Şimdi Ara

Gran Turismo 6 (2013) [ANA KONU] (351. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.351
Cevap
39
Favori
216.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1. Özellikle GT Vision araçları ile yaptığım yarışlarda, yarış ortasında yeniden başlat dediğimde oyun kilitleniyor, hiçbir şekilde oyun menüsü ve ps menüsü açılmıyor, konsolu tuşuna basarak kapatmak zorunda kalıyorum. Çözüm için herhangi bir öneriniz var mı?

2. Şu güncel sezonluk etkinliklerin ilki olan 1980 sonrası spor araç tek tur yarışını sanırım Chaparral GT Vision ile geçmemiz lazım (sıralamadakiler hep onu almış) fakat onu seçtiğimde PP değeri aşıyor, ne yapsam düşüremedim, zaten motor gücü dışında oynama yapılamıyor gibi. Öneriniz nedir?

Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.soruna cevap olarak araç ayarlarından gövde kısmında araca ağırlık ekleyerek pp değerini 700' e düşürebilirsin(yaklaşık 140 kg civarı).
  • ayyildizb A kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağol.

İlk sorum, daha doğrusu sorunum, zaten arada bakabildiğim oyun hevesimi ciddi anlamda kırıyor arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim, olmazsa mail atmayı düşünüyorum oyun yapımcılarına..

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Eyvallah hocam çok sağol.

İlk sorum, daha doğrusu sorunum, zaten arada bakabildiğim oyun hevesimi ciddi anlamda kırıyor arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim, olmazsa mail atmayı düşünüyorum oyun yapımcılarına..

Konuşmanızıbölüyorum usura bakmayın ama ben zamanında Polyphony Digital e e-posta atkmak için e-posta adresini temin etmeye çalıştım ama hiç bir şekilde bulamadım. Ancak sosyal medya sayfalarsı var orada da diakkate almıyorlar.

• Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Sony Computer Entertainment şirketinin alt kolu olduğu için sanırım. Açıkçası onların da "oyun bilgilerini silip tüm güncellemeleri tekrar yapın" gibi şeyler söyleyeceklerini düşünüyorum, bunu yapmak işkence olur resmen...

Konunun müdavimi olduğun için soruyorum; aynı sorunu yaşayan olmadı mı hiç burada?
  • Sırf bu oyun için ps3 aldım, oyunu kurarken 21 tane güncelleme yapıyor ancak oyun açıldıktan sonra güncelleme gerçekleşiyor ekranında hata veriyor. 1020 dakikadan başlıyor daha son 9. dakikada takılıp kalıyor üç kere denedim sonuç aynı, bunun çözümünü bilen var mı? Bütün hevesim kırıldı bu yüzden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sony Computer Entertainment şirketinin alt kolu olduğu için sanırım. Açıkçası onların da "oyun bilgilerini silip tüm güncellemeleri tekrar yapın" gibi şeyler söyleyeceklerini düşünüyorum, bunu yapmak işkence olur resmen...

Konunun müdavimi olduğun için soruyorum; aynı sorunu yaşayan olmadı mı hiç burada?

Geçen yazdan beri takip ederim ama hiç görmedim böyle bir hatayı.GTPlanet e baktınız mı?Belki aynı sorunu yaşayan birileri vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Sırf bu oyun için ps3 aldım, oyunu kurarken 21 tane güncelleme yapıyor ancak oyun açıldıktan sonra güncelleme gerçekleşiyor ekranında hata veriyor. 1020 dakikadan başlıyor daha son 9. dakikada takılıp kalıyor üç kere denedim sonuç aynı, bunun çözümünü bilen var mı? Bütün hevesim kırıldı bu yüzden.

DNS ayarlarını değiştirin.Ps3 ayarlarından ortam sunucusunu kapatın.

Bunlar da olmazsa güncellemeleri tek tek yüklemeyi deneyin.Mesela birini tamamen yükleyin.Sonra çıkıp tekrar diğer güncellemeyi yükleyin.

• quote:

Estağfurullah, olabilir tabi ki bundan dolayı iletişim adrslerini vermiyor olabilirler. Ben daha önce aynı veya benzer bir sorun yaşayan birni görmedim aklıma tek bir ijtimal geliyor BD de çizik ya da kir var mı ? Varsa yapabilir. Düsük de olsa oyun verisnde hata olabilir ama bunun için baştan yüklemek yerine yeni güncellemeyi beklemek daha iyi olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

Sırf bu oyun için ps3 aldım, oyunu kurarken 21 tane güncelleme yapıyor ancak oyun açıldıktan sonra güncelleme gerçekleşiyor ekranında hata veriyor. 1020 dakikadan başlıyor daha son 9. dakikada takılıp kalıyor üç kere denedim sonuç aynı, bunun çözümünü bilen var mı? Bütün hevesim kırıldı bu yüzden.

Meşhur sorun bu
    Yapaman gerekenler
    1. Ps3 ü mümkün ise erhernet kablosu ile bağla
    2.Ağ da windows7 li bor cihaz varsa bağlantısını kes.
    3.Dns gir (türk telekom dns öneririm 195.175.39.39 195.175.39.40)
    4.Oyun verilerine gir gran turismo dosyasına gir bozuk veriler olacak onu sil (sakın yanlışlıkla save leri silme)
    5.Güncellemeye başla ve güncelleme sürerken mümkünse internete bağlanma
    İnşallah işinize yarar.

• Rise Against kullanıcısına yanıt
    Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Google'da biraz araştırma yaptım ama onlar da en az bir yıllık sorunlar, o zamandan bu yana bir çok güncelleme geldi ama bendeki sorun son zamanlarda olmaya başladı. GT Planette özel bir arama yapmadım ama onu da denicem, umarım çözüm bulurum, teşekkürler.

@Ö1f1, sağol hocam, çizik aklıma gelmedi, ilk fırsatta bakıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 7 Kasım 2015; 14:00:19 >
  • Merhaba arkadaşlar
    ----Sezonluk etkinlikler eifel uzman seviye yarışı-----
    --Taktik Ve Detaylı Anlatım--
    Yeni yol ve zorluk seviyesi çok iyi. Kendim bulduğum taktiği paylaşayım.
    Bu yarışı mazda787b ile geçtim. Püf noktası doğru zamanda lastik seçimi yapmak ve kontrollü sürmek.
    Yolu iyi ezberleyin, araç ve yol konsantrasyonunuzu yüksek tutun.
    Yol eğimli olduğu için bazı yerlerde virajı görmeden direksiyon çevirmeniz gerekecek. Virajı görünce direksiyonu çevirdiğinizde geç kalmış olacaksınız ve toprağa,kuma,bariyerlere girmeniz kaçınılmaz olacak.
    Önemli olan kontrollü gitmek hızlı gitmek değil.

Mazda 787b alın yeşil turuncu olanı.
    200kg yük koyun,güç sınırlayıcıyı 600pp düşürün,şanzıman olduğu gibi 360ta bırakın.Yağmur yarış orta düzey lastik alın.
    Rakibimiz c.gibson aracı nissan yellow hot yms tomica gt-r 2008 (sarı çıyan). 2 denemede de 1.geliyor. En tehlikeli araç bu.

Yarışa yağmur orta düzey lastikle başlayın. Ölumcül hatalar yapmayin (spin atmak,kumlara girmek,bodoslama carpip oldugunuz yerde cakilmak,yoldan cikip uzak diyarlara gitmek) 2.24 dakikalı dereceler yapın ve 3.turda yol tamamen su oluyor araba kayıyor hızlı gitmeyin kontrolü sağlayın. Rakip araçlarda yavaşlıyor. 3.turun sonlarına doğru nissan yellowu geçerek 1.liği ele geçirin.
    Dikkatli olun en çok sol ön lastik aşındığı için sağa dönüşlerde hızınızı kesmeye başlayın. Zaten anlayacaksınız.
    5. turun ortalarında bizi zorlayacak olan sol ön lastiğin erime seviyesi 1'e düşüyor dikkatli gidin aracı sağa dönüşlerde zorlamayın. Bu arada nissan yellow ortalama 8 saniye arkamızda kalıyor.
    5.tur bitiminde pite giriyoruz. Aynı lastikle devam ediyoruz. Depoyu fulleyin. Arkamızdan gelen nissan yellow da pite giriyor. Biz pitteyken bazı araçlar pite girmeyecek ve yanınızdan uçup gidecek. Panik yapmayın aşırı yağmurdan ilerde yavaşlayacaklar.
    6.ve7.turda yol tamamen yine su doluyor kontrolü sağlayın. 7.turun ortalarında bizi pitteyken geçen iki aracı yakalıyoruz. 1.liği geri alıyoruz.
    8. ve 9. turlarda 2.20küsürlü değerler yakalayıp farkı 28 saniye açıyoruz.
    10.son turun ortalarında sol ön lastiğin erime seviyesi yine 1e düşüyor. dikkatli gidiyoruz. Yarışı 1. bitirip altın kupayı kazanıyoruz. Kredi ve mercedeste clk-gtr de bu işin kaymağı oluyor.

En iyi zaman 2.20.205 dakika
    Toplam zaman 26:05 dakika
    Toplam fark 28 saniye
    Arkamdan gelen 2. araç nissan yellow'un toplam zamani 26:33 dakika.

Detaylı şekilde anlattim. Bu yarista 1. Gelmek isteyen herkes kazansin.

• Nihayet. ....
    E-tedh arkadaşımıza teşekkürler.

• Elektrikli süpürgeyle çok rahat geçtim akşama da GT3 araçlarından biriyle yapmayı düşünüyorum.

• Arkadaşlar bir sorum olacak bende daha önce ps3 vardi psn den gt6 indirip oyunu tamamen bitirmistim sonrada sattım cihazi bu aralar yeniden oyuna başlayacagim ps3 alip acaba ben bu oyunu psn den tekrar ücretsiz indirebilirmiyim ve kariyer modu baştanmi başlar

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Arkadaşlar bir sorum olacak bende daha önce ps3 vardi psn den gt6 indirip oyunu tamamen bitirmistim sonrada sattım cihazi bu aralar yeniden oyuna başlayacagim ps3 alip acaba ben bu oyunu psn den tekrar ücretsiz indirebilirmiyim ve kariyer modu baştanmi başlar

Hesabın aynen duruyorsa bedelsiz indirebilirsin
    Kullanıcı adını görünce hatırladım geri dönemeyi düşünüyorsunuz tekrardan hoşgeldiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 8 Kasım 2015; 17:23:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak bende daha önce ps3 vardi psn den gt6 indirip oyunu tamamen bitirmistim sonrada sattım cihazi bu aralar yeniden oyuna başlayacagim ps3 alip acaba ben bu oyunu psn den tekrar ücretsiz indirebilirmiyim ve kariyer modu baştanmi başlar

Kullanıcı adını görünce hatırladım geri dönemeyi düşünüyorsunuz tekrardan hoşgeldiniz.

Bende sizi hatirladim hocam sizi hala burda gormek guzel insallah oynamayi unutmamisimdir kullanici adim ve sifremi hatirliyorum....gt7 cikmadigi icin cok kizginim yalniz kazunori ye :)

Bu arada tesekkurler bilgi icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ö1f1

quote:

Bende sizi hatirladim hocam sizi hala burda gormek guzel insallah oynamayi unutmamisimdir kullanici adim ve sifremi hatirliyorum....gt7 cikmadigi icin cok kizginim yalniz kazunori ye :)

Bu arada tesekkurler bilgi icin

Online da güzel vcakit geçiyordu. Bu arada belki gt sports ana oyunda olabilir veyahuit seriden bağımsız olacak da olabilor belli değil hiçbirşey

• Ps4 almadiysam bu gune kadar sirf bu gran turismo 7 cikmadi diye almadim....eminimki benim gibi bu oyun cikmadi diye almayan bir dunya insan vardir....yarin oyun cikacak desinler simdi gidip ps4 alirim o derece hasret kaldim

• blacksea2601 B kullanıcısına yanıt
    GT500 araçlar ile zorlu ve bir o kadar da keyifli bir yarış oluyor. Tebrikler hocam...
  • 
Sayfa: önceki 349350351352353
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.