını bekliyoruz
  • Merhabalar. Pistte bir arabaya daha yer vardır diye düşünüyorum. Saygılar.

Psn: Assatre
    Adı ve Soyadı: Gökhan YAMAN
    Yer: Bolu
    Seviye: 31
    Donanım: Dualshock 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Yaman

Merhabalar. Pistte bir arabaya daha yer vardır diye düşünüyorum. Saygılar.

aaa Bolu nerdensin abi ben Kalici Konutlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Yaman

Merhabalar. Pistte bir arabaya daha yer vardır diye düşünüyorum. Saygılar.

aaa Bolu nerdensin abi ben Kalici Konutlar.

Karacasu tarafındayım. Büyük Berk Mahallesi.
  • Arkadaşlar birbirimizi ekleyelim,denk geldikçe yarışır yardımlaşırız
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.