Şimdi Ara

gran turismo pc icin cıkoyomu ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler ps2 emulatorleri var bunları kurun sisteminiz sağlamsa eğer oynayabilirsiniz böyle bi seçeneğiniz var şu an için en iyi ihtimal bu
  • konu dört seneden sora hortlamış :D
  • Gran Turismo 4 PC için çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.C.Navarro

Gran Turismo 4 PC için çıktı.

Aynen katılıyorum ben şuan indiriyorum PC için Gran Turismo 4 çıkmış bulunmakta
  • GT 5 zor çıkar o oyun ps3 özel ve çıksada en güçlü pc bile zorlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsimoX18

quote:

Setupda problem var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsimoX18

quote:

Yanılıyorsunuz, yok öyle bir şey...
    Anca emülatör programı vs. ile entegre edilmişse olabilir.
    Ya da indirdiğiniz dosya feyk.
  • Ps2 emulatör olmadan oynayamazsın dostum pc için çıktığı falan yok
  • knie çıkmıyor bilen varmı ?
  • Ben GT5 , Fight Night Round 4 gibi oyunlar için sırf PS almış bulunmaktayım.Çıkacağını sanma..
  • pc ye çıkacağını hiç sanmıyorum.
  • Ps3 satışlarını baltalayacağı için sony böyle bir şeye hayatta izin vermez
  • nerde o günler...
  • imkansız bir şey. Ben de dahil bir çok kişi sadece bu oyun için ps alıyor. Bunu zaten bilen Sony altın yumurtlayan tavuğu kesmez.
  • inkansiz mis,yok bilmem neymis.sanki sirket burdakilerinde cevaplayanlar kendisi.imkansiz diye bisi yok.'
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Gran Turismo ve Burnout serilerini PC de görmemiz imkansız.

Yaa neymiş Pinky hocam? İmkanzsız diye bir şey yokmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

inkansiz mis,yok bilmem neymis.sanki sirket burdakilerinde cevaplayanlar kendisi.imkansiz diye bisi yok.'

Bunun en azından şu an için(yani gt5 için) imkansız olduğunu anlamak için sony de çalışmaya gerek yok.
    Sony nin gt5in başka platformlara çıkmasına izin vermesi demek bir çok kişi için ps3ün sonu demek.Ben öyle yarış simulasyonu delisi falan değilim oyun bende yok ama sırf bu oyun için ps3 alanlar var.Bu kadar müşterisi kaybetmeyi hiç bir firma göze almaz.

gt6 ve diğer gtler için ne olacağını şimdiden söyleyemeyiz ama gt5in çıkması imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

inkansiz mis,yok bilmem neymis.sanki sirket burdakilerinde cevaplayanlar kendisi.imkansiz diye bisi yok.'

Bunun en azından şu an için(yani gt5 için) imkansız olduğunu anlamak için sony de çalışmaya gerek yok.
    Sony nin gt5in başka platformlara çıkmasına izin vermesi demek bir çok kişi için ps3ün sonu demek.Ben öyle yarış simulasyonu delisi falan değilim oyun bende yok ama sırf bu oyun için ps3 alanlar var.Bu kadar müşterisi kaybetmeyi hiç bir firma göze almaz.

gt6 ve diğer gtler için ne olacağını şimdiden söyleyemeyiz ama gt5in çıkması imkansız

İmkansız diye birşey yok çıkınca görürsün

• Ama kardeş ne zman bir unchertadı god of war da faln xbox çıkarsa o zman pc için gt5 çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.