Şimdi Ara

Gran Turismo Mobile: İlk Oynanış Videosu (İnanamayacağınız Grafikler) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

HyperioN
    Eyvaah bu adam harbi oyun dünyasından uzak ..

bence bu adam senden daha yakın. ben şimdi çaktım yorumu
    Gran Turismo 2004te çıkacak diye duyuruldu... Her yıl bu sefer çıkacak dediler... Bu yılda çıkacak dediler!!! Onu kastedmeye çalıştı. Kapiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sempaticks

quote:

HyperioN
    Eyvaah bu adam harbi oyun dünyasından uzak ..

bence bu adam senden daha yakın. ben şimdi çaktım yorumu
    Gran Turismo 2004te çıkacak diye duyuruldu... Her yıl bu sefer çıkacak dediler... Bu yılda çıkacak dediler!!! Onu kastedmeye çalıştı. Kapiş?

Ya abi hiç biriniz mi bilgi sahibi değilsiniz bu konuda töbe yarabbim ya ! önceden hiç bi yetkilinin bu sene çıkıcak demişliği olmadı yalnızca 2007 yılında sanırsam polyphony digital'den bi açıklama gelmişti gt5 çıkmadan yetiştircez diye o zaman da gt5'in çıkmasına 1 sene olduğunu düşündükleri için bu sene çıkıyor diye yaygarayı koparmışlardı .. ama gt5 bırakın 2008i hala çıkmış durumda ible değil ... e tabi bu 2007deki açıklama 2004ten bu yana hep ertlenirmişçesine görüntü çizen oyun için büyük bi patlama oldu ve her fuarda çıkıyor çıkıyor die yankılar başladı o seneden itibaren ama işte fark şu ki her sene bu sefer e3 te tanıtılcak diyolardı kimse çıkıp biey demiordu e3te ama bu sene dediler ve gördüğünüz üzere e3te çıktı adamlar ... zaten yıllardır bu ertelenior adamlar e3e çıkcak denior ve çıkan mıkan yok e bu sene çıkıp oyunu tanıtıp üstelik bi de bu sene çıkartıyoruz da demeden direk pat die 1ekim tarihini verip standlarında da gt'yi oynatmaya başladırlarsa bu oyun çıkıyor demektir kendi ağızlarında resmi bi açıklama yapmış adamlar hala gelmiş ertlenir diyorsunuz .. bilmiyorum artık oyun dünyası ile olan ilginizi ..

1 EKİM DE GT ELİMİZDE .. Kapiş ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperioИ -- 7 Haziran 2009; 17:25:40 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.